Te koop: Nieuwbouw units Businesscenter Bilthoven

Onbekend

€ 119.500,- v.o.n.

Beschrijving

Lees meer
BUSINESSCENTER BILTHOVEN

Het nieuw te realiseren Businesscenter Bilthoven zal bestaan uit twaalf geschakelde panden met een bruto vloeroppervlakte variërend van 70 m² tot 255 m². Daarvan zijn de zes bedrijfsunits aan de voorzijde voorzien van een verdiepingsvloer. Deze units zijn ook een meter hoger dan de units aan de achterzijde.

De zes opslagunits aan de achterzijde zijn allen voorzien van twee elektrisch bedienbare overheaddeuren (nog aan te sluiten) waarin een loopdeur is geïntegreerd. De vrije hoogte in deze units is circa 6,6 meter. De doorrijhoogte is circa 3,5 meter. De afmetingen van de panden staan op de plattegrond aangegeven. Deze afmetingen zorgen ervoor dat de panden veel gebruikersmogelijkheden kennen.

Ieder pand is voorzien van een eigen meterkast, en een aansluitpunt op de riolering. De panden aan de voorzijde krijgen allen twee aansluitpunten op de riolering.

Duurzaamheid
De twaalf units worden gasloos opgeleverd. Wel worden de units voorzien van een eigen meterkast voor elektra- en wateraansluiting. De units hebben een lage energiebehoefte omdat er gekozen is voor een goed ontwerp van de gebouwschil en toepassing van uitstekende isolatie.

Gebruik
De zes bedrijfsunits mogen onder andere worden gebruikt als werkplaats, opslagruimte, magazijn en montageruimte. Uiteraard met ondergeschikt gebruik van kantoor. De zes opslagunits zijn bestemd voor opslag. Een en ander passend in het geldende bestemmingsplan. Indien u omtrent de bestemmingsmogelijkheden meer informatie wenst, neem dan contact op met de verkopend makelaar.

Vereniging van Eigenaren
Om u als eigenaar te ontzorgen worden de panden verkocht als appartementsrechten en wordt een Vereniging van Eigenaren (VvE) opgericht. Deze VvE behartigt de gezamenlijke belangen van de eigenaren en zorgt er bijvoorbeeld voor dat er gespaard wordt voor (toekomstig) onderhoud. Daarnaast zorgt de VvE ervoor dat de collectieve verzekering goed en goedkoper afgesloten kan worden.

Units
De zes bedrijfsunits aan de straatzijde worden met een verdiepingsvloer opgeleverd. De zes opslagunits aan de achterzijde worden opgeleverd zonder verdiepingsvloer.

Terrein
Het ruim opgezette terrein bevat twee inritten en heeft voldoende doorrijmogelijkheden.

Parkeren
Het project is voorzien van een ruim aantal parkeerplaatsen. De bedrijfsunits krijgen ieder het recht op de 3 parkeerplaatsen die voor de desbetreffende unit, tevens hebben de units 1 t/m 5 nog 1 parkeerplaats aan de zijkant van de units. De opslagunits krijgen het gezamenlijke recht op het gebruik van de vier parkeerplaatsen, gelegen aan de zijkant.

unit  totaal m² koopsom
BVO

1 255 € 299.500,00 verkocht
2 210 € 259.500,00 verkocht
3 188 € 229.500,00 onder optie/verkocht
4 164 € 199.500,00 verkocht
5 142 € 179.500,00 verkocht
6 162 € 199.500,00 verkocht
7 72 € 129.500,00 verkocht
8 70 € 119.500,00 verkocht
9 70 € 119.500,00 verkocht
10 70 € 119.500,00 verkocht
11 70 € 119.500,00 verkocht
12 72 € 129.500,00 verkocht

De koopsommen zijn vrij op naam, doch te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Contracten
Bij het sluiten van de koop wordt een koop- en aannemingsovereenkomst opgemaakt op basis van de overeengekomen voorwaarden en door partijen ondertekend.

Koop- en aannemingsovereenkomst
De koop- en aannemingsovereenkomst is bindend boven de verkoopbrochure. De in deze overeenkomst opgenomen koop- en aanneemsom is gesplitst in twee delen te weten:

Aanvullende eisen gemeente
De gemeente heeft aanvullende eisen gesteld ten aanzien van het gebruik van de bedrijfspanden. De exacte invulling van deze eisen zijn op te vragen bij de makelaar.

Middelen en vergunningen
Kopers dienen zich voor het tekenen van de koop- en aannemingsovereenkomst te verzekeren van het kunnen krijgen van de voor kopers bedrijfsvoering benodigde vergunningen en middelen.

Voorbehoud verkoper
Verkoper verkoopt onder een aantal voorbehouden. Deze zijn op te vragen bij de verkopend makelaar en zullen in de koopovereenkomst vermeld worden.

Verzekering
Tot de datum van het proces-verbaal van oplevering is het werk voor risico van de aannemer. Per datum van het procesverbaal van oplevering gaan het risico over op de koper/Vereniging van Eigenaren.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie ontvangen omtrent de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17304/458857
Prijs € 119.500,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 19 november 2020
Laatste wijziging Maandag 7 juni 2021
Bouw
Type object Bedrijfshal
Eveneens Kantoor
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 2021
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.712 m²
Bruto vloeroppervlakte 255 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
  • Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting
  • Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting
Kom langs - of - Maak een afspraak