Te koop: Bedrijventerrein Gaasperwaard - Onbegrensd ondernemen in het hart van Nederland

Gaasperwaard, 4131 MB Hagestein

Beschrijving

Lees meer
Nieuwbouwgrond beschikbaar op het nieuwe bedrijventerrein Gaasperwaard te Vianen, direct aan de A27.

Gaasperwaard – een uitstekend bereikbaar bedrijventerrein met veel flexibiliteit. U kunt hier ondernemen met allure.
Bent u op zoek naar een centrale plek in Nederland waar uw onderneming optimaal tot bloei kan komen? Een plek met ruimte en flexibiliteit en de mogelijkheid om zelf invulling te geven aan uw ambities? Zoekt u een bedrijventerrein met veel groen en
goede woonvoorzieningen in de directe omgeving? Kijk dan naar de mogelijkheden van Gaasperwaard. Hier kunt u onbegrensd ondernemen op een flexibel in te delen perceel langs belangrijke snelwegen in het hart van Nederland.

Gaasperwaard is per openbaar vervoer bereikbaar via lijn 46 van Arriva (Vianen – Culemborg – Tiel). Op doordeweekse dagen rijdt er ieder uur een bus tussen 6.00 en 23.00 uur. Op zaterdag vanaf 8.00 uur en op zondag vanaf 9.00 uur.
Busstation Lekbrug in Vianen biedt verschillende aansluitingen op bussen richting Utrecht, Nieuwegein, Gorinchem en Leerdam.

Bedrijventerrein Gaasperwaard is ruim van opzet en ligt midden tussen het groen. De bouwkaders garanderen een eigentijdse en hoogwaardige bebouwing. Alle percelen heb ben
een goede ontsluiting en het driehoekige groene middenterrein zorgt voor een groene beleving op het bedrijventerrein. Via het centrale parkmanagement zijn beveiliging en beheer van het groen goed geregeld.

Op bedrijventerrein Gaasperwaard bepaalt u zélf de omvang van uw perceel. De indeling is gevarieerd en flexibel. Er zijn vijf verschillende zones met ieder eigen bouwkaders. Daardoor is het altijd mogelijk een gebouw te ontwikkelen dat aansluit op uw behoeften.
Uniek is de mogelijkheid om wonen en werken te combineren met landelijk uitzicht.

Naast de weergegeven kavelindeling op de kaart staat de gemeente open voor het splitsen of samenvoegen van kavels.

De verkoopprijzen zijn afhankelijk van het betreffende kavel maar beginnen bij € 200,= per m², vrij op naam, te vermeerderen met BTW.

Vanuit een ondernemersgerichte en flexibele gedachte gaan wij graag namens gemeente Vianen met u in gesprek om u een kavel op maat te kunnen bieden.

Neem gerust contact op om informatie in te winnen of de mogelijkheden te bespreken.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17304/295983
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 21 juni 2016
Laatste wijziging Donderdag 22 maart 2018
Bouw
Type object Kavel
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 102.610 m²
Kom langs - of - Maak een afspraak