Beukenhof 6 ong
Beukenhof 6 ong – Foto 2
Beukenhof 6 ong – Foto 6
Beukenhof 6 ong – Foto 4
Beukenhof 6 ong – Foto
Beukenhof 6 ong – Foto 3
Beukenhof 6 ong – Foto 5
Beukenhof 6 ong
Beukenhof 6 ong – Foto 2
Beukenhof 6 ong – Foto 6
Beukenhof 6 ong – Foto 4
Beukenhof 6 ong – Foto
Beukenhof 6 ong – Foto 3
Beukenhof 6 ong – Foto 5

Beukenhof 6 ong

3941 BA, DOORN

182 m2 wonen

perceel

6 kamers

Deze woning is verkocht

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

Unieke kans om alsnog te wonen in het in aanbouw zijnde nieuwbouwproject “Beukenhof”. De bouw van de 8 halfvrijstaandevilla’s is in volle gang en de oplevering zal eind dit jaar plaatsvinden.

Aan de bosrijke Beukenlaan tussen Driebergen en Doorn ligt het nieuwbouwproject Beukenhof. Op zeer royale kavels tot wel 700 m² worden hier acht royale en duurzame halfvrijstaande villa’s gebouwd. De villa’s zijn geïnspireerd door de sfeervolle architectuur van de jaren ’30, maar tegelijkertijd modern en hoogwaardig afgewerkt. Doordat de villa’s gasloos worden gerealiseerd en zeer energiezuinig zijn, bent u voorbereid op de toekomst én heeft u lage maandelijkse energielasten. Een unieke kans om vrij te wonen omringd door natuur en bos, maar ook op korte afstand van alle voorzieningen.

LOCATIE Beukenhof is gelegen aan de Beukenlaan, nabij de Driebergsestraatweg tussen Doorn en Driebergen. Deze unieke woonlocatie is centraal gelegen en uitstekend bereikbaar vanuit steden als Utrecht en Amersfoort. Toch zult u hier weinig merken van de grote stad. In en rond het plan zijn het de rust, de stilte en de schoonheid van de natuur die in een belangrijke mate de sfeer bepalen. In de nabije dorpscentrums van Doorn en Driebergen heeft u profijt van diverse winkels, scholen, huisartsen en andere voorzieningen.

8 HALFVRIJSTAANDE VILLA’s Op deze unieke locatie aan de bosrijke Beukenlaan wordt op elk van de acht royale kavels een halfvrijstaande villa gebouwd. Hier heeft u zowel binnen als buiten alle ruimte om van het leven te genieten. De woningen zijn niet alleen heel ruim, maar ook een lust voor het oog, met een karakteristieke jaren ’30 architectuur in een nieuw jasje. Aan alle hedendaagse luxe is gedacht. Standaard is de woning uitgerust met maar liefst 4 slaapkamers, 2 badkamers. Daarnaast is de begane grond voorzien van een uitbouw van maar liefst 3,60 meter en de geisoleerde garage is voorzien van een uitbouw van 1,20 meter.
De woningen zijn volledig op de toekomst voorbereid. Zo zijn de woningen gasloos, voorzien van een individuele warmtepomp, vloerverwarming, 3-dubbel glas en PV-panelen. Een prachtige combinatie van de charme van vroeger en het moderne wooncomfort van nu.

OPLEVERING De bouw van het project Beukenhof is in volle gang. De kappen zijn inmiddels al geplaatst en er is gestart met het metselwerk. De verwachting is dat de woning tegen het einde van 2022 aan u kan worden opgeleverd. Omdat de woning nog in aanbouw is heeft u als toekomstige bewoner de unieke mogelijkheid de woning aan uw wensen aan te passen en af te laten bouwen aan de hand van uw individuele wensen.

Kijkdagen op de bouw;

Om sfeer te proeven en de locatie te bekijken bent u na het maken van een afspraak welkom op maandag 20 juni tussen 15.00 en 17.00 alsmede op vrijdag 24 juni tussen 15.00 en 17.00. Wij verzoeken u zich vooraf aan te melden.

Sluitingsdatum inschrijving;

Tot maandag 4 juli 12.00 is er gelegenheid om een koopvoorstel uit te brengen bij één van de verkopende makelaars. Het koopvoorstel voorzien van het aankoopbedrag, eventueel gewenst financieringsbedrag en een onderbouwing zal per mail verzonden moeten worden naar Visser en Van Ingen Makelaardij of De Keizer Makelaarsgroep.

Meer lezen Minder

Kenmerken

Status

Verkocht

Toegevoegd

05-08-2022

Vraagprijs

€ 925.000,- k.k.

Appartement vve bijdrage

€ 0,-

Woonoppervlakte

182 m2

Externe bergruimte

0 m2

Gebouwgebonden buitenruimte

0 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Inhoud

647 m3

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

4

Bouwvorm

Nieuwbouw

EPC

0

CV ketel combiketel

Ja

Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen

Heb je vragen over deze woning?

Neem contact op met

Fleur Verkleij

Vestiging

Utrecht

Wil je ook door ons geholpen worden? Doe onze gratis huiswaarde check!

Je hebt de keuze uit een online waardebepaling of de nauwkeurige waardebepaling. Beide zijn gratis. Uiteraard is het altijd mogelijk om na de online waardebepaling alsnog een afspraak te maken voor een nauwkeurige waardebepaling. Ga je voor een accurate en complete waardebepaling of voor snelheid en gemak?