Te koop: Winkel met bovenwoning gelegen in het historische centrum van Vianen

Voorstraat 69, 4132 AN Vianen

€ 524.500,- k.k.

Beschrijving

Lees meer
De winkel met bovenwoning ligt op een fraaie locatie in de hoofdstraat van het centrum van Vianen. Op de begane grond bevindt zich een ruime, diepe winkelruimte met opslagruimte. De winkelruimte is opgedeeld in verschillende ruimtes. In de winkelruimte zit op dit moment een fotografiewinkel gevestigd. Via de trap op de begane grond komt u op de eerste verdieping uit. Op zowel de eerste als de tweede verdieping van het object is woonruimte gelegen. De woonruimte is onder andere voorzien van een keuken voorzien van koelkast, oven en vaatwasser en een badkamer voorzien van een wastafel, douche en een ligbad. De woonruimte heeft een beschikking over een riant dakterras waar veel ruimte is om buiten te zitten. Door de achteringang van het object via de Achterstraat is het eventueel mogelijk om de woning separaat te ontsluiten van de winkel. Zo ontstaan een zelfstandige winkel en woonruimte gelegen in het mooie en gezellige centrum van Vianen.

Het object is gelegen in het historische centrum van Vianen. De winkel is gelegen in de gezellige hoofdwinkelstraat, de Voorstraat, op een A1 locatie. In het centrum zijn diverse lokale en landelijke winkels gevestigd.

Vianen is dankzij de centrale ligging in het land, en tevens het Kruispunt van de rijkswegen A2 en A27, een zeer gewilde vestigingsplaats voor zowel het bedrijfsleven als de particulier. De winkelruimte met woonruimte is gemakkelijk bereikbaar, ook met openbaar vervoer. Er bevindt zich een bushalte op enkele minuten loopafstand van het object.

Totaal ca. 301 m² bruto vloeroppervlak, als volgt verdeeld:
ca. 150 m² winkelruimte op de begane grond;
ca. 104 m² woonruimte op de 1e verdieping;
ca. 47 m² woonruimte op de 2e verdieping.

Koopsom: € 524.500,= kosten koper, te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau: Het object wordt verkocht in de huidige staat.

Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de directe omgeving.

Transport: In overleg.

Bestemming en gebruik:
Enkelbestemming centrum -1.
Een bestemming kan aan verandering onderhevig zijn. Raadpleeg derhalve voor de actuele gegevens de website ruimtelijkeplannen.nl, de website van de betreffende gemeente of neem contact op met ons kantoor.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17304/445536
Prijs € 524.500,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 6 juli 2020
Laatste wijziging Vrijdag 13 augustus 2021
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1650
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 169 m²
Bruto vloeroppervlakte 150 m²
  • Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting
  • Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting
Kom langs - of - Maak een afspraak