De Tuinhof 1
De Tuinhof 1 – Foto
De Tuinhof 1 – Foto 2
De Tuinhof 1
De Tuinhof 1 – Foto
De Tuinhof 1 – Foto 2

De Tuinhof 1

4233 CE, AMEIDE

150 m2 wonen

perceel

5 kamers

€ 524.800,- v.o.n.

Kan ik dit huis betalen? Wat worden mijn maandlasten?

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

BOUW GESTART!

De bouw van Tuinhof Ameide vordert gestaag en de eerste woningen worden al voor de zomervakantie opgeleverd! Wil jij ook snel wonen in een duurzaam en gloednieuw huis?
Kom dan sfeer proeven tijdens de kijkochtend op zaterdag 13 mei van 10.30 uur tot 12.00 uur aan de Meidoornlaan in Ameide. Bespreek ter plekke jouw wensen en mogelijkheden met de makelaars en ontdek wat Tuinhof Ameide te bieden heeft.

Er zijn nog enkele woningen te koop! Je interesse kenbaar maken en digitaal inschrijven is mogelijk middels jouw persoonlijke account, welke is aan te maken op de projectwebsite (tuinhofameide.nl). Tevens kun je daar alle verkoopdocumentatie voor de woningen terugvinden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met één van de verkopend makelaars.

In Tuinhof Ameide in Vijfheerenlanden komen duurzame nul-op-de-meter woningen voor gezinnen en comfortzoekers. In tijden van hoge energiekosten is dat de woondroom van veel huizenzoekers. Het betekent dat de energiemeter over een jaar genomen op nul uitkomt bij gemiddeld verbruik. Per saldo krijg je soms zelfs geld toe. Daarmee zijn de woningen van Tuinhof Ameide duurzamer dan de jongste BENG-normen (Bijna EnergieNeutrale Gebouwen) van de overheid voorschrijven

HOEKWONINGEN:
Strak, tijdloos en met zijn gecombineerde gevel van hout en steen prachtig gelegen in het landschap. Aan de voorzijde tref je de begroeide pergola en het houten vlonderterras. De twee blokjes met rijwoningen hebben ieder zijn specifieke ligging. Zo is het rijtje van vier woningen, met vlonderterras aan de veranda, direct aan het groene binnenhof gelegen met zijn leuke zitjes, banken en het bruggetje. Het rijtje met vijf woningen heeft de achtertuin grenzend aan het gemeenschappelijk vlonderterras en het groene hof. De grote raampartijen in de woningen bieden naast veel licht ook uitzicht. Zo geniet je optimaal van het landschap dat Tuinhof Ameide biedt.

De woning is gelegen in Ameide wat behoort tot één van de oudste dorpen in de regio en valt nu onder de gemeente Vijfheerenlanden. Alle nodige voorzieningen liggen binnen handbereik.

Ameide is gunstig gesitueerd direct aan de rivier de Lek. Het is een gezellig, sfeervol dorp met ook een nieuwer gedeelte en het biedt vele voorzieningen binnen het dorp zelf. Alle nodige voorzieningen bevinden zich in de nabijheid zoals winkels, de supermarkt, de voetbalvereniging, diverse recreatiemogelijkheden bij de rivier de Lek. Ook uitvalswegen zijn op korte afstand bereikbaar (A27 en A2). Daarnaast zijn de iets grotere steden als Vianen, Gorinchem, Nieuwegein en Utrecht goed bereikbaar!

Kenmerken:
* Totaal woonoppervlakte circa 150 m2
* Kaveloppervlakte van circa 143 m2
* Begroeide pergola aan voorzijde woning
* Voorzien van een zij-erker
* Drie slaapkamers
* Fraai sanitair en tegelwerk van Villeroy & Boch
* Geïntegreerde zonnepanelen
* Ruime tweede verdieping door dwarskap
* De natuur als voor- en achtertuin
* Tuinligging zuidoost
* ClickBrick-systeem metselwerk gecombineerd met hout

Meer lezen Minder

Kenmerken

Status

Beschikbaar

Toegevoegd

06-10-2022

Vraagprijs

€ 524.800,- v.o.n.

Appartement vve bijdrage

€ 0,-

Woonoppervlakte

150 m2

Externe bergruimte

5 m2

Gebouwgebonden buitenruimte

0 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Inhoud

577 m3

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Bouwvorm

Nieuwbouw

Energieklasse

A++++

Soort(en) verwarming

Vloerverwarming Geheel, Warmtepomp, Warmte Terugwininstallatie

Soort(en) warm water

Elektrische Boiler Eigendom

Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen

Heb je vragen over deze woning?

Neem contact op met

Fleur Verkleij

Vestiging

Vianen

Wil je ook door ons geholpen worden? Doe onze gratis huiswaarde check!

Je hebt de keuze uit een online waardebepaling of de nauwkeurige waardebepaling. Beide zijn gratis. Uiteraard is het altijd mogelijk om na de online waardebepaling alsnog een afspraak te maken voor een nauwkeurige waardebepaling. Ga je voor een accurate en complete waardebepaling of voor snelheid en gemak?