Odenveltlaan 33
Odenveltlaan 33 – Foto
Odenveltlaan 33 – Foto 2
Odenveltlaan 33 – Foto 3
Odenveltlaan 33 – Foto 4
Odenveltlaan 33 – Foto 6
Odenveltlaan 33 – Foto 5
Odenveltlaan 33 – Foto 18
Odenveltlaan 33 – Foto 11
Odenveltlaan 33 – Foto 7
Odenveltlaan 33 – Foto 20
Odenveltlaan 33 – Foto 8
Odenveltlaan 33 – Foto 19
Odenveltlaan 33 – Foto 9
Odenveltlaan 33 – Foto 14
Odenveltlaan 33 – Foto 17
Odenveltlaan 33 – Foto 10
Odenveltlaan 33 – Foto 12
Odenveltlaan 33 – Foto 13
Odenveltlaan 33 – Foto 15
Odenveltlaan 33 – Foto 21
Odenveltlaan 33 – Foto 16
Odenveltlaan 33 – Foto 27
Odenveltlaan 33 – Foto 23
Odenveltlaan 33 – Foto 24
Odenveltlaan 33 – Foto 26
Odenveltlaan 33 – Foto 22
Odenveltlaan 33 – Foto 29
Odenveltlaan 33 – Foto 25
Odenveltlaan 33 – Foto 28
Odenveltlaan 33
Odenveltlaan 33 – Foto
Odenveltlaan 33 – Foto 2
Odenveltlaan 33 – Foto 3
Odenveltlaan 33 – Foto 4
Odenveltlaan 33 – Foto 6
Odenveltlaan 33 – Foto 5
Odenveltlaan 33 – Foto 18
Odenveltlaan 33 – Foto 11
Odenveltlaan 33 – Foto 7
Odenveltlaan 33 – Foto 20
Odenveltlaan 33 – Foto 8
Odenveltlaan 33 – Foto 19
Odenveltlaan 33 – Foto 9
Odenveltlaan 33 – Foto 14
Odenveltlaan 33 – Foto 17
Odenveltlaan 33 – Foto 10
Odenveltlaan 33 – Foto 12
Odenveltlaan 33 – Foto 13
Odenveltlaan 33 – Foto 15
Odenveltlaan 33 – Foto 21
Odenveltlaan 33 – Foto 16
Odenveltlaan 33 – Foto 27
Odenveltlaan 33 – Foto 23
Odenveltlaan 33 – Foto 24
Odenveltlaan 33 – Foto 26
Odenveltlaan 33 – Foto 22
Odenveltlaan 33 – Foto 29
Odenveltlaan 33 – Foto 25
Odenveltlaan 33 – Foto 28

Odenveltlaan 33

3451 ZM, VLEUTEN

123 m2 wonen

159 m2 perceel

7 kamers

€ 485.000,- k.k.

Kan ik dit huis betalen? Wat worden mijn maandlasten?

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

Wat een lichte en goed onderhouden woning is dit! Je hebt niet alleen veel licht, maar ook veel ruimte. Dat maakt deze woning tot een heerlijk leefhuis. Het huis is gebouwd in het jaar 1968 en heeft verschillende updates en verbouwingen meegemaakt door de jaren heen. Ook aan verduurzaming is gedacht de laatste jaren. Het dak is goed geïsoleerd, maar ook de voor- en achterpui zijn vervangen door hoogwaardig kunststof kozijnen met HR++ glas. Dat zie en voel je zodra je deze goed onderhouden woning binnenstapt.

De rustige straat aan de voorzijde is er een waar je graag thuiskomt. De woning ligt middenin het gezellige oude dorp van Vleuten, met de karakteristieke dorpswinkels, een ruim gesorteerde weekmarkt, meerdere supermarkten en verschillende horecagelegenheden met terrassen. Ook een wandeluitje naar het kasteeldorp Haarzuilens behoort tot de mogelijkheden. Of je pakt de fiets en maakt een keuze uit diverse recreatieve routes. Met mooi weer is de Haarrijnse Plas een ideale plek om lekker te zonnen of om even uit te waaien. Daarbij ben je met de auto binnen 15 minuten in de binnenstad van Utrecht en in 25 minuten in hartje Amsterdam. Ook is het busstation en treinstation Vleuten op loopafstand.

Ben je nieuwsgierig wat deze woning allemaal nog meer te bieden heeft? Lees dan hieronder verder, plan een bezichtiging in en laat je verrassen!

