Detmoldstraat 57
Detmoldstraat 57 – Foto
Detmoldstraat 57 – Foto 2
Detmoldstraat 57 – Foto 4
Detmoldstraat 57 – Foto 6
Detmoldstraat 57 – Foto 7
Detmoldstraat 57 – Foto 3
Detmoldstraat 57 – Foto 5
Detmoldstraat 57 – Foto 8
Detmoldstraat 57 – Foto 9
Detmoldstraat 57 – Foto 12
Detmoldstraat 57 – Foto 14
Detmoldstraat 57 – Foto 19
Detmoldstraat 57 – Foto 15
Detmoldstraat 57 – Foto 21
Detmoldstraat 57 – Foto 13
Detmoldstraat 57 – Foto 10
Detmoldstraat 57 – Foto 11
Detmoldstraat 57 – Foto 20
Detmoldstraat 57 – Foto 16
Detmoldstraat 57 – Foto 17
Detmoldstraat 57 – Foto 18
Detmoldstraat 57 – Foto 22
Detmoldstraat 57 – Foto 23
Detmoldstraat 57 – Foto 26
Detmoldstraat 57 – Foto 24
Detmoldstraat 57 – Foto 33
Detmoldstraat 57 – Foto 25
Detmoldstraat 57 – Foto 27
Detmoldstraat 57 – Foto 29
Detmoldstraat 57 – Foto 32
Detmoldstraat 57 – Foto 28
Detmoldstraat 57 – Foto 30
Detmoldstraat 57 – Foto 31
Detmoldstraat 57
Detmoldstraat 57 – Foto
Detmoldstraat 57 – Foto 2
Detmoldstraat 57 – Foto 4
Detmoldstraat 57 – Foto 6
Detmoldstraat 57 – Foto 7
Detmoldstraat 57 – Foto 3
Detmoldstraat 57 – Foto 5
Detmoldstraat 57 – Foto 8
Detmoldstraat 57 – Foto 9
Detmoldstraat 57 – Foto 12
Detmoldstraat 57 – Foto 14
Detmoldstraat 57 – Foto 19
Detmoldstraat 57 – Foto 15
Detmoldstraat 57 – Foto 21
Detmoldstraat 57 – Foto 13
Detmoldstraat 57 – Foto 10
Detmoldstraat 57 – Foto 11
Detmoldstraat 57 – Foto 20
Detmoldstraat 57 – Foto 16
Detmoldstraat 57 – Foto 17
Detmoldstraat 57 – Foto 18
Detmoldstraat 57 – Foto 22
Detmoldstraat 57 – Foto 23
Detmoldstraat 57 – Foto 26
Detmoldstraat 57 – Foto 24
Detmoldstraat 57 – Foto 33
Detmoldstraat 57 – Foto 25
Detmoldstraat 57 – Foto 27
Detmoldstraat 57 – Foto 29
Detmoldstraat 57 – Foto 32
Detmoldstraat 57 – Foto 28
Detmoldstraat 57 – Foto 30
Detmoldstraat 57 – Foto 31

Detmoldstraat 57

3523 GB, UTRECHT

167 m2 wonen

175 m2 perceel

6 kamers

€ 625.000,- k.k.

Kan ik dit huis betalen? Wat worden mijn maandlasten?

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

Deze ruime, levensloopbestendige hoekwoning is gelegen aan de Detmoldstraat 57 in de populaire Utrechtse wijk Hoograven. De combinatie van de geliefde jaren ’30 bouwstijl met een moderne afwerking aan de binnenzijde laat niets te wensen over. Het totale woonoppervlak is 167 m² en is verdeeld over drie woonlagen. Iedere woonlaag heeft een eigen badkamer, keuken, toilet, wasmachine aansluiting en slaapkamer(s). Deze woning beschikt over zeeën van ruimte met onder andere vijf slaapkamers, drie badkamers, een royaal westelijk gelegen dakterras, veel bergruimte, goede isolatie en dubbelglas. Maar dat is nog niet alles…

