De Tuinhof 10
De Tuinhof 10 – Foto 2
De Tuinhof 10 – Foto
De Tuinhof 10
De Tuinhof 10 – Foto 2
De Tuinhof 10 – Foto

De Tuinhof 10

4233 CE, AMEIDE

118 m2 wonen

perceel

3 kamers

€ 471.400,- v.o.n.

Kan ik dit huis betalen? Wat worden mijn maandlasten?

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

Er zijn nog enkele woningen te koop! Je interesse kenbaar maken en digitaal inschrijven is mogelijk middels jouw persoonlijke account, welke is aan te maken op de projectwebsite (tuinhofameide.nl). Tevens kun je daar alle verkoopdocumentatie voor de woningen terugvinden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met één van de verkopend makelaars.

In Tuinhof Ameide in Vijfheerenlanden komen duurzame nul-op-de-meter woningen voor gezinnen en comfortzoekers. In tijden van hoge energiekosten is dat de woondroom van veel huizenzoekers. Het betekent dat de energiemeter over een jaar genomen op nul uitkomt bij gemiddeld verbruik. Per saldo krijg je soms zelfs geld toe. Daarmee zijn de woningen van Tuinhof Ameide duurzamer dan de jongste BENG-normen (Bijna EnergieNeutrale Gebouwen) van de overheid voorschrijven

NOG 1 LEVENSLOOPBESTENDIGE WONING TE KOOP – BOUWNUMMER 13!
Het is niet moeilijk om je voor te stellen hoe heerlijk lang de zomeravonden hier kunnen duren. Vanuit de ruime woonkamer stap je zo het gezellige hofje op, om nog even samen met de buren te genieten van een goed glas. Vanuit de keuken heb je middels dubbele openslaande deuren toegang tot je eigen zonnige tuin op het zuidwesten. De vier woningen hebben een slaapkamer en badkamer op de begane grond. En een vrij indeelbare tweede verdieping. In principe is traplopen niet nodig. Hier is het genieten in het groen, omgeven met alles wat je nodig hebt. Hier leef en groei je samen in je eigen woning én in de moestuin, de groene hof en de natuur speeltuin. Living and growing, op eigen wijze.

De woning is gelegen in Ameide wat behoort tot één van de oudste dorpen in de regio en valt nu onder de gemeente Vijfheerenlanden. Alle nodige voorzieningen liggen binnen handbereik.

Ameide is gunstig gesitueerd direct aan de rivier de Lek. Het is een gezellig, sfeervol dorp met ook een nieuwer gedeelte en het biedt vele voorzieningen binnen het dorp zelf. Alle nodige voorzieningen bevinden zich in de nabijheid zoals winkels, de supermarkt, de voetbalvereniging, diverse recreatiemogelijkheden bij de rivier de Lek. Ook uitvalswegen zijn op korte afstand bereikbaar (A27 en A2). Daarnaast zijn de iets grotere steden als Vianen, Gorinchem, Nieuwegein en Utrecht goed bereikbaar!

Kenmerken:
* Energieklasse A+++
* Totaal woonoppervlakte circa 118 m2
* Totaal kaveloppervlakte circa 161 m2
* Slaapkamer en badkamer op de begane grond
* Fraai sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch
* Vlonderterras met regenton aan de voorzijde van de woning
* Zonnige achtertuin op het zuidwesten
* Geïntegreerde zonnepanelen
* De natuur als voor- en achtertuin
* ClickBrick-systeem metselwerk gecombineerd met hout

Meer lezen Minder

Kenmerken

Status

Verkocht onder voorbehoud

Toegevoegd

06-10-2022

Vraagprijs

€ 471.400,- v.o.n.

Appartement vve bijdrage

€ 0,-

Woonoppervlakte

118 m2

Externe bergruimte

0 m2

Gebouwgebonden buitenruimte

0 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Inhoud

495 m3

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

1

Bouwvorm

Nieuwbouw

Energieklasse

A++++

Soort(en) verwarming

Vloerverwarming Geheel, Warmtepomp

Soort(en) warm water

Elektrische Boiler Eigendom

Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen

Heb je vragen over deze woning?

Neem contact op met

Fleur Verkleij

Vestiging

Vianen

Wil je ook door ons geholpen worden? Doe onze gratis huiswaarde check!

Je hebt de keuze uit een online waardebepaling of de nauwkeurige waardebepaling. Beide zijn gratis. Uiteraard is het altijd mogelijk om na de online waardebepaling alsnog een afspraak te maken voor een nauwkeurige waardebepaling. Ga je voor een accurate en complete waardebepaling of voor snelheid en gemak?