Rijksstraatweg 73
Rijksstraatweg 73 – Foto 2
Rijksstraatweg 73 – Foto
Rijksstraatweg 73 – Foto 4
Rijksstraatweg 73 – Foto 5
Rijksstraatweg 73 – Foto 7
Rijksstraatweg 73 – Foto 12
Rijksstraatweg 73 – Foto 3
Rijksstraatweg 73 – Foto 6
Rijksstraatweg 73 – Foto 9
Rijksstraatweg 73 – Foto 15
Rijksstraatweg 73 – Foto 8
Rijksstraatweg 73 – Foto 17
Rijksstraatweg 73 – Foto 11
Rijksstraatweg 73 – Foto 16
Rijksstraatweg 73 – Foto 20
Rijksstraatweg 73 – Foto 14
Rijksstraatweg 73 – Foto 18
Rijksstraatweg 73 – Foto 10
Rijksstraatweg 73 – Foto 23
Rijksstraatweg 73 – Foto 21
Rijksstraatweg 73 – Foto 26
Rijksstraatweg 73 – Foto 25
Rijksstraatweg 73 – Foto 22
Rijksstraatweg 73 – Foto 24
Rijksstraatweg 73 – Foto 27
Rijksstraatweg 73 – Foto 13
Rijksstraatweg 73 – Foto 30
Rijksstraatweg 73 – Foto 19
Rijksstraatweg 73 – Foto 29
Rijksstraatweg 73 – Foto 28
Rijksstraatweg 73
Rijksstraatweg 73 – Foto 2
Rijksstraatweg 73 – Foto
Rijksstraatweg 73 – Foto 4
Rijksstraatweg 73 – Foto 5
Rijksstraatweg 73 – Foto 7
Rijksstraatweg 73 – Foto 12
Rijksstraatweg 73 – Foto 3
Rijksstraatweg 73 – Foto 6
Rijksstraatweg 73 – Foto 9
Rijksstraatweg 73 – Foto 15
Rijksstraatweg 73 – Foto 8
Rijksstraatweg 73 – Foto 17
Rijksstraatweg 73 – Foto 11
Rijksstraatweg 73 – Foto 16
Rijksstraatweg 73 – Foto 20
Rijksstraatweg 73 – Foto 14
Rijksstraatweg 73 – Foto 18
Rijksstraatweg 73 – Foto 10
Rijksstraatweg 73 – Foto 23
Rijksstraatweg 73 – Foto 21
Rijksstraatweg 73 – Foto 26
Rijksstraatweg 73 – Foto 25
Rijksstraatweg 73 – Foto 22
Rijksstraatweg 73 – Foto 24
Rijksstraatweg 73 – Foto 27
Rijksstraatweg 73 – Foto 13
Rijksstraatweg 73 – Foto 30
Rijksstraatweg 73 – Foto 19
Rijksstraatweg 73 – Foto 29
Rijksstraatweg 73 – Foto 28

Rijksstraatweg 73

3454 JE, DE MEERN

143 m2 wonen

795 m2 perceel

6 kamers

€ 850.000,- k.k.

Kan ik dit huis betalen? Wat worden mijn maandlasten?

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

Deze bijzondere twee-onder-één-kapwoning aan de Rijksstraatweg 73 te De Meern is gelegen op een royaal perceel van maar liefst 795 m², waar wonen en werken perfect gecombineerd kunnen worden! De woning beschikt over 15 zonnepanelen en biedt een uniek uitzicht op het water van de Leidsche Rijn. Direct achter de woning bevindt zich een grote BEDRIJFS-/HOBBYRUIMTE met een oppervlakte van ca. 295 m², waar een bedrijf gevestigd kan worden dat binnen categorie 1 of 2 valt. Daarnaast bevindt zich een charmant multifunctioneel-BIJGEBOUW met een oppervlakte van ca. 92 m², en is er een separate BERGING op het perceel aanwezig. Parkeren is hier overigens geen probleem dankzij de brede OPRIT, waar met gemak meerdere auto’s geparkeerd kunnen worden.