Dankzij de centrale ligging bevind je je binnen 5 fietsminuten op het bruisende plein van Ledig Erf, waar je plaats kunt nemen op één van de gezelligste terrasjes die de oude binnenstad te bieden heeft. Ook het moderne Rotsoord langs de Vaartsche Rijn, met onder andere restaurant WT Urban Kitchen in de voormalige watertoren en het horecaplein bij De Helling, is nabij gelegen. Voor de dagelijkse boodschappen kan je terecht bij de winkelcentra ’t Hart van Hoograven en Smaragdplein, waar je je verse producten ook iedere dinsdagochtend op de markt kunt halen.

Alle wenselijke voorzieningen zijn in de directe omgeving te vinden. Denk daarbij aan het groene Beatrixpark, diverse basisscholen, kinderdagopvangcentra en openbaar vervoer. Bushaltes en NS-station Vaartsche Rijn zijn lopend te bereiken en de woning is gunstig gelegen ten opzichte van de A2, de A12 en A27. Heb je zelf een auto? Dan kan je die gratis voor de deur parkeren!

We nemen je graag mee door de woning.

Begane grond
De entreehal biedt toegang tot de levensloopbestendige benedenverdieping, de toiletruimte en trapopgang naar de eerste verdieping. De toiletruimte is voorzien van een hangend toilet inclusief een fonteintje en is opgetrokken in een moderne stijl met wit en antraciet tegelwerk. De woonkamer is aan de voorzijde gesitueerd, beschikt een sfeervolle erker die de typische jaren ’30 stijl benadrukt en is voorzien van een warme houten vloer. De woonkamer is onderverdeeld in een zit- en een eetgedeelte en staat in open verbinding met de keuken. Het gezamenlijke oppervlakte bedraagt maar liefst 47,5 m². Daarbij beschikt de begane grond over een eigen badkamer, welke is voorzien van een toilet, wastafel, douche en eigen witgoedaansluitingen. De keuken profiteert van veel natuurlijk lichtinval dankzij het raam in de zijgevel en de lichtkoepel in het platte dak. De L-vormige keuken is ruim opgezet en voorzien van een stijlvolle plavuizen vloer. De keuken beschikt over een hoge kastenwand en alle wenselijke inbouwapparatuur, waaronder een 5-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer, magnetron en oven. Vanuit de keuken is de achtergelegen slaapkamer te bereiken. Deze bevindt zich in de voormalige garage, welke is voorzien van isolatie en waar een koepelraam in het dak is geplaatst. Achter deze royale slaapkamer is een gesplitste walk-in closet gemaakt in de voormalige berging, wie wil dat nou niet?! Door de gedane aanpassingen voorziet de begane grond in alle woonvoorzieningen en zou deze los van de bovengelegen verdiepingen bewoond kunnen worden.

Eerste verdieping en dakterras
Middels de vaste trap betreed je de overloop van de eerste verdieping. Op deze verdieping bevinden de tweede en derde slaapkamer en de tweede badkamer. De slaapkamers hebben een oppervlakte van respectievelijk 13,7 en 15,2 m². De grootste slaapkamer is aan de voorzijde van de woning gesitueerd en beschikt over een eigen keuken, welke volledig met kookstel, oven, afzuigkap, koelkast en een witgoedaansluiting voor de wasmachine is uitgerust. De slaapkamer aan de achterzijde biedt toegang tot het royale dakterras van circa 19 m² groot. Dankzij de westelijke ligging van het terras, kan je hier heerlijk genieten van de middag en avondzon. De ruime badkamer is voorzien van een hangend toilet, een breed wastafelmeubel met twee kranen en een inloopdouche met een glazen wand. De kleurstelling is modern en -evenals het toilet op de begane grond- opgetrokken in wit en antraciet tegelwerk. Ook de badkamer biedt toegang tot het zonnige dakterras.

