Te koop: Hoogwaardig opslagunit

Kaagschip 18H, 3991 CS Houten

€ 63.500,- k.k.

Beschrijving

Lees meer
Deze nieuw gerealiseerde unit maakt onderdeel uit van het duurzame nieuwbouwproject Houtens Haven I. De unit leent zich voor opslag of werkzaamheden, e.e.a. conform voorschriften van de gemeente. De vrije hoogte bedraagt maar liefst 5,8 meter waardoor er heel goed een verdiepingsvloer in geplaatst kan worden om de kubieke meters nog beter te benutten. Het bruto vloeroppervlak bedraagt ca. 34,5 m². De unit is ca. 6,8 meter diep en 5 meter breed.

De unit beschikt over een elektrisch bedienbare overheaddeur inclusief loopdeur met een hoogte van 4 meter. Op het dak ligt een zonnestroomsysteem met 5 zonnepanelen. Tevens is er een rioolaansluiting aanwezig.

De unit is gelegen op Bedrijventerrein De Meerpaal, één van de jongste bedrijventerreinen van Houten. De opzet is hoogwaardig en is bestemd voor een breed scala aan bestaande en nieuwe bedrijven, die op zoek zijn naar ruimte in de regio Utrecht. Zowel lokale, regionale als (inter)nationale bedrijven uit de dienstverlening, groothandel, bouwwereld, lichte industrie en logistieke dienstverlening zijn hier gevestigd.

Houten is een moderne, nieuwe stad met een dynamisch karakter en een hoog investeringsniveau. Het economisch vestigingsklimaat behoort tot de top van Nederland en Houten beschikt over een centrale ligging in Nederland. Het Utrecht Science Park, de binnenstad van Utrecht en de Rijkswegen A12 en A27 zijn snel bereikbaar. Daarnaast beschikt Houten over een directe spoorverbinding met Utrecht en een uitgebreid fietspadenstelsel.

Koper dient lid te worden van de Vereniging van Eigenaars verzamelgebouw van opslagunits Houtens Haven kade A te Houten. De kosten voor de Vereniging van Eigenaren bedragen € 575,88 per jaar.

bestemming en gebruik: Enkelbestemming Bedrijventerrein, bedrijf tot en met categorie 4.2.

Een bestemming kan aan verandering onderhevig zijn. Raadpleeg derhalve voor de actuele gegevens de website ruimtelijkeplannen.nl, de website van de betreffende gemeente of neem contact op met ons kantoor.

Vloeroppervlakte: Circa 34,5 m² bruto vloeroppervlak.

Koopsom € 63.500,= kosten koper te vermeerderen met BTW

De opslagunit wordt opgeleverd in nieuwstaat, inclusief:
- elektrische overheaddeur, 4 meter hoog, voorzien van loopdeur en lichtstroken;
- gewapende betonvloer, vloerbelasting 1.500 kg/m²;
- vrije hoogte ca. 5,8 meter;
- water en elektrameter;
- 5 zonnepanelen met omvormer;
- rioolaansluiting.

Transport in overleg.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17304/450420
Prijs € 63.500,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 3 september 2020
Laatste wijziging Vrijdag 18 september 2020
Bouw
Type object Bedrijfshal
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2020
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 35 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
  • Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting
  • Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting
Kom langs - of - Maak een afspraak