Beschrijving

IN VERKOOP | Inschrijven is mogelijk via de projectwebsite.

Inmiddels is de verkoop van project Breehof gestart. De eerste inschrijfperiode is gesloten, het is wel mogelijk om je in te schrijven als reserve kandidaat voor de bouwnummers.  Digitaal inschrijven is mogelijk middels de projectwebsite (nieuwbouwamerongen.nl). Daarnaast tref je op de projectwebsite meer informatie over het project en het proces. Bij vragen staan de projectmakelaars je vanzelfsprekend graag te woord!

---

De vier vrijstaande woningen van woningtype Bentinck zijn gelegen op ruime kavels, met een entree aan de straat Bessenland. De dwarskap en brede overstekken geven de woning aanzien. Mooie, grote ramen in de woonkamer en in de zijgevel zorgen voor veel daglicht in uw interieur. Bouwnummer 4 beschikt standaard over een erker aan de zijgevel. 

Alle vrijstaande woningen van type Bentinck hebben in de basis de woonkamer aan de voorzijde en een tuingerichte woonkeuken met standaard openslaande deuren naar de tuin. Een ideale basis om te genieten van de rustige omgeving van Amerongen. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een badkamer. De zolder is naar wens in te delen. De aangebouwde stenen garage is standaard volledig geïsoleerd en zowel vanuit de woonkeuken als vanuit de tuin bereikbaar.

Iedereen is anders en iedereen heeft weer andere woonwensen. Met de optiemogelijkheden stem je de woning eenvoudig af op jouw persoonlijke voorkeuren. Type Bentinck is bijvoorbeeld uit te breiden met een dakkapel, een uitbouw of een ingedeelde zolder met meerdere ruimten. Zo weet je zeker dat de woning straks helemaal bij je past!

Kenmerken