Naast een fraai zicht over de “Leidsche Rijn” biedt de centrale ligging een combinatie van de knusheid van het oude dorp De Meern en de dynamiek van de binnenstad van Utrecht. In het oude dorp tref je vele voorzieningen te weten; het winkelcentrum Mereveldplein, diverse basisscholen en het dorpscentrum. Ook openbaar vervoer en de snelwegen A2 en A12 zijn op steenworp afstand gelegen.

Kortom… Mogelijkheden in overvloed! Bel gerust voor een afspraak zodat we alles wat de Rijkstraatweg 73 te bieden heeft, ter plaatse aan je kunnen laten zien en toe kunnen lichten. Wie wil er nou niet wonen, werken en hobbyen op eigen terrein?

Hieronder lees je alvast wat meer informatie over de woning, de achtergelegen bedrijfs-/hobbyruimte, het naastgelegen bijgebouw en de berging.

We nemen je eerst graag mee door de woning…

Begane grond
De woning is zowel via de voortuin, als vanaf de riante oprit te betreden. De voordeur biedt toegang tot de entreehal. Vanuit de entreehal heb je toegang tot de vaste trap naar de eerste verdieping, tot de kelderkast waarin zich de meterkast bevindt en tot de woonkamer. De woonkamer is circa 41 m² groot en beschikt over comfortabele vloerverwarming en een verkoeldende airco. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken van circa 10,5 m² groot. De keuken heeft een handige zijentree vanaf de oprit en beschikt over nette inbouwkasten welke zijn opgetrokken in een landelijke stijl en zijn voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur.
Vanuit de woonkamer is ook een tweede halletje, de gang, te betreden. Vanuit deze gang zijn het toilet (met fonteintje) en de bedrijfs-/hobbyruimte toegankelijk.

Eerste verdieping
Middels de vaste trap in de entreehal bereik je de overloop van de eerste verdieping. De overloop biedt toegang tot vier slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk (circa) 12 m², 10 m², 10 m² en 6 m² groot. De badkamer beschikt over een dubbele wastafel, tweede toilet en whirlpool met douchegarnituur.

Zolder
De woning heeft een handige bergzolder, welke via een handige steektrap te bereiken is. De zolder heeft een stahoogte van 2,39 meter en is bijna 20 m² groot. De ruimte is naar eigen wens ingedeeld en gebruikt worden.

Graag vervolgen wij onze weg naar de BEDRIJFS-/HOBBYRUIMTE.

Begane grond
De grote bedrijfsruimte achter de woning is zowel vanuit de woning, als buitenom via een elektrisch bedienbare sectionaaldeur te betreden. De plafondhoogte van de begane grond 2,70 meter en de grote open ruimte heeft een oppervlakte van maar liefst (circa) 166,4 m². Van buiten af zijn nog een extra kantoorruimte/kantine (circa 12,4 m²) met naastgelegen bijkeuken (circa 10,6 m²) met witgoed, CV-installatie te bereiken. Een leuke extra in deze ruimte is de sauna en douche voor extra ontspanning. Wie wil dit nou niet! En dan hebben we het nog niet eens over de bovengelegen zolderverdieping gehad…

Zolder
De zolder bestaat uit twee delen, welke in verbinding met elkaar staan. Het totale oppervlakte van de zolder bedraagt (circa) 129,2 m². De zolder is zowel van binnen te bereiken, maar ook buitenom te bereiken via een stalen trap. Het voorste gedeelte grenst aan de woning en is vanaf de begane grond te bereiken middels een trapluik. De hoogte van de zolder is met 4,43 meter indrukwekkend te noemen.

De bedrijfs-/hobbyruimtes zijn geschikt voor vele doeleinden waaronder bedrijfsmatigheid, vallende onder categorie 1 en 2 (lijst met mogelijkheden aanwezig), stalling van voertuigen, opslag of gebruik als werkplaats of hobbyruimte.

