Utrecht – Vivere | Onyx 119
Utrecht – Vivere | Onyx 119 – Foto
Utrecht – Vivere | Onyx 119 – Foto 3
Utrecht – Vivere | Onyx 119 – Foto 5
Utrecht – Vivere | Onyx 119 – Foto 6
Utrecht – Vivere | Onyx 119 – Foto 2
Utrecht – Vivere | Onyx 119 – Foto 7
Utrecht – Vivere | Onyx 119 – Foto 8
Utrecht – Vivere | Onyx 119 – Foto 4
Utrecht – Vivere | Onyx 119 – Foto 9
Utrecht – Vivere | Onyx 119
Utrecht – Vivere | Onyx 119 – Foto
Utrecht – Vivere | Onyx 119 – Foto 3
Utrecht – Vivere | Onyx 119 – Foto 5
Utrecht – Vivere | Onyx 119 – Foto 6
Utrecht – Vivere | Onyx 119 – Foto 2
Utrecht – Vivere | Onyx 119 – Foto 7
Utrecht – Vivere | Onyx 119 – Foto 8
Utrecht – Vivere | Onyx 119 – Foto 4
Utrecht – Vivere | Onyx 119 – Foto 9

Utrecht – Vivere | Onyx 119

307 m2 wonen

perceel

8 kamers

€ 2.270.000,-

Kan ik dit huis betalen? Wat worden mijn maandlasten?

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

NU IN VERKOOP
Op een werkelijk unieke locatie in het Groene Hart…. vijf zeer exclusieve villa’s in Haarzicht, Vleuten. De verkoop is gestart. Het is mogelijk om u in te schrijven tot donderdag 19 januari a.s. 12.00 uur via de project website.
Wilt u graag meer weten over dit exclusieve nieuwbouwproject? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze vertelt u graag meer.

ONYX
Villa Onyx brengt de romantische versie van de Jaren 30 woning tot leven en knipoogt tegelijkertijd voorzichtig naar een Engelse cottage: bruin gemêleerd metselwerk, afgewisseld met donkere houten gevelbekleding en strakke lijnen van spekbanden rondom zijn hier gecombineerd met een robuuste rieten kap. De massieve houten entree opent ook hier naar ruime living, de hoge vide en de ruime slaap- en werk mogelijkheden op de verschillende etages waar wonen, genieten en werken moeiteloos samen gaan.

GROENE HART
Weids uitzicht over lange bomenrijen, frisse buitenlucht, het geluid van zingende vogels en ruisend gras. Ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks bestaan om met dierbaren speciale momenten te delen.
Een veilige plek waar de kinderen nog lopend naar school gaan, waar zorgeloos wonen ‘gewoon’ is en de dynamiek van de stad binnen handbereik is.

LOCATIE
De bijzondere villa’s aan de Châteletlaan in Vleuten liggen direct aan het beschermde natuurgebied Wielrevelt als onderdeel van landgoed Haarzuilens met Kasteel De Haar. Op deze unieke plek wordt luxe woongenot moeiteloos gecombineerd met bijzondere natuur, natuurlijk zwemwater, de meanderende fiets- en wandelpaden en het kraakheldere water van de Haarrijnseplas. U kunt vanuit uw achtertuin de toppen van de bomen rond de ‘greens’ van Golfclub De Haar bijna zien. Alles is hier dichtbij.

Een ontspannen plek waar u werkelijk thuis komt en u thuis voelt.

BEREIKBAARHEID
Naast bijzondere natuur biedt Vivere ook dynamiek en inspiratie: het karakteristieke centrum van het bruisende Utrecht met de theaters, musea en fijne restaurants ligt op fietsafstand. Wilt u naar Amsterdam of Schiphol? Via de dijk in de Haarrijnseplas en de A2, bent u binnen een half uur op uw bestemming. De aantrekkelijke, centrale ligging zorgt ervoor dat ook andere steden of bestemmingen goed en snel bereikbaar zijn.

Een bereikbare plek waar je kunt ontladen aan het einde van de dag.

VIVERE
Bijzonder en comfortabel wonen in één van de unieke exclusieve villa’s mét zwembad, op zeer royale percelen van maar liefst circa 1.730 tot 3.265 m2.
De vrijstaande woningen hebben een zeer royaal woonoppervlak variërend van 287 tot 308 m². De vrije achterzijde van de zeer riante, diepe percelen ligt aan natuurlijk water en het beschermd natuurgebied Wielrevelt.
De indeling en inrichting van de villa’s is volledig aan uw wensen aan te passen. Kiest u voor een royale werk- of mediakamer, een spa/welness of slaap- en badkamer? Vanzelfspreken zijn ook de verdiepingen vrij in te delen.

Vivere brengt leven, genieten en exclusiviteit samen op een prachtige locatie omgeven door voorzieningen die u nergens zo aantreft.

BIJZONDERHEDEN
Leefruimte van circa 307 m2
Werken, slapen en/of wellness op de begane grond
Exclusieve open keuken met kookeiland en quooker
Miele inbouwapparatuur met BORA inductiekookveld en afzuiging
Domotica AAB systeem
Luxe toiletten en badkamers met hoogwaardig sanitair
Tuin en zwembad op het westen
Pool house met veranda en uitzicht op privé weiland
Twee privé parkeerplaatsen
Kelder van circa 22m2

INTERESSE?
Ziet u in Vivere uw ideale droom-woonlocatie? U kunt zich tot donderdag 19 januari a.s. 12.00 uur inschrijven via de project website.
Wilt u graag meer weten over dit exclusieve nieuwbouwproject? Neem dan contact op met de verkopend makelaar. Deze vertelt u graag meer.

“Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.”

Meer lezen Minder

Kenmerken

Status

Ingetrokken

Toegevoegd

05-12-2022

Vraagprijs

€ 2.270.000,-

Appartement vve bijdrage

€ 0,-

gebruiksoppervlakteWoonfunctie

307 m2

Externe bergruimte

0 m2

Gebouwgebonden buitenruimte

0 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Inhoud

921 m3

Aantal kamers

8

Aantal slaapkamers

5

WOZ Waarde

€ 0,-

Bouwvorm

Nieuwbouw

Soort(en) verwarming

Vloerverwarming Geheel, Warmtepomp, Warmte Terugwininstallatie

Soort(en) warm water

Elektrische Boiler Eigendom

Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen

Heb je vragen over deze woning?

Neem contact op met

Fleur Verkleij

Vestiging

Nieuwegein

Wil je ook door ons geholpen worden? Doe onze gratis huiswaarde check!

Je hebt de keuze uit een online waardebepaling of de nauwkeurige waardebepaling. Beide zijn gratis. Uiteraard is het altijd mogelijk om na de online waardebepaling alsnog een afspraak te maken voor een nauwkeurige waardebepaling. Ga je voor een accurate en complete waardebepaling of voor snelheid en gemak?