Leyenseweg 111D
Leyenseweg 111D – Foto 3
Leyenseweg 111D – Foto 2
Leyenseweg 111D – Foto 5
Leyenseweg 111D – Foto 4
Leyenseweg 111D – Foto 6
Leyenseweg 111D – Foto
Leyenseweg 111D
Leyenseweg 111D – Foto 3
Leyenseweg 111D – Foto 2
Leyenseweg 111D – Foto 5
Leyenseweg 111D – Foto 4
Leyenseweg 111D – Foto 6
Leyenseweg 111D – Foto

Leyenseweg 111D

3721 BC, BILTHOVEN

70 m2 kantoor

10.541 m2 perceel

Prijs op aanvraag

Deel met je vrienden

Volledige omschrijving

Leyenseweg 111 D.

De Leyensehof is een kleinschalig bedrijvenpark te Bilthoven.

Het bedrijvenpark bestaat uit een drietal kantoorgebouwen in drie bouwlagen, een bedrijfsgebouw en ruime parkeergelegenheid. Het biedt onder andere kantoorruimte, bedrijfsruimte, werkplekken, vergaderruimte en flexibele werk- en bedrijfsruimte.

De kantoor- en bedrijfsruimten in het Bedrijvenpark worden gebruikt door zowel grotere als kleinere ondernemingen. Veel van die ondernemingen zijn al langjarig in het Bedrijvenpark als tevreden huurder aanwezig. De ondernemingen zijn werkzaam in een grote verscheidenheid aan branches. Fijn elektronica,
mobiele telefonie en communicatie, visserij, zorg als fysiotherapie, sportschool, ingenieursbureau en overige.

Groene energie
Werd enkele jaren geleden nog volledig overgestapt op gebruik van groene stroom. Inmiddels wordt die stroom door op de daken geplaatste zonnestroominstallaties gedeeltelijk zelf opgewekt. Op jaarbasis is het gebruik van onze huurders nog iets hoger dan de nu zelf opgewekte stroom. Groener kan bijna niet in dit opzicht. Dit betekent nog niet dat er geen elektrakosten zijn voor de gebruikers. Wel is ons KWh tarief concurrerend met dat van onze leveranciers en minder variabel.

Op het Bedrijvenpark staan inmiddels enkele oplaadpalen voor de elektrische auto. Het aantal plaatsen is in evenwicht met het aantal gebruikers.

Voor de reizigers met openbaar vervoer of in de directe omgeving staan fietsenstallingen ter beschikking.
Daar waar plafonds gerenoveerd of vervangen zijn of worden, worden deze uitgevoerd met energie zuinige geïntegreerde verlichting die geschakeld wordt door middel van bewegingscensoren.

Het Bedrijvenpark “Leyensehof” is gesitueerd in Bilthoven aan de Leyenseweg, nabij de Soestdijkseweg en zo direct verbonden met de rijksweg A27 en de A28. In deze driehoek kan gesproken worden van een centrale ligging in het land en altijd goed bereikbaar. Op 10 minuten loopafstand bevindt zich
station Bilthoven met een directe verbinding naar Utrecht en Amersfoort.

Beschikbaar voor de verhuur:
Totaal ca. 70 m² verhuurbaar vloeroppervlak, gelegen op gelegen op de 1e verdieping.

Bestemming en gebruik:
Kantoor.

Een bestemming kan aan verandering onderhevig zijn. Raadpleeg derhalve voor de actuele gegevens de website ruimtelijkeplannen.nl, de website van de betreffende gemeente of neem contact op met ons kantoor.

De huurprijs voor kantoorruimte bedraagt € 130,= per m² per jaar.

Het Bedrijvenpark dateert van kort voor de eeuwwisseling. Het heeft een degelijke uitstraling in lichte kleuren en is met alle bijbehorende voorzieningen uitgerust. Het Bedrijvenpark is opgebouwd uit drie gebouwen rond eigen wegen, parkeer- en groenvoorzieningen. Vanzelfsprekend zijn alle kantoren voorzien van scheidingswanden en kabelgoten. De vloerafwerking met projecttapijt is altijd netjes. In de systeem plafonds is verlichting geïntegreerd. Meestal geschakeld d.m.v. bewegingscensoren. De verwarming is gestookt op gas met radiatoren. De plaatsing van de radiatoren is afgestemd op variabele indelingen. In de meterkasten komen leidingen binnen met ruim voldoende capaciteit voor elektra en data, internet. De meeste kantoorruimten zijn uitgevoerd met airco units. De centrale ruimten met sanitair, trappen en liften zijn recentelijk restylet en ademen een moderne, lichte sfeer van kwaliteit, ruime vergaderzaal aanwezig welke separaat afgehuurd kan worden wanneer dat nodig is.

Voor de kantoren op het Bedrijvenpark staat per 50 m² kantoorruimte een parkeerplaats ter beschikking. De parkeerplaatsen zijn gesitueerd tussen en opgedeeld door de groenvoorzieningen waardoor een plezierig beeld ontstaat dat bij het karakter van het bedrijvenpark past. In de praktijk bestaat er een
overmaat van ongeveer 25 % tussen de geboden parkeercapaciteit en de feitelijke vraag. Er is dus altijd ruimte beschikbaar voor medewerkers van de huurders en hun bezoekers.

Aanvaarding In overleg, per direct mogelijk.

Meer lezen Minder

Kenmerken

Status

Ingetrokken

Huur

€ 130,-

Toegevoegd

01-01-1970

Perceeloppervlakte

10.541 m2

Kantoorruimte

70 m2

Aanmeldingsreden

In verhuur genomen

Heb je vragen over dit pand?

Neem contact op met

Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting B.V.