Te koop: Nieuwbouwplan Houtens Haven

Lichtschip 75E, 3991 CP Houten

€ 199.500,- v.o.n.

Beschrijving

Lees meer
Laatste unit nog beschikbaar!

Nieuwbouw bedrijfsunit, kade E unit 6.

De bouw is reeds gestart.

Houtens Haven Kade E bestaat uit 10 geschakelde hoogwaardige bedrijfspanden waarvan het gevelbeeld wordt gekenmerkt door de dubbele openslaande deuren met frans balkon op de verdieping. De bedrijfspanden hebben een bruto vloeroppervlakte van circa 174 m² verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Alle bedrijfspanden zijn 8,0 meter hoog en kennen met een breedte van 8,5 meter en een diepte van 10 meter legio gebruiksmogelijkheden.

Een solide fundering en het gebruik van eersteklas bouwmaterialen die voldoen aan de eisen van deze tijd met de bijbehorende garantie, geven u de zekerheden die u zoekt!

Toegang tot de bedrijfspanden wordt verkregen door middel van een entreedeur welke is voorzien van een RVS deurduwer over de volle hoogte van de deur. Daarnaast zijn de bedrijfspanden voorzien van een elektrisch bedienbare overhead deur (nog aan te sluiten) met een vrije hoogte van 3,4 meter. De verdieping van de bedrijfspanden is voorzien van veel glas en een frans balkon waardoor een lichte en aantrekkelijke werkplek zal ontstaan.

De bedrijfspanden zijn gasloos maar wel ieder voorzien van een eigen meterkast voor een elektra- en water aansluiting. Op het dak ligt per pand een zonnestroomsysteem met 20 zonnepanelen en aan de binnenzijde is ieder pand voorzien van twee aansluitpunten voor een toilet. Grenzend aan de voorzijde beschikken de bedrijfspanden over drie eigen parkeerplaatsen.

Voor nadere info vraag s.v.p. de brochure, prijslijst en aanvullende informatie bij ons kantoor op!

De koopprijzen zijn vrij op naam, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17304/383345
Prijs € 199.500,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 16 januari 2019
Laatste wijziging Maandag 9 december 2019
Bouw
Type object Bedrijfshal
Eveneens Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2019
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 88 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Kom langs - of - Maak een afspraak