Te koop: Nieuw te realiseren fraai vrijstaand bedrijfsgebouw

Peppelkade 31, 3992 AL Houten

€ 819.950,- v.o.n.

Beschrijving

Lees meer
Dit fraaie vrijstaande bedrijfsgebouw wordt binnenkort nieuw gerealiseerd en biedt u de kans om een modern pand als bedrijfsmiddel of investering te verkrijgen.
Passend bij de eisen van deze tijd zal het gebouw beschikken over hoge isolatiewaarden en zal het dak voorbereid zijn om zonnepanelen op te plaatsen.
Door zijn verhouding kantoor-/bedrijfsruimte en een drietal overheaddeuren leent het gebouw zich uitstekend voor bedrijven die actief zijn op het gebied opslag, productie e.d. Op eigen terrein zijn diverse parkeerplaatsen aanwezig.

Het bedrijfsgebouw wordt gerealiseerd op bedrijventerrein “Doornkade” in Houten. Dit bedrijventerrein heeft een prominente zichtlocatie aan de rijksweg A27. Door de ligging van de locatie in de zeer directe nabijheid van de rijkswegen A27 en A12 is de bereikbaarheid met eigen vervoer zeer goed te noemen.
De bushalte is slechts op enkele minuten loopafstand van het object gelegen met diverse verbindingen.

Totaal circa 697 m² bruto vloeroppervlak, als volgt verdeeld:
circa 578 m² bedrijfsruimte;
circa 119 m² kantoorruimte.

Koopsom € 819.950,= vrij op naam, te vermeerderen met btw.

Voorzieningen: Het bedrijfsgebouw wordt opgeleverd conform onderstaande technische omschrijving.

Er zullen 12 parkeerplaatsen bij het gebouw gerealiseerd worden, waarvan enkele voor de overheaddeuren.

Transport in overleg.

Bestemming en gebruik:
Enkelbestemming bedrijventerrein. Functieaanduiding bedrijf tot en met categorie 4.
Een bestemming kan aan verandering onderhevig zijn. Raadpleeg derhalve voor de actuele gegevens de website ruimtelijkeplannen.nl, de website van de betreffende gemeente of neem contact op met ons kantoor.

Technische Omschrijving

Peil en uitzetten
Het peil -P- waaruit alle hoogten en diepten worden gemeten, komt overeen met de bovenkant van de begane grondvloer van het gebouw. Dit peil wordt door bouw- en woningtoezicht van de gemeente Houten vastgesteld.

Grondwerken
De nodige grondwerken worden verricht voor de aanleg van de fundering, leidingen en bestrating. Als aanvulling rond de fundering wordt gebruikt gemaakt van de ter plaatse aanwezige grond.

Bestratingen
Buiten de gebouwen en binnen de erfgrens wordt de binnenstraat verhard met een bestrating op basis van de reeds aanwezige bestrating. Indeling volgens het nader vast te stellen bestratingsplan. De bestrating wordt opgesloten met trottoir-, inrit- en opsluitbanden.

Het gehele terrein binnen de erfgrens wordt voorzien van straatkolken van voldoende capaciteit.

De groenvoorziening zal worden aangelegd in overleg met de architect.

Fundering
Het gebouw wordt gefundeerd conform berekeningen en tekeningen van de constructeur.

Betonwerk
De begane grondvloer wordt uitgevoerd als een in het werk gestorte gewapende betonvloer met een nuttige belasting van 2.500kg/m2. De begane grondvloer wordt monoliet afgewerkt.

De verdiepingsvloer van het kantoorgedeelte wordt uitgevoerd als een prefab-kanaalplaatvloer met een nuttige belasting van 250kg/m2. De verdiepingsvloer wordt afgewerkt met een cementdekvloer of betonnen druklaag, e.e.a. afhankelijk van opgave constructeur. De onderzijde van de prefab-kanaalplaatvloer is onafgewerkt.

Binnenwerk
De scheidende wanden tussen het kantoorgedeelte en de bedrijfshal zijn uitgevoerd in sandwichpaneel.

Overige binnenwanden en -deuren die op de plattegronden vermeld staan zijn indicatief, doordat het gebouw in casco staat wordt opgeleverd is een dergelijke afbouw voor rekening koper.

Constructie
De staalconstructie wordt gepoedercoat in kleur. Kolommen, liggers, windverbanden etc. worden door de constructeur berekend.

Waar vereist door de brandweer wordt een brandvertragende voorziening aangebracht.

Gevelbekleding
De buitengevels worden uitgevoerd met verschillende systemen, deze zijn opgebouwd uit:
• Sandwichpaneel volgens tekening en detaillering architect.
• Sinusbeplating volgens tekening en detaillering architect.
• Houtwerk volgens tekening en detaillering architect.

De kleuren van de gevelmaterialen zijn volgens opgave van de architect. Zetwerken rondom de kozijnen en langs de gevelbekleding wordt uitgevoerd in de kleur volgens opgave architect.

De beplating zal worden uitgevoerd in sandwichpanelen. De isolatiewaarde is met uitzondering van de beglazing minimaal 4,5 m2 K/W.

Buitengevelkozijnen, ramen en deuren
Alle buitengevelkozijnen, ramen en deuren worden uitgevoerd als gepoedercoate aluminium profielen in de kleur volgens opgave architect.

De draairichting van de deuren is op de plattegrond aangegeven. De toegangsdeuren aan de voorzijde van de begane grond worden uitgevoerd met RVS deurduwers over de volle hoogte van de deuren. Aan de binnenzijde van de deuren wordt een knopcilinder toegepast, de buitenzijde is te openen met een sleutel.

