Fultonbaan 5-10
Fultonbaan 5-10 – Foto 10
Fultonbaan 5-10 – Foto 9
Fultonbaan 5-10 – Foto 8
Fultonbaan 5-10 – Foto 7
Fultonbaan 5-10 – Foto 5
Fultonbaan 5-10 – Foto 4
Fultonbaan 5-10 – Foto 3
Fultonbaan 5-10 – Foto 6
Fultonbaan 5-10 – Foto 2
Fultonbaan 5-10 – Foto
Fultonbaan 5-10
Fultonbaan 5-10 – Foto 10
Fultonbaan 5-10 – Foto 9
Fultonbaan 5-10 – Foto 8
Fultonbaan 5-10 – Foto 7
Fultonbaan 5-10 – Foto 5
Fultonbaan 5-10 – Foto 4
Fultonbaan 5-10 – Foto 3
Fultonbaan 5-10 – Foto 6
Fultonbaan 5-10 – Foto 2
Fultonbaan 5-10 – Foto

Fultonbaan 5-10

3439 NE, NIEUWEGEIN

91 m2 wonen

perceel

3 kamers

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

PER DIRECT BESCHIKBAAR!

Ben jij op zoek naar een luxe appartement waar je snel in kunt? Neem dan eens een kijkje naar dit appartement aan de Fultonbaan 5-10 in Nieuwegein. Het appartement is onderdeel van het nieuwbouwproject Rijnfort en zal naar verwachting medio november a.s. opgeleverd worden.

Wil jij je inschrijven voor het appartement? Neem dan contact met de Keizer op. We zullen je de inschrijving toesturen met meer informatie over de appartementen en de huurvoorwaarden.

WONING
Indeling:
Het appartement is gelegen op de derde verdieping en heeft een woonoppervlakte van circa 91m2. Via de entree krijg je door de hal toegang tot de badkamer, separaat toilet, de twee slaapkamers, de woonkamer en keuken. De badkamer is voorzien van luxe sanitair, waaronder een inloopdouche, wastafel en elektrische radiator. Aan het einde van de hal tref je de slaapkamer van circa 16m2.
Via de hal kom je in de open keuken en woonkamer die is gelegen aan de achterzijde van het appartement en bied toegang tot de loggia van circa 8m2. De keuken is voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur.
Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming en beschikt over een eigen berging en garagebox.

HET PROJECT
In totaal komen er 24 appartementen in verhuur deze variëren van 65 m² tot 91 m². Alle appartementen zijn voorzien van een eigen parkeerplaats, berging en een balkon, loggia of tuin. De appartementen zijn voorzien van sanitair en tegelwerk en een luxe keuken met inbouwapparatuur.

Locatie.
Laat je verassen door het herontdekte gebied Rijnhuizen in Nieuwegein met haar rijke historie en mooie hotspots! Ben je bijvoorbeeld al bij Fort Jutphaas geweest of bij kasteel Rijnhuizen? De afgelopen decennia lagen deze unieke plekken verscholen achter diverse kantoorpanden, maar daar komt verandering in! In Rijnhuizen komen maar liefst 2.500 woningen en appartementen zodat deze wijk getransformeerd wordt naar woon-/ werkgebied. Over alle aspecten in de wijk wordt nagedacht. Op loopafstand van Rijnfort komt bijvoorbeeld een full-service supermarkt en met de fiets kan je straks nog sneller bij het stadshart van Nieuwegein komen, CityPlaza! Eén van de projecten die daar deel vanuit maakt is Rijnfort. Rijnfort markeert de entree van Rijnhuizen met haar stoere en industriële uitstraling.

Rijnfort is een project met appartementen en eengezinswoningen aan de entree van Rijnhuizen, een wijk in ontwikkeling van werken naar wonen (en werken). Door de transformatie die de wijk ondergaat, komen de pareltjes uit deze buurt weer boven water. Denk aan het Fort Jutphaas dat vroeger onderdeel was van de Rijnforten en waar er nog maar een aantal van bestaan, Kasteel Rijnhuizen en het park dat rondom het Fort ligt. Een historisch stukje Nieuwegein waar mooie nieuwe dingen te wachten staan. Het project Rijnfort is daar onderdeel van!

In Nieuwegein heerst een prettige, gemoedelijke sfeer, die voor iedereen iets te bieden heeft. Het gezellige centrum heeft een aantal leuke eet- en koffietentjes. Wie uitgebreid wil shoppen, kan zijn hart ophalen in City Plaza, de overdekte passage met meer dan 150 winkels. Utrecht lonkt, met al haar levendigheid en veelzijdigheid, maar ook de liefhebbers van groen en water worden op hun wenken bediend. Het Natuurkwartier in het Stadspark of het IJsselbos liggen vlakbij.

Meer lezen Minder

Kenmerken

Status

Beschikbaar

Toegevoegd

26-10-2022

Huurprijs

€ 1.350,- p/m

Servicekosten p/mnd

€ 75,-

Woonoppervlakte

91 m2

Externe bergruimte

0 m2

Gebouwgebonden buitenruimte

7 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Inhoud

318 m3

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Bouwvorm

Nieuwbouw

Soort(en) verwarming

Vloerverwarming Geheel

CV ketel combiketel

Ja

Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen

Heb je vragen over deze woning?

Neem contact op met

Melissa Visser

Vestiging

Nieuwegein

Wil je ook door ons geholpen worden? Doe onze gratis huiswaarde check!

Je hebt de keuze uit een online waardebepaling of de nauwkeurige waardebepaling. Beide zijn gratis. Uiteraard is het altijd mogelijk om na de online waardebepaling alsnog een afspraak te maken voor een nauwkeurige waardebepaling. Ga je voor een accurate en complete waardebepaling of voor snelheid en gemak?