Tweede verdieping
De overloop van de tweede verdieping is voorzien van een nette inbouwkast waarin de Remeha CV-ketel is gesitueerd. Daarbij biedt de overloop toegang tot de vierde en vijfde slaapkamer én de derde badkamer die het huis rijk is. De slaapkamers zijn allebei circa 10 m² groot en zijn met elkaar verbonden middels een tussendeur. Beide slaapkamers beschikken over een raam en een dakkapel. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een keukenblok met een elektrisch kookstel en een koelkast. De badkamer is uitgevoerd met een douche, toilet en een wastafel.

Deze woning heeft ontzettend veel te bieden, dus kom langs voor een bezichtiging en laat je verrassen!

BIJZONDERHEDEN
* Energielabel C;
* Jaren ’30 woning;
* 167 m² woonoppervlakte;
* Goed onderhouden hoekwoning:
– Remeha CV-ketel (2014);
– dakrenovatie (2021);
– kozijnen tweede verdieping vervangen (2021);
– schilderwerk buiten (2022);
– schilderwerk binnen (2022);
– spouwmuren geïsoleerd (2022);
* Vijf slaapkamers;
* Drie badkamers;
* Levensloopbestendig;
* Inpandige bergruimte;
* Groot terras op het westen van circa 19 m² ;
* Alle drie de woonlagen voorzien van o.a. keuken, badkamer en slaapkamer(s);
* Nabij gelegen faciliteiten, zoals scholen, winkels, horeca gelegenheden, openbaar vervoer en snelwegen;
* Gratis parkeren;
* Ouderdomsclausule van toepassing;
* Oplevering in overleg.

Interesse in dit huis? Schakel direct jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in. De NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht zijn te vinden op Funda.

__

This spacious, life-resistant corner house is located at Detmoldstraat 57 in the popular Utrecht district of Hoograven. The combination of the beloved 1930s architectural style with a modern finish on the inside leaves nothing to be desired. The total living area is 167 m² and is divided over three floors. Each floor has its own bathroom, kitchen, toilet, washing machine connection and bedroom(s). This house has plenty of space including five bedrooms, three bathrooms, a spacious west-facing roof terrace, plenty of storage space, good insulation and double glazing. But that’s not all…

Thanks to its central location, you can reach the bustling square of Ledig Erf within 5 minutes by bike, where you can take a seat on one of the nicest terraces the old town has to offer. The modern Rotoord along the Vaartsche Rijn, including restaurant WT Urban Kitchen in the former water tower and the catering square at De Helling, is also nearby. For daily shopping you can go to the shopping centers ’t Hart van Hoograven and Smaragdplein, where you can also get your fresh products at the market every Tuesday morning.

All desirable amenities can be found in the immediate vicinity. Think of the green Beatrix Park, various primary schools, day care centers and public transport. Bus stops and NS station Vaartsche Rijn can be reached on foot and the house is conveniently located for the A2, A12 and A27. Do you have your own car? Then you can park it for free in front of the door!

We are happy to take you through the house.

Ground floor
The entrance hall provides access to the life-resistant ground floor, the toilet and stairs to the first floor. The toilet room is equipped with a hanging toilet including a hand basin and is built in a modern style with white and anthracite tiling. The living room is located at the front, has an attractive bay window that emphasizes the typical 1930s style and is equipped with a warm wooden floor. The living room is divided into a sitting and dining area and is open to the kitchen. The combined area is no less than 47.5 m². In addition, the ground floor has its own bathroom, which is equipped with a toilet, sink, shower and private white goods connections. The kitchen benefits from a lot of natural light thanks to the window in the side wall and the skylight in the flat roof. The L-shaped kitchen is spacious and has a stylish tiled floor. The kitchen has a high cupboard wall and all desirable built-in appliances, including a 5-burner gas stove, extractor hood, dishwasher, refrigerator, freezer, microwave and oven. The rear bedroom can be reached from the kitchen. This is located in the former garage, which is equipped with insulation and where a dome window has been placed in the roof. Behind this spacious bedroom, a split walk-in closet has been made in the former storage room, who wouldn’t want that?! Due to the adjustments made, the ground floor provides all living facilities and could be inhabited separately from the upper floors.

