Te koop: Nieuw te realiseren bedrijfsunits

Keulenaar 68, 3961 NM Wijk bij Duurstede

€ 159.950,- v.o.n.

Beschrijving

Lees meer
NOG SLECHTS 1 UNIT BESCHIKBAAR, PROMINENT GELEGEN AAN DE FRONTZIJDE VAN DIT NIEUWE COMPLEX!

Na het succes van de eerste fase is de bouw van Bedrijfsverzamelcomplex Langshaven, tweede fase volop in gang en naar verwachting medio einde dit jaar gereed.

Unit 12 circa 148 m², als volgt verdeeld:
begane grond 74 m²;
eerste verdieping 74 m².

Koopsom:
Unit 12 € 159.950,- vrij op naam, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting en eventuele bouwrente.

De oplevering geschiedt casco zodat de indeling en inrichting exact kan worden afgestemd op de individuele wensen van de ondernemer.

Bedrijfsverzamelcomplex Langshaven bestaat uit verschillende typen units, die eventueel onderling gekoppeld kunnen worden. Op deze wijze kunnen diverse oppervlakten gerealiseerd worden. Alle units zijn uitgevoerd met een overheaddeur (3 meter hoog) en raampartijen op de verdieping, zodat de begane grond gebruikt kan worden voor productie en/of showroom en de verdieping voor overige bedrijfsdoeleinden. Zolang de bouw nog niet gestart is, is in overleg met de ontwikkelaar de overheaddeur te vervangen door een glazen pui. De begane grond kan dan benut worden als showroom.
Alle units worden standaard voorzien van een volledige verdiepingsvloer, zodat de dan ontstane ruimte dienst kan doen als kantoorruimte. In overleg met de ontwikkelaar kan ook voor een gedeeltelijke verdiepingsvloer gekozen worden. Met name voor bedrijven die actief zijn in de op- en overslag met een grote behoefte aan magazijnruimte biedt deze mogelijkheid grote voordelen.

Kiezen voor Wijk bij Duurstede is kiezen voor een prachtig centraal gelegen werkomgeving. De locatie is gesitueerd op het bedrijventerrein Langshaven gelegen aan de Keulenaar. Dat betekent dat uw pand uitstekend bereikbaar is. Plaatsen zoals Zeist, Bunnik, Veenendaal en Utrecht zijn binnen handbereik.

Het hoge opleveringsniveau gaat bij dit project hand in hand met duurzaamheid. Het onderhoud wordt tot het minimum beperkt door gebruik te maken van duurzame materialen. Ook beschikt het gebouw over een uitstekende RC-waarde, wat ten goede komt aan het milieu. De goede garantievoorwaarden en de duurzame bouwmaterialen geven de gebruiker een grote mate van zekerheid. Tevens bieden deze zaken voldoende comfort bij het eventueel aangaan van een hypotheek.

Neem contact op met ons kantoor om de mogelijkheden te bespreken.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17304/403521
Prijs € 159.950,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 2 juli 2019
Laatste wijziging Vrijdag 7 augustus 2020
Bouw
Type object Bedrijfshal
Eveneens Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2019
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 74 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
  • Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting
  • Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting
Kom langs - of - Maak een afspraak