Begane grond
Aangekomen bij de voorzijde van de woning valt direct de goed onderhouden voortuin op. Deze is ruim genoeg voor een heerlijk zitje in de ochtendzon. Eenmaal binnen heb je vanuit de hal toegang tot de ruime, moderne toiletruimte met hangend toilet en fonteintje, onder de trapopgang naar de eerste verdieping een praktische trapkast met uitgebreide meterkast. De woonkamer heeft een oppervlakte van maar liefst ca. 29 m² groot. Je kan hier gemakkelijk een ruime eettafel met zes stoelen en een royale zithoek kwijt. Aan de achterzijde van de woning is de muur naar de keuken verwijderd, zodat er nu een ruime open keuken van bijna 8 m² is ontstaan. De lichte inbouwkeuken is van alle gemakken voorzien en beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast, heteluchtoven, gas kookplaat en vaatwasser. Over de gehele begane grond ligt een massief houten vloer.

De bijzondere, vrij gelegen achtertuin van 12,5 meter diep is fraai aangelegd met een terras vooraan en diverse borders met veel planten en bloemen. Alle seizoenen van het jaar staat er wel iets in de bloei. Achterin de tuin staat een ruime vrijstaande stenen berging waar met gemak de fietsen en de tuinspullen inpassen. Daarnaast beschikt de woning over een eigen achterom! De achtertuin is heerlijk gesitueerd gelegen op het westen.

Eerste verdieping
Via de vaste trap bereik je de overloop op de eerste verdieping. De overloop geeft toegang tot maar liefst 3 ruime slaapkamers, badkamer en een apart toilet. De grote slaapkamer aan de voorzijde is maar bijna 13.3 m² groot en beschikt over een extra wastafel. Aan de achterzijde zijn er twee slaapkamers te vinden van 15 m² en 7 m². De moderne badkamer met witte wand- en zwarte vloertegels beschikt over een inloopdouche en een badkamermeubel. Fijn in de badkamer is het horizontale raam voor natuurlijke ventilatie en daglicht. Ook op deze verdieping zijn de wanden, plafond en vloeren keurig afgewerkt.

Tweede verdieping
Wij vervolgen onze weg naar de royale tweede verdieping. Deze verdieping is goed verbouwd tot een volwaardige verdieping met drie slaapkamers en veel bergruimte. Op de ruime overloop tref je de CV- Ketel (Nefit 2017) aan. Dankzij de knieschotten is er extra opbergruimte gecreëerd voor bijvoorbeeld je kerstspullen. De brede dakkapel aan de achterzijde zorgt voor extra ruimte en lichtinval. Aan de achterzijde zijn er twee slaapkamers van bijna 11 m² en 5 m² groot. De kamer van 5 m² is op dit moment gebruik als wasruimte, maar kan natuurlijk ook worden gebruikt als hobbyruimte of slaapkamer.
De slaapkamer aan de voorzijde is bijna 7.5 m² groot en is heerlijk licht en ruim door de twee grote dakramen.

Bijzonderheden:
* Energielabel C, maar met enkele aanpassingen te verduurzamen naar een B label;
* Woonoppervlakte van 123 m²;
* Mooie kunststof achter- en voorpui met kozijnen v.v. HR++ glas;
* Ruime achtertuin op het westen;
* Maar liefst 6 slaapkamers;
* Veel bergruimte;
* Gelegen op een bijzondere locatie aan de westkant van het oude dorp Vleuten;
* Uitvalswegen A2 en A12 gemakkelijk bereikbaar;
* Station Vleuten (10 min naar Utrecht CS) op loopafstand;
* Oplevering in overleg, maar kan snel.

Interesse in dit huis? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. De NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Vleuten zijn te vinden op Funda.

Verkopers aan het woord

Wat een heerlijk huis is dit, het is ruim, dankzij de grote ramen veel licht binnen en het is drie minuten lopen naar het oude dorp, waar alle voorzieningen aanwezig zijn. De zon staat ’s ochtends aan de voorkant van het huis en vanaf een uur of twee ’s middags schijnt de zon achter naar binnen tot hij ondergaat. Een betere tuinligging hadden wij ons niet kunnen wensen.

De vele jaren dat wij hier woonden genoten wij dagelijks van onze fraai aangelegde zonnige tuin met twee terrassen zodat er praktisch de hele dag de mogelijkheid is in de zon of juist in de schaduw te zitten.
Ook de OV-verbindingen naar Utrecht en de andere grote steden zijn prima te noemen. Wij hebben er dan ook altijd dankbaar gebruik van gemaakt.

Wij hebben hier met heel veel plezier 35 jaar lang gewoond. Onze kinderen zijn hier geboren en opgegroeid, omdat het huis 6 slaapkamers heeft konden wij ze allemaal een eigen kamer bieden. Aan alles komt een eind, zo ook aan ons wonen hier. Nu onze kinderen de woning hebben verlaten vinden wij het huis te groot voor ons tweeën. We willen gelijkvloers gaan wonen en vinden dan drie kamers voldoende.