BIJGEBOUW

Begane grond
Naast de woning bevindt zich een charmant bijgebouw. Dit huisje is een open multifunctionele ruimte. De ruimte is momenteel ingericht als klusruimte en voorzien van een autobrug en handmatig bedienbare sectionaaldeur, maar dit is ook een ideaal gebouw om te transformeren tot een MANTELZORGWONING. Een eigen Cv-installatie is reeds aanwezig! De begane grond heeft een oppervlakte van circa 62,1 m² en een plafondhoogte van 2,80 meter.

Zolder
Middels het trapluik is de zolderverdieping van het bijgebouw te bereiken. Deze verdieping heeft een oppervlakte van circa 29,9 m² en een nokhoogte van 2,90 meter.

EXTRA BERGING
Achter op het terrein staan twee aan elkaar gekoppelde units, welke in extra opslagruimte voorzien. De units zijn voorzien van twee kanteldeuren.

BIJZONDERHEDEN:
• Energielabel E;
• Bouwjaar circa 1958;
• Fijne sauna aanwezig;
• Volledig beveiligd met een alarm en camera’s binnen en buiten;
• Geïsoleerde begane grondvloer, dak en dubbel glas;
• Riante oprit met meerder parkeermogelijkheden;
• Royale bedrijfsmatige ruimte in combinatie met een sfeervolle woning;
• 15 zonnepanelen op het dak;
• In de koopovereenkomst worden een ouderdomsclausule en asbestclausule opgenomen (asbestplaten in het deelplan aan onderzijde);
• Oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. De NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars zijn te vinden op Funda

__

This special semi-detached house at Rijksstraatweg 73 in De Meern is located on a generous plot of no less than 795 m², where living and working can be perfectly combined! The house has 15 solar panels and offers a unique view of the water of the Leidsche Rijn. Directly behind the house is a large COMPANY/HOBBY SPACE with an area of approximately 295 m², where a company that falls within category 1 or 2 can be established. In addition, there is a charming multifunctional OUTBUILDING with an area of approximately 92 m², and there is a separate STORAGE on the plot. Parking is no problem here thanks to the wide DRIVEWAY, where several cars can be parked with ease.

In addition to a beautiful view over the “Leidsche Rijn”, the central location offers a combination of the cosiness of the old village of De Meern and the dynamics of the city center of Utrecht. In the old village you will find many amenities; the Mereveldplein shopping center, various primary schools and the village center. Public transport and the A2 and A12 motorways are also a stone’s throw away.

In short… Opportunities galore! Feel free to call for an appointment so that we can show and explain everything Rijkstraatweg 73 has to offer on site. Who wouldn’t want to live, work and hobby on their own property?

Below you can read some more information about the house, the business/hobby space at the rear, the adjacent outbuilding and the storage room.

We would like to take you through the house first…

Ground floor
The house can be entered both through the front garden and from the spacious driveway. The front door provides access to the entrance hall. From the entrance hall you have access to the staircase to the first floor, to the basement cupboard in which the meter cupboard is located and to the living room. The living room is approximately 41 m² in size and has comfortable underfloor heating and cooling air conditioning. The living room is in open connection with the kitchen of approximately 10.5 m². The kitchen has a handy side entrance from the driveway and has neat built-in cupboards which are built in a country style and are equipped with all desirable built-in appliances.
From the living room you can also enter a second hall, the hallway. The toilet (with hand basin) and the business/hobby room are accessible from this corridor.

First floor
You reach the landing of the first floor via the fixed staircase in the entrance hall. The landing provides access to four bedrooms and the bathroom. The bedrooms are respectively (approximately) 12 m², 10 m², 10 m² and 6 m². The bathroom has a double sink, second toilet and whirlpool with shower set.

Loft
The house has a handy storage attic, which can be reached via a handy stairway. The attic has a headroom of 2.39 meters and is almost 20 m² in size. The space is arranged and used according to your own wishes.

We are happy to continue our way to the COMPANY/HOBBY ROOM.

