Te koop: Nieuwbouw bedrijfsunits

Keulenaar 32, 3961 NM Wijk bij Duurstede

€ 159.950,- v.o.n.

Beschrijving

Lees meer
UNIT 1 NOG BESCHIKBAAR in bedrijfsverzamelcomplex Langshaven

KEULENAAR 32, te WIJK BIJ DUURSTEDE

circa 148 m², als volgt verdeeld:
begane grond 74 m²;
eerste verdieping 74 m².

Koopsom € 159.950,=

De oplevering geschiedt casco zodat de indeling en inrichting exact kan worden afgestemd op de individuele wensen van de ondernemer.

Bedrijfsverzamelcomplex Langshaven bestaat uit verschillende typen units. Alle units zijn uitgevoerd met een overheaddeur (3 meter hoog) en raampartijen op de verdieping, zodat de begane grond gebruikt kan worden voor productie en/of showroom en de verdieping voor overige bedrijfsdoeleinden. Zolang de bouw nog niet gestart is, is in overleg met de ontwikkelaar de overheaddeur te vervangen door een glazen pui. De begane grond kan dan benut worden als showroom.
Alle units worden standaard voorzien van een volledige verdiepingsvloer, zodat de dan ontstane ruimte dienst kan doen als kantoorruimte. Met name voor bedrijven die actief zijn in de op- en overslag met een grote behoefte aan magazijnruimte biedt deze mogelijkheid grote voordelen.

Kiezen voor Wijk bij Duurstede is kiezen voor een prachtig centraal gelegen werkomgeving. De locatie is gesitueerd op het bedrijventerrein Langshaven gelegen aan de Keulenaar. Dat betekent dat uw pand uitstekend bereikbaar is. Plaatsen zoals Zeist, Bunnik, Veenendaal en Utrecht zijn binnen handbereik.

Het hoge opleveringsniveau gaat bij dit project hand in hand met duurzaamheid. Het onderhoud wordt tot het minimum beperkt door gebruik te maken van duurzame materialen. Ook beschikt het gebouw over een uitstekende RC-waarde, wat ten goede komt aan het milieu. De goede garantievoorwaarden en de duurzame bouwmaterialen geven de gebruiker een grote mate van zekerheid. Tevens bieden deze zaken voldoende comfort bij het eventueel aangaan van een hypotheek.

Om de aankoop van uw bedrijfspand nog eenvoudiger te maken, staan de adviseurs van Rabobank Rijn en Heuvelrug voor u klaar. Wilt u sparren over uw financieringsmogelijkheden of heeft u behoefte aan een gesprek over uw bedrijfsplan? Neemt u dan contact op met het team van MKB adviseurs in Wijk bij Duurstede via 030 - 22 46 622 of per mail naar mkb.rh@rabobank.nl. Samen kunt u bekijken wat haalbaar is en welke oplossingen passen bij uw situatie.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17304/411293
Prijs € 159.950,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 30 september 2019
Laatste wijziging Vrijdag 15 november 2019
Bouw
Type object Bedrijfshal
Eveneens Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2018
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 5.552 m²
Bruto vloeroppervlakte 74 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Kom langs - of - Maak een afspraak