De ventilatie geschiedt d.m.v. aluminium ventilatieroosters in de gevelkozijnen, gemoffeld in kleur en met de aanwezige draaiende delen in de kozijnen of d.m.v. kunststof ventilatieroosters in de sectionaldeuren, volgens tekening architect.

De sectionaldeuren zijn geïsoleerde en elektrisch bedienbare deuren (niet aangesloten). Deze zijn in kleur gespoten en voorzien van een schuifgrendel en rubber aanslag profielen.

Beglazing
In de glasopeningen van de gevelkozijnen, wordt isolerende dubbele beglazing (HR++) toegepast met een U-waarde van minimaal 1,1 W/m2 K volgend uit EPC berekening. Waar nodig wordt veiligheidsglas aangebracht.

Hang- en sluitwerk
Al het toe te passen hang- en sluitwerk is van inbraakwerende uitvoering. De toe te passen sloten in de buitendeuren en toegangsdeuren worden minimaal voorzien van SKG** veiligheidssloten.

Trappen
De trap van de begane grondvloer naar de eerste verdieping is uitgevoerd als een vurenhouten trap.

Dakbedekking
Het dak wordt uitgevoerd met geïsoleerde sandwichpanelen waar een laag kunststof dakbedekking op wordt aangebracht. De isolatiewaarde is minimaal 6,0 m2 K/W.

Het afschot van het dak wordt verwerkt in de staalconstructie.

Het dak wordt voorzien van de nodige noodoverlopen, zodat bij extreme weersomstandigheden en verstopping het water buiten het dak geloosd wordt.

Loodgieterswerk
De hemelwaterafvoeren worden binnenin het gebouw gebracht middels een Pluvia systeem, of er wordt gekozen dit te doen in pvc afvoersystemen.

Het bedrijfspand is voorzien van twee afvoeren voor een wasbak en een afvoer voor een toilet. De afvoeren worden afgedopt boven de vloer. De vuilwaterriolering wordt aangesloten op het riool. De aansluitkosten op het riool zijn voor rekening van de verkoper.

Waterleiding
De waterleiding wordt aangelegd tot in de meterkast (1x). De aansluitkosten en het plaatsen van een meter voor de wateraansluiting zijn voor rekening van de koper.

Elektrische installatie
De elektra wordt aangelegd tot in de meterkast (1x) en afgezekerd op 3 x 63A. De aansluitkosten en het plaatsen van een meter voor de elektra-aansluiting zijn voor rekening van de koper.

Gasinstallatie
Het gebouw wordt zonder gasaansluiting opgeleverd.

Telecom
Het gebouw wordt zonder telecomaansluiting opgeleverd.

Verwarming
De begane grondvloer en de verdiepingsvloer zijn geheel voorzien van voorbereiding ten behoeve van vloerverwarming. Verwarming zelf is niet aanwezig en is door derden te verzorgen.

Overige installaties
Eventueel op tekening aangegeven nood- en vluchtwegverlichting, blusmiddelen, rookmelders, mechanische af- en toevoeren en waterleidingen worden niet toegepast in verband met de door koper zelf te bepalen inrichting.

Oplevering
Oplevering van het gekochte is, tenzij anders overeengekomen, in casco bouwkundige staat. De oplevering zal uiterlijk 5 dagen voor daadwerkelijke oplevering door aannemer gecommuniceerd worden.

De standaard aangebrachte bouwkundige en brandwerende voorzieningen die worden geëist door de diverse (overheids) instanties gelden slechts in de casco bouwkundige staat. Afhankelijk van de bedrijfsvoering van en de inrichting door koper kunnen de betreffende instanties aanvullende eisen stellen, welke niet voor rekening van verkoper of aannemer komen. Het is geheel de verantwoordelijkheid van koper om, voor de ingebruikname, de bedrijfsvoering en de inrichting te laten voldoen aan het Bouwbesluit en overige vigerende wet- en regelgeving.

De gebruiker van het gebouw is zelf verantwoordelijk voor de voor zijn bedrijfsvoering en inrichting benodigde vergunningen en dient deze derhalve zelf aan te vragen.

Energieprestatiecoëfficient
De energieprestatiecoëfficient (EPC) voor de utiliteitsbouw is per 1 januari 2015 aangescherpt. Gebouwdelen met de functie werkplaats of opslag zijn hiervan uitgezonderd en verkoper zal voor deze gebouwdelen dan ook geen energielabel aanleveren. Wanneer koper aanvullende kantoorruimte wenst te realiseren dient koper hiervoor wel aan de EPC-eisen te voldoen.

Garanties
De aannemer geeft de onderstaande garantie:
• 10 jaar op fundering en vloer tegen verzakking;
• 10 jaar op dakbedekking en isolatiepakket tegen lekkage, inclusief alle opstanden e.d.;
• 5 jaar op binnen- en buitenwanden met betrekking tot waterdichtheid en goede hechting van het voegwerk;
• 5 jaar op timmerwerken tegen rotting en delaminatie van plaatmaterialen;
• 1 jaar op kitvoegen, op water- en winddichting en goede hechting;
• 5 jaar op de staalconstructie, op bladderen en loslaten van de coating op staalconstructies;
• 1 jaar op schilderwerk, op bladderen en loslaten van de verflagen.
• 1 jaar op deuren tegen kromtrekken, op hang- en sluitwerk.
• 1 jaar op alle installaties.

Opties
Aanvullende opties kunnen tegen meerwerk door de aannemer worden uitgevoerd mits de opdracht, i.v.m. de voortgang van het bouwproces, tijdig wordt geplaatst.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17304/458152
Prijs € 819.950,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 12 november 2020
Laatste wijziging Maandag 8 februari 2021
Bouw
Type object Bedrijfshal
Eveneens Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.119 m²
Bruto vloeroppervlakte 578 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
  • Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting
  • Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting
Kom langs - of - Maak een afspraak