Te koop: NIEUWBOUW PROJECT "BUNNIKS BRON" FASE II

Groeneweg 162U, 3981 CP Bunnik

€ 129.000,- v.o.n.

Beschrijving

Lees meer
NOG SLECHTS 1 UNIT BESCHIKBAAR!

Koopprijs
Groeneweg 162 U (unit 3): € 129.000,- VON Excl. BTW

Bij deze unit zijn er 2 parkeerplaatsen beschikbaar.

Oppervlakte
De nog beschikbare tussenunit heeft een oppervlak van ca. 96 m verdeeld over begane grond en verdieping.

Algemeen
Na de succesvolle realisatie van Fase I op bedrijventerrein “Kosterijland” te Bunnik is nu ook Fase II van het nieuwbouw project “Bunniks Bron” gerealiseerd. De tweede fase van het project bestaat uit 12 bedrijfspanden met een zeer hoogwaardige en moderne uitstraling.

De bedrijfspanden zijn deels opgetrokken uit metselwerk en hebben kenmerkende houtlook elementen. Waar de begane grond is voorzien van een overheaddeur is de verdieping voorzien van veel glas waardoor een lichte werkplek is ontstaan. Grenzend aan de voorzijde beschikken de bedrijfspanden over eigen parkeerplaatsen.

Het hoogwaardige materiaalgebruik en de moderne uitstraling geven een absolute meerwaarde aan het project en zorgen voor een zeer professionele uitstraling van uw onderneming.

De 12 bedrijfspanden zijn gerealiseerd aan de Groeneweg te Bunnik, een strategische locatie direct aan de rijksweg A12 en NS station Bunnik. Door de centrale ligging, zeer goede bereikbaarheid en zichtbaarheid is deze locatie interessant voor iedere ondernemer.

Bedrijventerrein “Kosterijland” is perfect bereikbaar. Het nieuwbouw project is gelegen op slechts 1,2 kilometer afstand van de op- en afritten van de afslag “Bunnik” van de rijksweg A12. Bovendien is NS station Bunnik gelegen op nog geen 300 meter afstand. Dit alles maakt de locatie van het nieuwbouw project zeer aantrekkelijk voor ondernemingen die zowel regionaal als landelijk op zoek zijn naar goede uitvalmogelijkheden en optimale bereikbaarheid.

De locatie heeft een geheel nieuw gezicht gekregen door de aanleg van de nieuwe verbindingsweg Houten – A12. Deze verbindingsweg sluit met een fly-over aan op de A12. De bocht van de fly-over ligt precies ter hoogte van de locatie, waardoor dit een goede zichtlocatie is. Bovendien is de “Baan van Fectio” in Bunnik doorgetrokken, waardoor al het verkeer, met uitzondering van het bestemmingsverkeer, via de “Baan van Fectio” moet rijden en uit het centrum van Bunnik zal worden geweerd.

Opleveringsniveau
De objecten worden opgeleverd conform de technische omschrijving inclusief o.a:
- gevels deels voorzien van metselwerk;
- aluminium kozijnen met HR++ beglazing;
- elektrisch bedienbare overheaddeur (niet aangesloten);
- vloeren voorzien van voorbereiding t.b.v. vloerverwarming;
- meterkast met g/w/e/ aansluitingen;
- alarm;
- glasvezel.

De bedrijfspanden mogen onder andere worden gebruikt als werkplaats, opslagruimte, magazijn, montageruimte eventueel in combinatie met ondergeschikte kantoorruimte e.e.a. passend in het ter plaatse geldende bestemmingsplan. Indien u omtrent de bestemmingsmogelijkheden meer informatie wenst, neem dan contact op met de verkopende makelaar.

Aanvaarding: in overleg.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17304/285292
Prijs € 129.000,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 2 februari 2016
Laatste wijziging Maandag 25 september 2017
Bouw
Type object Bedrijfshal, bog overig
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwjaar 2016
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 3.115 m²
Bruto vloeroppervlakte 96 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Kom langs - of - Maak een afspraak