Ossenwaard – Ossenwaard 11
Ossenwaard – Ossenwaard 11 – Foto 2
Ossenwaard – Ossenwaard 11 – Foto 4
Ossenwaard – Ossenwaard 11 – Foto
Ossenwaard – Ossenwaard 11 – Foto 3
Ossenwaard – Ossenwaard 11 – Foto 5
Ossenwaard – Ossenwaard 11
Ossenwaard – Ossenwaard 11 – Foto 2
Ossenwaard – Ossenwaard 11 – Foto 4
Ossenwaard – Ossenwaard 11 – Foto
Ossenwaard – Ossenwaard 11 – Foto 3
Ossenwaard – Ossenwaard 11 – Foto 5

Ossenwaard – Ossenwaard 11

215 m2 wonen

perceel

5 kamers

€ 1.649.500,-

Kan ik dit huis betalen? Wat worden mijn maandlasten?

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

IN VERKOOP!

Eiland Ossenwaard is in VERKOOP.

BEGANE GROND
Deze woning is ontworpen in een zogenaamde ‘T-vorm’. Via de entree aan de voorzijde loop je rechtdoor naar de ruime leefkeuken. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de aangrenzende bijkeuken. De royale woonkamer heeft volop zicht op de hele kavel door de enorme glaspartij. Direct naast de voordeur zit nog een extra kamer. In de hal bevinden zich tevens het toilet en een mooie garderobe nis.

EESRTE VERDIEPING
Op de 1e verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een separaat toilet en een badkamer met Sense ligbad, een doucheruimte en een dubbele wastafel. Vanuit de vide op de overloop kijkt u naar de centrale hal met trapopgang, toilet en garderobenis. U kunt deze woning uitbreiden met diverse opties. Enkele voorbeelden hiervan ziet u achter in de brochure en op de impressies weergegeven. Tevens is het mogelijk om de indeling van deze woning naar uw wensen aan te passen. ThuisinBouwen bekijkt met u graag de mogelijkheden voor uw woning.

WONEN OP HET EILAND OSSENWAARD
Het eiland heeft door haar omvang een rijke diversiteit aan natuur, waar u in alle rust of in groot gezelschap kunt genieten. Langs de oevers liggen diverse kleine strandjes, waar u kunt zwemmen of kunt aanmeren met een boot. Aan de uiterste noord- en zuidkant liggen uitgestrekte velden, waar verschillende vogel- en andere diersoorten leven. Het midden is dichter begroeid met grote bomenrijen.

Het eiland ligt in het midden van Nederland op 20 minuten rijden van de Dom in Utrecht. Op fietsafstand liggen de dorpen Schalkwijk en Tull en ’t Waal. Op steenworp afstand vind u Nieuwegein en Vianen en binnen 40 minuten staat u op Schiphol of in de hoofdstad Amsterdam. De eerste grote supermarkt is te vinden in Schalkwijk en voor de uitgebreidere voorzieningen kunt u in Houten of Nieuwegein terecht. Heeft u even geen zin om de deur uit te gaan, dan kunt u de boodschappen ook gewoon op het eiland laten bezorgen. Het centrumgebied van het eiland ligt hoger dan de omliggende dijken waardoor er geen overstromingsgevaar is. Aan de noordoost zijde liggen diverse strandjes waar het in de warme seizoenen heerlijk vertoeven is!

Natuur maakt de mens gelukkiger! Op het Eiland Ossenwaard kunt u hier 365 dagen per jaar onbeperkt van genieten. Van wilde bloemen, boomgaarden, diversiteit aan vogels, mooie wandelpaden tot de in vrijheid loslopende paarden. Het is hier allemaal te vinden! Het water is wat De Ossenwaard tot het unieke Eiland Ossenwaard maakt. Aan de noordzijde van het eiland zal een privé aanlegmogelijkheid worden gecreëerd. Even afkoelen of voetje baden? Dat kan! Want op het eiland vindt u enkele mooie, fijnkorrelige zandstranden met ondiep water tot zeker tien meter uit de oever. Ongelooflijk dat dit bestaat, zo dicht bij de Randstand!

Meer lezen Minder

Kenmerken

Status

Ingetrokken

Koopsom

€ 1.649.500,-

Woonoppervlakte

215 m2

Externe bergruimte

0 m2

Gebouwgebonden buitenruimte

0 m2

Overige inpandige ruimte

0 m2

Inhoud

752 m3

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Bouwvorm

Nieuwbouw

Soort(en) verwarming

Vloerverwarming Geheel, Warmte Terugwininstallatie

Soort(en) warm water

Elektrische Boiler Eigendom

Alle kenmerken tonen Minder kenmerken tonen

Heb je vragen over deze woning?

Neem contact op met

Mark van Woudenberg K-RMT

Vestiging

Nieuwegein

Wil je ook door ons geholpen worden? Doe onze gratis huiswaarde check!

Je hebt de keuze uit een online waardebepaling of de nauwkeurige waardebepaling. Beide zijn gratis. Uiteraard is het altijd mogelijk om na de online waardebepaling alsnog een afspraak te maken voor een nauwkeurige waardebepaling. Ga je voor een accurate en complete waardebepaling of voor snelheid en gemak?