Te koop: Herontwikkelingslocatie met bouwplan

Het Jach 2ong, 4101 CM Culemborg

€ 1.100.000,- k.k.

Beschrijving

Lees meer
Het betreft hier een bouwkavel gelegen op een representatieve locatie in het centrum van Culemborg op steenworp afstand van het stadshart.

Voor het perceel is reeds een plan ontwikkeld waarvoor nog geen omgevingsvergunning is aangevraagd en afgegeven. De gemeente Culemborg heeft via de mail een positieve reactie voor het plan en de indeling van de parkeerplaatsen gegeven, echter dit plan heeft nog geen definitieve goedkeuring. Het voorliggende plan voldoet niet geheel aan de hoogte waardoor er wellicht nog dient te worden aangetoond dat de windvang op de molen aan Het Jach en de cultuurhistorische kwaliteit niet onevenredig afneemt. De gemeente Culemborg heeft als voorwaarde gesteld dat er gesproken wordt met de molenaar hoe hier mee om te gaan. Wellicht is er hierdoor ook nog toestemming van de Provincie nodig.

Het plan betreft de bouw van een appartementencomplex met een totaal van 15 appartementen en 21 parkeerplaatsen. Het gebruiksoppervlak van de appartementen varieert tussen de 85 m² en 112 m².

Neemt u s.v.p. contact op voor verdere inlichtingen of een nadere toelichting. Op afspraak is het gehele ontwikkelingsplan in te zien op ons kantoor, eveneens kan dan de correspondentie met de gemeente Culemborg worden ingezien.

De kavel is gelegen aan de rand van het stadscentrum van Culemborg. Vanaf zowel de rijksweg A2 (Amsterdam-Maastricht) als de rijksweg A15 (Rotterdam-Nijmegen) goed bereikbaar.

De indicatieve koopsom bedraag € 1.100.000,= k.k.

Het aantal vierkante meters van de ontwikkeling, bedraagt ca. 1.766 m² bruto vloeroppervlak, als volgt verdeeld:
ca. 614 m² (5 appartementen) gelegen op de begane grond;
ca. 576 m² (5 appartementen) gelegen op de 1e verdieping;
ca. 576 m² (5 appartementen) gelegen op de 2e verdieping.

In dit plan zijn 21 parkeerplaatsen op eigen terrein opgenomen.

Er is in opdracht van de verkoper een nader bodemonderzoek uitgevoerd door Search Ingenieursbureau d.d. 18 augustus 2016. Dit bodemonderzoek is in te zien op ons kantoor. In de uiterste rechter hoek aan de achterzijde van het perceel is grond-vervuiling gevonden. Het bevoegd gezag moet nog een reactie geven hoe hier mee om te gaan aangezien dit om de perceelgrens gaat.

Er is in opdracht van de verkoper een asbestonderzoek uitgevoerd door Search Ingenieursbureau d.d. 19 juli 2016. Er is geen asbest aangetroffen. Dit rapport is op aanvraag in te zien op ons kantoor.

Transport in overleg, doch spoedig.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17304/284976
Prijs € 1.100.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 28 januari 2016
Laatste wijziging Donderdag 4 januari 2018
Bouw
Type object Kavel
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.590 m²
Kom langs - of - Maak een afspraak