Te koop: Voormalig restaurant met bovenwoning

Hessenweg 191, 3731 JJ De Bilt

€ 695.000,- k.k.

Beschrijving

Lees meer
Het betreft een voormalig restaurant met bovenwoning, gelegen aan de Hessenweg de winkelstraat van De Bilt. Inmiddels is er door de gemeente De Bilt een reguliere omgevingsvergunning afgegeven om van de begane grond van de achterzijde (voormalig restaurant en keuken) een woonappartement te maken met een eigen entree. De voormalige entree van het restaurant gaat fungeren als entree voor de nog te realiseren kantoorruimte. Daarnaast zou het object zich ook uitstekend lenen om de begane grond te verbouwen naar een kantoorruimte. Deze kantoorruimte zou zeer geschikt dienstverlenende bedrijven of organisaties uit de maatschappelijke hoek. De bovenwoning heeft een eigen entree en bestaat uit twee verdiepingen en is op dit moment in gebruik als woning van de huidige eigenaren. De verbouwing naar woonruimte en kantoorruimte op de begane grond dient nog door de koper voor diens rekening plaats te vinden. De vergunning voor de horeca is door het afgeven van de omgevingsvergunning komen te vervallen.

Het te verkopen object is in de directe omgeving van o.a. Blokker, Etos, Albert Heijn en vele lokale detaillisten gevestigd. De Gemeente De Bilt bestaat uit de plaatsen De Bilt en Bilthoven, Groenekan, Maartensdijk, Westbroek en Hollandsche Rading, en telt circa 42.000 inwoners. De Bilt is centraal gelegen tussen Utrecht en Zeist en op korte afstand van het bos. In enkele autominuten zijn de rijkswegen A27 en A28 te bereiken. De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is eveneens goed te noemen. Nabij het object is een bushalte met verbindingen naar Utrecht en Zeist.

Na de verbouwing conform de omgevingsvergunning heeft de woonruimte op de begane grond een gebruiksoppervlak van circa 149 m² en de kantoorruimte een gebruiksoppervlak van circa 61 m².
De bovenwoning is ca. 121 m² en heeft de navolgende indeling:
begane grond: gedeelde entree met trapopgang naar 1e verdieping;
1e verdieping: overloop, vaste trap naar 2e verdieping, separaat toilet en CV-ruimte. Woonkeuken met dakterras aan de achterzijde en twee slaapkamers aan de voorzijde;
2e verdieping: overloop, badkamer en twee slaapkamers.

Koopsom € 695.000,= kosten koper.

Het object wordt opgeleverd in de huidige staat (as is where is).

Transport in overleg.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17304/418847
Prijs € 695.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 29 november 2019
Laatste wijziging Vrijdag 19 juni 2020
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1928
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 61 m²
  • Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting
  • Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting
Kom langs - of - Maak een afspraak