Ground floor
The large commercial space behind the house can be entered from the house as well as from the outside via an electrically operated sectional door. The ceiling height of the ground floor is 2.70 meters and the large open space has an area of no less than (approximately) 166.4 m². An additional office space/canteen (approximately 12.4 m²) with adjacent utility room (approximately 10.6 m²) with white goods, central heating system can be reached from the outside. A nice extra in this room is the sauna and shower for extra relaxation. Who doesn’t want this! And then we haven’t even mentioned the attic above…

Loft
The attic consists of two parts, which are connected to each other. The total area of the attic is (approximately) 129.2 m². The attic can be reached both from the inside, but also from the outside via a steel staircase. The front part adjoins the house and can be reached from the ground floor through a staircase. The height of the attic is impressive at 4.43 meters.

The business/hobby spaces are suitable for many purposes, including business, falling under category 1 and 2 (list of options available), parking vehicles, storage or use as a workshop or hobby space.

OUTBUILDING

Ground floor
Next to the house is a charming outbuilding. This cottage is an open multifunctional space. The space is currently set up as a DIY space and equipped with a car bridge and manually operated sectional door, but this is also an ideal building to transform into an INDEPENDENT CARE HOUSE. Your own central heating system is already present! The ground floor has an area of approximately 62.1 m² and a ceiling height of 2.80 meters.

Loft
The attic floor of the outbuilding can be reached via the staircase hatch. This floor has an area of approximately 29.9 m² and a ridge height of 2.90 meters.

EXTRA STORAGE
At the rear of the site are two linked units, which provide extra storage space. The units are equipped with two up-and-over doors.

PARTICULARITIES:
• Energy label E;
• Year of construction circa 1958;
• Nice sauna available;
• Fully secured with an alarm and cameras inside and outside;
• Insulated ground floor, roof and double glazing;
• Spacious driveway with multiple parking options;
• Generous commercial space in combination with an attractive home;
• 15 solar panels on the roof;
• An age clause and an asbestos clause are included in the purchase agreement (asbestos sheets in the sub-plan at the bottom);
• Delivery in consultation.

Interested in this house? Immediately engage your own NVM purchasing broker. The NVM purchase broker stands up for your interests and saves time, money and worries. Addresses of fellow NVM purchase brokers can be found on Funda

This special semi-detached house at Rijksstraatweg 73 in De Meern is located on a generous plot of no less than 795 m², where living and working can be perfectly combined! The house has 15 solar panels and offers a unique view of the water of the Leidsche Rijn. Directly behind the house is a large COMPANY/HOBBY SPACE with an area of approximately 295 m², where a company that falls within category 1 or 2 can be established. In addition, there is a charming multifunctional OUTBUILDING with an area of approximately 92 m², and there is a separate STORAGE on the plot. Parking is no problem here thanks to the wide DRIVEWAY, where several cars can be parked with ease.

In addition to a beautiful view over the "Leidsche Rijn", the central location offers a combination of the cosiness of the old village of De Meern and the dynamics of the city center of Utrecht. In the old village you will find many amenities; the Mereveldplein shopping center, various primary schools and the village center. Public transport and the A2 and A12 motorways are also a stone's throw away.

In short... Opportunities galore! Feel free to call for an appointment so that we can show and explain everything Rijkstraatweg 73 has to offer on site. Who wouldn't want to live, work and hobby on their own property?

Below you can read some more information about the house, the business/hobby space at the rear, the adjacent outbuilding and the storage room.

We would like to take you through the house first...

Ground floor
The house can be entered both through the front garden and from the spacious driveway. The front door provides access to the entrance hall. From the entrance hall you have access to the staircase to the first floor, to the basement cupboard in which the meter cupboard is located and to the living room. The living room is approximately 41 m² in size and has comfortable underfloor heating and cooling air conditioning. The living room is in open connection with the kitchen of approximately 10.5 m². The kitchen has a handy side entrance from the driveway and has neat built-in cupboards which are built in a country style and are equipped with all desirable built-in appliances.
From the living room you can also enter a second hall, the hallway. The toilet (with hand basin) and the business/hobby room are accessible from this corridor.