Wanneer wij de deur voor de laatste maal achter ons zullen dicht trekken zullen we vast even moeten slikken. Wij zijn ervan overtuigd dat de nieuwe bewoners van ons huis hier met zeer veel plezier zullen wonen!

___

What a bright and well-maintained home this is! You not only have a lot of light, but also a lot of space. That makes this house a wonderful living home. The house was built in the year 1968 and has seen several updates and remodeling over the years. Sustainability has also been considered in recent years. The roof is well insulated, but the front and rear facades have also been replaced by high-quality plastic frames with HR++ glass. You can see and feel that as soon as you enter this well-maintained home.

The quiet street at the front is one you will love coming home to. The house is located in the middle of the cozy old village of Vleuten, with the characteristic village shops, a well-stocked weekly market, several supermarkets and various catering establishments with terraces. A walking trip to the castle village of Haarzuilens is also an option. Or you can take a bike and choose from various recreational routes. With good weather, the Haarrijnse Plas is an ideal place to sunbathe or get a breath of fresh air. In addition, you are within 15 minutes by car in the center of Utrecht and in 25 minutes in the heart of Amsterdam. The bus station and train station Vleuten are also within walking distance.

Are you curious what else this house has to offer? Then read on below, schedule a visit and be surprised!

Ground floor
Arriving at the front of the house, you immediately notice the well-maintained front garden. This is spacious enough for a lovely seat in the morning sun. Once inside, you have access from the hall to the spacious, modern toilet room with hanging toilet and sink, under the stairs to the first floor a practical stair cupboard with extensive meter cupboard. The living room has an area of no less than approximately 29 m². You can easily place a spacious dining table with six chairs and a spacious seating area here. At the rear of the house, the wall to the kitchen has been removed, so that a spacious open kitchen of almost 8 m² has now been created. The bright fitted kitchen is fully equipped and has various built-in appliances such as a refrigerator, convection oven, gas hob and dishwasher. There is a solid wooden floor over the entire ground floor.

The special, secluded backyard of 12.5 meters deep is beautifully landscaped with a terrace at the front and various borders with many plants and flowers. All seasons of the year there is something in bloom. At the back of the garden is a spacious detached stone shed that can easily accommodate bicycles and garden equipment. In addition, the house has its own back! The backyard is wonderfully situated on the west.

First floor
Via the fixed staircase you reach the landing on the first floor. The landing gives access to no fewer than 3 spacious bedrooms, bathroom and a separate toilet. The large bedroom at the front is only almost 13.3 m² in size and has an extra sink. At the rear there are two bedrooms of 15 m² and 7 m². The modern bathroom with white wall and black floor tiles has a walk-in shower and bathroom furniture. The horizontal window for natural ventilation and daylight is nice in the bathroom. The walls, ceiling and floors are also neatly finished on this floor.

Second floor
We continue our way to the spacious second floor. This floor has been well converted into a full floor with three bedrooms and plenty of storage space. On the spacious landing you will find the central heating boiler (Nefit 2017). Thanks to the knee bulkheads, extra storage space has been created for, for example, your Christmas items. The wide dormer window at the rear provides extra space and light. At the rear there are two bedrooms of almost 11 m² and 5 m² in size. The room of 5 m² is currently used as a laundry room, but can of course also be used as a hobby room or bedroom.
The bedroom at the front is almost 7.5 m² and is wonderfully light and spacious due to the two large skylights.

Particularities:
* Energy label C, but can be made more sustainable to a B label with some adjustments;
* Living area of 123 m²;
* Beautiful plastic rear and front doors with frames with HR ++ glass;
* Spacious backyard on the west;
* No less than 6 bedrooms;
* Lots of storage space;
* Located in a special location on the west side of the old village of Vleuten;
* Highways A2 and A12 easily accessible;
* Vleuten station (10 min to Utrecht Central Station) within walking distance;
* Delivery in consultation, but can be done quickly.

Interested in this house? Immediately engage your own NVM purchasing broker. The NVM purchase broker stands up for your interests and saves time, money and worries. Addresses of fellow NVM purchase brokers in Vleuten can be found on Funda.

