Prijsverlaging

Te koop: Nieuwbouwbedrijfsunit op Multiplaza

Pascalweg 2B, 4104 BG Culemborg

€ 119.000,- v.o.n.

Beschrijving

Lees meer
LAATSTE UNIT!

Op bedrijventerrein “Pavijen V” te Culemborg is een nieuwbouwcomplex gerealiseerd, genaamd Multiplaza. Dit complex bestaand uit zes representatieve bedrijfsruimten, gelegen aan de Pascalweg. De voorzijde van dit project grenst aan de Wethouder Schoutenweg, wat de doorgaande hoofdweg naar het centrum van Culemborg is. De andere zijde ligt langs de Rommersteeg, zodat het project rondom een zicht locatie betreft. De realisatie van dit project is in handen van Benz Ontwikkeling te Culemborg.

Multiplaza bestaat uit zes verschillende units, het gebouw is geheel van metselwerk opgetrokken en is verdeeld over twee bouwlagen. De begane grond heeft een vrije hoogte van circa 3.2 meter, de verdieping is circa 3.4 meter hoog. Door de casco oplevering kunnen de gebouwen naar wens worden ingedeeld. Op de begane grond beschikt deze unit over een elektrisch bedienbare overheaddeur. Naast de overheaddeur is een loopdeur geplaatst.
Tevens is er een meterkast met gas, water en elektrameter.

Culemborg heeft ook vele gerenommeerde bedrijven die actief zijn in de meubelindustrie, dienstverlening en automobielhandel. Multiplaza ligt slechts op vijf minuten rijden van het trein- en busstation van Culemborg. Binnen 3 minuten rijdt u op de autosnelweg A2 richting Utrecht of ’s Hertogenbosch. Wist u dat u binnen 20 minuten in Utrecht kunt zijn en Rotterdam, Amsterdam, Eindhoven en Arnhem in nog geen 40 minuten te bereiken zijn?

De koper dient zich ervan te vergewissen dat de gebouwen in voldoende mate beschikken over de eigenschappen die noodzakelijk zijn voor het uitoefenen van zijn bedrijf. Hierbij dient opgemerkt te worden dat horeca niet is toegestaan. Detailhandel is op bedrijventerrein “Pavijen V” onder bepaalde voorwaarden wel mogelijk. Onder deze categorie vallen onder andere de verkoop van auto’s, motoren, boten, caravans alsmede grove bouwmaterialen. Ook detailhandel in ter plaatse vervaardigde of gerepareerde goederen en de verkoop in meubels, badkamers en keukens is toegestaan.

Totaal ca. 112 m² verhuurbaar vloeroppervlak, als volgt verdeeld:
ca. 56 m² bedrijfsruimte, gelegen op de begane grond;
ca. 56 m² kantoorruimte, gelegen op de 1e verdieping.

De unit beschikt over maar liefst 4 parkeerplaatsen!

Koopsom € 119.000,= vrij op naam, exclusief BTW.
De bedrijfsunit wordt casco opgeleverd.

Naast de casco oplevering kunt u ook kiezen voor een afbouwpakket waarmee het kantoor turn-key wordt opgeleverd. Het kantoor kan dan onder andere voorzien worden van een cv-installatie. In de entree wordt dan een royale dichte trap geplaatst. Onder deze trap kan een toilet worden geplaatst. Tevens kan er een pantry worden geplaatst op een door u aan te geven plaats.
De sanitaire ruimte wordt voorzien van een fontein met koud stromend water. De vloer wordt betegeld en de wanden worden gedeeltelijk voorzien van tegelwerk.
De pantry wordt uitgevoerd met koud en warm stromend water.
Ook zijn varianten van dit afbouwpakket mogelijk, zodat iedere gebruiker individueel in zijn of haar wensen kan worden voorzien.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17304/338678
Prijs € 119.000,- v.o.n.
Status Prijsverlaging
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 31 oktober 2017
Laatste wijziging Vrijdag 7 september 2018
Bouw
Type object Bedrijfshal
Eveneens Kantoor
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 2017
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 56 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Kom langs - of - Maak een afspraak