First floor and roof terrace
You enter the landing of the first floor via the fixed staircase. On this floor are the second and third bedrooms and the second bathroom. The bedrooms have an area of 13.7 and 15.2 m² respectively. The largest bedroom is located at the front of the house and has its own kitchen, which is fully equipped with a stove, oven, extractor hood, refrigerator and a white goods connection for the washing machine. The bedroom at the rear provides access to the spacious roof terrace of approximately 19 m². Thanks to the western location of the terrace, you can enjoy the afternoon and evening sun here. The spacious bathroom has a hanging toilet, a wide washbasin with two taps and a walk-in shower with a glass wall. The color scheme is modern and, like the toilet on the ground floor, is made of white and anthracite tiling. The bathroom also provides access to the sunny roof terrace.

Second floor
The landing of the second floor is equipped with a neat built-in cupboard in which the Remeha central heating boiler is located. In addition, the landing provides access to the fourth and fifth bedrooms and the third bathroom in the house. The bedrooms are both approximately 10 m² in size and are connected by a connecting door. Both bedrooms have a window and a dormer window. The bedroom at the front has a kitchenette with an electric stove and a refrigerator. The bathroom is equipped with a shower, toilet and a sink.

This house has a lot to offer, so come by for a viewing and be surprised!

PARTICULARITIES
* Energy label C;
* 1930s house;
* 167 m² living space;
* Well maintained corner house:
– Remeha central heating boiler (2014);
– roof renovation (2021);
– replace second floor window frames (2021);
– painting outside (2022);
– painting inside (2022);
– cavity walls insulated (2022);
* Five bedrooms;
* Three bathrooms;
* Life cycle resistant;
* Indoor storage space;
* Large west-facing terrace of approximately 19 m²;
* All three floors with kitchen, bathroom and bedroom(s);
* Nearby facilities, such as schools, shops, restaurants, public transport and highways;
* Free parking;
* Age clause applicable;
* Delivery in consultation.

Interested in this house? Call in your own NVM purchase broker immediately. The NVM purchase broker stands up for your interests and saves time, money and worries. Addresses of fellow NVM purchase brokers in Utrecht can be found on Funda.

This spacious, life-resistant corner house is located at Detmoldstraat 57 in the popular Utrecht district of Hoograven. The combination of the beloved 1930s architectural style with a modern finish on the inside leaves nothing to be desired. The total living area is 167 m² and is divided over three floors. Each floor has its own bathroom, kitchen, toilet, washing machine connection and bedroom(s). This house has plenty of space including five bedrooms, three bathrooms, a spacious west-facing roof terrace, plenty of storage space, good insulation and double glazing. But that's not all...

Thanks to its central location, you can reach the bustling square of Ledig Erf within 5 minutes by bike, where you can take a seat on one of the nicest terraces the old town has to offer. The modern Rotoord along the Vaartsche Rijn, including restaurant WT Urban Kitchen in the former water tower and the catering square at De Helling, is also nearby. For daily shopping you can go to the shopping centers 't Hart van Hoograven and Smaragdplein, where you can also get your fresh products at the market every Tuesday morning.

All desirable amenities can be found in the immediate vicinity. Think of the green Beatrix Park, various primary schools, day care centers and public transport. Bus stops and NS station Vaartsche Rijn can be reached on foot and the house is conveniently located for the A2, A12 and A27. Do you have your own car? Then you can park it for free in front of the door!

We are happy to take you through the house.

