Te koop: Nieuwbouwplan Houtens Haven

Lichtschip, 3991 CP Houten

€ 479.000,- v.o.n.

Beschrijving

Lees meer
Bedrijfspand Kade C (onder optie)

Houtens Haven Kade C is een hoogwaardig solitair bedrijfspand. Dit bedrijfspand heeft een bruto vloeroppervlakte van circa 299 m² verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping. Het bedrijfspand kenmerkt zich door de grote vrije ruimte die nog geheel naar eigen inzicht ingedeeld kan worden. Buitenom heeft dit bedrijfspand een ruime parkeergelegenheid. Dit is een echte eyecatcher op een beeldbepalende locatie!

Een solide fundering en het gebruik van eersteklas bouwmaterialen die voldoen aan de eisen van deze tijd met de bijbehorende garantie, geven u de zekerheden die u zoekt!

Toegang tot het bedrijfspand wordt verkregen door middel van een dubbele entreedeur welke is voorzien van RVS deurduwers over de volle hoogte van de deuren. Daarnaast is het bedrijfspand voorzien van een elektrisch bedienbare overhead deur (nog aan te sluiten) met een vrije hoogte van 3,4 meter. Zowel de begane grond als de verdieping zijn voorzien van veel glas waardoor een lichte werkplek zal ontstaan.

Het bedrijfspand is gasloos maar wel voorzien van een eigen meterkast voor een elektra- en water aansluiting. De begane grondvloer van het bedrijfspand wordt geheel voorzien van voorbereiding ten behoeve van vloerverwarming. Verwarming zelf is niet aanwezig en is door derden te verzorgen. Op het dak ligt een zonnestroomsysteem met 20 zonnepanelen en aan de binnenzijde is het bedrijfspand voorzien van twee aansluitpunten voor een toilet.

Voor nadere info vraag s.v.p. de brochure, prijslijst en aanvullende informatie bij ons kantoor op!

De koopprijs van € 479.000 is vrij op naam, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17304/383343
Prijs € 479.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Woensdag 16 januari 2019
Laatste wijziging Donderdag 14 februari 2019
Bouw
Type object Bedrijfshal
Eveneens Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2019
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 150 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Kom langs - of - Maak een afspraak