Verkocht

Verkocht: Hoogwaardige opslagunit

Kaagschip 18N, 3991 CS Houten

€ 59.500,- k.k.

Beschrijving

Lees meer
De unit is op dit moment onder optie!

Het betreft een geschakeld opslag- / bedrijfspand gelegen op een hoek, met een bruto vloeroppervlakte van circa 35,1 m². Het pand is ca. 5,8 meter hoog, ca. 6,8 meter diep en 5 meter breed. De ruime afmetingen zorgen ervoor dat deze panden veel gebruiksmogelijkheden kennen.

Dit praktische en multifunctionele opslag- / bedrijfspand is de oplossing wanneer u reguliere opslagruimte of werkruimte tekort komt!

Toegang tot het pand wordt verkregen door middel van een elektrisch bedienbare overhead deur (nog aan te sluiten) met een vrije hoogte van 4,0 meter en een in de overheaddeur geïntegreerde loopdeur. Het pand is gasloos maar wel voorzien van een eigen meterkast voor een elektra- en water aansluiting. (aansluitkosten voor rekening van koper)
Op het dak ligt een zonnestroomsysteem met 5 zonnepanelen en aan de binnenzijde is het pand voorzien van twee aansluitpunten voor een toilet. Hiervoor zijn additionele kosten verschuldigd.

Vereniging van Eigenaren
Om u als eigenaar te ontzorgen wordt het pand verkocht als appartementsrecht en wordt een Vereniging van Eigenaren (VvE) opgericht. Deze VvE behartigt de gezamenlijke belangen van de eigenaren en zorgt er voor dat zaken als het (groen) onderhoud en de verzekering goed geregeld worden. Ook sluit de VvE een bedrijfsbeveiligingsovereenkomst af met de Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Houten (SBBH).

Totaal circa 35,1 m² bruto vloeroppervlak.

Koopprijs: € 59.500,= kosten koper, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17304/406119
Prijs € 59.500,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 26 juli 2019
Laatste wijziging Dinsdag 3 december 2019
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2019
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 35 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Kom langs - of - Maak een afspraak