First floor
You reach the landing of the first floor via the fixed staircase in the entrance hall. The landing provides access to four bedrooms and the bathroom. The bedrooms are respectively (approximately) 12 m², 10 m², 10 m² and 6 m². The bathroom has a double sink, second toilet and whirlpool with shower set.

Loft
The house has a handy storage attic, which can be reached via a handy stairway. The attic has a headroom of 2.39 meters and is almost 20 m² in size. The space is arranged and used according to your own wishes.

We are happy to continue our way to the COMPANY/HOBBY ROOM.

Ground floor
The large commercial space behind the house can be entered from the house as well as from the outside via an electrically operated sectional door. The ceiling height of the ground floor is 2.70 meters and the large open space has an area of no less than (approximately) 166.4 m². An additional office space/canteen (approximately 12.4 m²) with adjacent utility room (approximately 10.6 m²) with white goods, central heating system can be reached from the outside. A nice extra in this room is the sauna and shower for extra relaxation. Who doesn't want this! And then we haven't even mentioned the attic above…

Loft
The attic consists of two parts, which are connected to each other. The total area of the attic is (approximately) 129.2 m². The attic can be reached both from the inside, but also from the outside via a steel staircase. The front part adjoins the house and can be reached from the ground floor through a staircase. The height of the attic is impressive at 4.43 meters.

The business/hobby spaces are suitable for many purposes, including business, falling under category 1 and 2 (list of options available), parking vehicles, storage or use as a workshop or hobby space.

OUTBUILDING

Ground floor
Next to the house is a charming outbuilding. This cottage is an open multifunctional space. The space is currently set up as a DIY space and equipped with a car bridge and manually operated sectional door, but this is also an ideal building to transform into an INDEPENDENT CARE HOUSE. Your own central heating system is already present! The ground floor has an area of approximately 62.1 m² and a ceiling height of 2.80 meters.

Loft
The attic floor of the outbuilding can be reached via the staircase hatch. This floor has an area of approximately 29.9 m² and a ridge height of 2.90 meters.

EXTRA STORAGE
At the rear of the site are two linked units, which provide extra storage space. The units are equipped with two up-and-over doors.

PARTICULARITIES:
• Energy label E;
• Year of construction circa 1958;
• Nice sauna available;
• Fully secured with an alarm and cameras inside and outside;
• Insulated ground floor, roof and double glazing;
• Spacious driveway with multiple parking options;
• Generous commercial space in combination with an attractive home;
• 15 solar panels on the roof;
• An age clause and an asbestos clause are included in the purchase agreement (asbestos sheets in the sub-plan at the bottom);
• Delivery in consultation.

Interested in this house? Immediately engage your own NVM purchasing broker. The NVM purchase broker stands up for your interests and saves time, money and worries. Addresses of fellow NVM purchase brokers can be found on Funda

Meer lezen Minder

Kenmerken

Status

Verkocht onder voorbehoud

Toegevoegd

11-11-2022

Vraagprijs

€ 850.000,- k.k.

Appartement vve bijdrage

€ 0,-

Woonoppervlakte

143 m2

Perceeloppervlakte

795 m2

Externe bergruimte

119 m2

Gebouwgebonden buitenruimte

11 m2

Overige inpandige ruimte

323 m2

Inhoud

1.641 m3

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

4

Bouwvorm

Bestaande bouw

Energieklasse

E

Soort(en) warm water

Cv Ketel

Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen

Heb je vragen over deze woning?

Neem contact op met

Susan Mesu RM RT

Vestiging

Vleuten | De Meern | Leidsche Rijn

Wil je ook door ons geholpen worden? Doe onze gratis huiswaarde check!

Je hebt de keuze uit een online waardebepaling of de nauwkeurige waardebepaling. Beide zijn gratis. Uiteraard is het altijd mogelijk om na de online waardebepaling alsnog een afspraak te maken voor een nauwkeurige waardebepaling. Ga je voor een accurate en complete waardebepaling of voor snelheid en gemak?