Ground floor
The entrance hall provides access to the life-resistant ground floor, the toilet and stairs to the first floor. The toilet room is equipped with a hanging toilet including a hand basin and is built in a modern style with white and anthracite tiling. The living room is located at the front, has an attractive bay window that emphasizes the typical 1930s style and is equipped with a warm wooden floor. The living room is divided into a sitting and dining area and is open to the kitchen. The combined area is no less than 47.5 m². In addition, the ground floor has its own bathroom, which is equipped with a toilet, sink, shower and private white goods connections. The kitchen benefits from a lot of natural light thanks to the window in the side wall and the skylight in the flat roof. The L-shaped kitchen is spacious and has a stylish tiled floor. The kitchen has a high cupboard wall and all desirable built-in appliances, including a 5-burner gas stove, extractor hood, dishwasher, refrigerator, freezer, microwave and oven. The rear bedroom can be reached from the kitchen. This is located in the former garage, which is equipped with insulation and where a dome window has been placed in the roof. Behind this spacious bedroom, a split walk-in closet has been made in the former storage room, who wouldn't want that?! Due to the adjustments made, the ground floor provides all living facilities and could be inhabited separately from the upper floors.

First floor and roof terrace
You enter the landing of the first floor via the fixed staircase. On this floor are the second and third bedrooms and the second bathroom. The bedrooms have an area of 13.7 and 15.2 m² respectively. The largest bedroom is located at the front of the house and has its own kitchen, which is fully equipped with a stove, oven, extractor hood, refrigerator and a white goods connection for the washing machine. The bedroom at the rear provides access to the spacious roof terrace of approximately 19 m². Thanks to the western location of the terrace, you can enjoy the afternoon and evening sun here. The spacious bathroom has a hanging toilet, a wide washbasin with two taps and a walk-in shower with a glass wall. The color scheme is modern and, like the toilet on the ground floor, is made of white and anthracite tiling. The bathroom also provides access to the sunny roof terrace.

Second floor
The landing of the second floor is equipped with a neat built-in cupboard in which the Remeha central heating boiler is located. In addition, the landing provides access to the fourth and fifth bedrooms and the third bathroom in the house. The bedrooms are both approximately 10 m² in size and are connected by a connecting door. Both bedrooms have a window and a dormer window. The bedroom at the front has a kitchenette with an electric stove and a refrigerator. The bathroom is equipped with a shower, toilet and a sink.

This house has a lot to offer, so come by for a viewing and be surprised!

PARTICULARITIES
* Energy label C;
* 1930s house;
* 167 m² living space;
* Well maintained corner house:
- Remeha central heating boiler (2016/2017);
- roof renovation (2020);
- replace second floor window frames (2021);
- painting outside (2022);
- painting inside (2022);
- cavity walls insulated (2022);
* Five bedrooms;
* Three bathrooms;
* Life cycle resistant;
* Indoor storage space;
* Large west-facing terrace of approximately 19 m²;
* All three floors with kitchen, bathroom and bedroom(s);
* Nearby facilities, such as schools, shops, restaurants, public transport and highways;
* Free parking;
* Age clause applicable;
* Delivery in consultation.

Interested in this house? Call in your own NVM purchase broker immediately. The NVM purchase broker stands up for your interests and saves time, money and worries. Addresses of fellow NVM purchase brokers in Utrecht can be found on Funda.

Meer lezen Minder

Kenmerken

Status

Beschikbaar

Toegevoegd

25-01-2023

Vraagprijs

€ 625.000,- k.k.

Appartement vve bijdrage

€ 0,-

Woonoppervlakte

167 m2

Perceeloppervlakte

175 m2

Externe bergruimte

0 m2

Gebouwgebonden buitenruimte

20 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Inhoud

613 m3

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Bouwvorm

Bestaande bouw

Energieklasse

C

Soort(en) verwarming

Cv Ketel

CV ketel brandstof

Gas

CV ketel eigendom

Eigendom

Soort(en) warm water

Cv Ketel

Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen

Heb je vragen over deze woning?

Neem contact op met

Jules Pont

Vestiging

Vleuten | De Meern | Leidsche Rijn

Wil je ook door ons geholpen worden? Doe onze gratis huiswaarde check!

Je hebt de keuze uit een online waardebepaling of de nauwkeurige waardebepaling. Beide zijn gratis. Uiteraard is het altijd mogelijk om na de online waardebepaling alsnog een afspraak te maken voor een nauwkeurige waardebepaling. Ga je voor een accurate en complete waardebepaling of voor snelheid en gemak?