What a bright and well-maintained home this is! You not only have a lot of light, but also a lot of space. That makes this house a wonderful living home. The house was built in the year 1968 and has seen several updates and remodeling over the years. Sustainability has also been considered in recent years. The roof is well insulated, but the front and rear facades have also been replaced by high-quality plastic frames with HR++ glass. You can see and feel that as soon as you enter this well-maintained home. The quiet street at the front is one you will love coming home to. The house is located in the middle of the cozy old village of Vleuten, with the characteristic village shops, a well-stocked weekly market, several supermarkets and various catering establishments with terraces. A walking trip to the castle village of Haarzuilens is also an option. Or you can take a bike and choose from various recreational routes. With good weather, the Haarrijnse Plas is an ideal place to sunbathe or get a breath of fresh air. In addition, you are within 15 minutes by car in the center of Utrecht and in 25 minutes in the heart of Amsterdam. The bus station and train station Vleuten are also within walking distance. Are you curious what else this house has to offer? Then read on below, schedule a visit and be surprised! Ground floor Arriving at the front of the house, you immediately notice the well-maintained front garden. This is spacious enough for a lovely seat in the morning sun. Once inside, you have access from the hall to the spacious, modern toilet room with hanging toilet and sink, under the stairs to the first floor a practical stair cupboard with extensive meter cupboard. The living room has an area of no less than approximately 29 m². You can easily place a spacious dining table with six chairs and a spacious seating area here. At the rear of the house, the wall to the kitchen has been removed, so that a spacious open kitchen of almost 8 m² has now been created. The bright fitted kitchen is fully equipped and has various built-in appliances such as a refrigerator, convection oven, gas hob and dishwasher. There is a solid wooden floor over the entire ground floor. The special, secluded backyard of 12.5 meters deep is beautifully landscaped with a terrace at the front and various borders with many plants and flowers. All seasons of the year there is something in bloom. At the back of the garden is a spacious detached stone shed that can easily accommodate bicycles and garden equipment. In addition, the house has its own back! The backyard is wonderfully situated on the west. First floor Via the fixed staircase you reach the landing on the first floor. The landing gives access to no fewer than 3 spacious bedrooms, bathroom and a separate toilet. The large bedroom at the front is only almost 13.3 m² in size and has an extra sink. At the rear there are two bedrooms of 15 m² and 7 m². The modern bathroom with white wall and black floor tiles has a walk-in shower and bathroom furniture. The horizontal window for natural ventilation and daylight is nice in the bathroom. The walls, ceiling and floors are also neatly finished on this floor. Second floor We continue our way to the spacious second floor. This floor has been well converted into a full floor with three bedrooms and plenty of storage space. On the spacious landing you will find the central heating boiler (Nefit 2017). Thanks to the knee bulkheads, extra storage space has been created for, for example, your Christmas items. The wide dormer window at the rear provides extra space and light. At the rear there are two bedrooms of almost 11 m² and 5 m² in size. The room of 5 m² is currently used as a laundry room, but can of course also be used as a hobby room or bedroom. The bedroom at the front is almost 7.5 m² and is wonderfully light and spacious due to the two large skylights. Particularities: * Energy label C, but can be made more sustainable to a B label with some adjustments; * Living area of 123 m²; * Beautiful plastic rear and front doors with frames with HR ++ glass; * Spacious backyard on the west; * No less than 6 bedrooms; * Lots of storage space; * Located in a special location on the west side of the old village of Vleuten; * Highways A2 and A12 easily accessible; * Vleuten station (10 min to Utrecht Central Station) within walking distance; * Delivery in consultation, but can be done quickly. Interested in this house? Immediately engage your own NVM purchasing broker. The NVM purchase broker stands up for your interests and saves time, money and worries. Addresses of fellow NVM purchase brokers in Vleuten can be found on Funda.
Meer lezen Minder

Kenmerken

Status

Beschikbaar

Toegevoegd

09-11-2022

Vraagprijs

€ 485.000,- k.k.

Appartement vve bijdrage

€ 0,-

Woonoppervlakte

123 m2

Perceeloppervlakte

159 m2

Externe bergruimte

6 m2

Gebouwgebonden buitenruimte

0 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Inhoud

414 m3

Aantal kamers

7

Aantal slaapkamers

6

Bouwvorm

Bestaande bouw

Energieklasse

C

CV ketel type

Nefit

Soort(en) verwarming

Cv Ketel

CV ketel bouwjaar

2017

CV ketel combiketel

Ja

Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen

Heb je vragen over deze woning?

Neem contact op met

Susan Mesu RM RT

Vestiging

Vleuten | De Meern | Leidsche Rijn

Wil je ook door ons geholpen worden? Doe onze gratis huiswaarde check!

Je hebt de keuze uit een online waardebepaling of de nauwkeurige waardebepaling. Beide zijn gratis. Uiteraard is het altijd mogelijk om na de online waardebepaling alsnog een afspraak te maken voor een nauwkeurige waardebepaling. Ga je voor een accurate en complete waardebepaling of voor snelheid en gemak?