Omschrijving

Het betreft een zeer representatief, onder architectuur gebouwd, kantoorpand met vergader- of showroomfunctie op de begane grond. 

De begane grond bestaat uit een royale entree met vide, wat zorgt voor een zeer ruimtelijk effect. Aan de entree grenst een “serre” met rondom glas. Deze ruimte kan bijvoorbeeld ook als presentatie- of vergaderruimte dienen. Er is tevens een aparte opslagruimte beschikbaar indien gewenst.

De verdiepingen zijn te bereiken via een royale trap in de entree. Het pand is kolomvrij gebouwd, waardoor zowel open vloeren (huidige situatie) als cellenkantoren mogelijk zijn.

Het object is gelegen aan de Jaap Bijzerweg, zeer dichtbij de op- en afrit van de snelweg A12 (Arnhem – Utrecht - Den Haag). Ook het station van Woerden is op korte afstand, waardoor de bereikbaarheid optimaal is. De Jaap Bijzerweg is een representatieve locatie, hier bevinden zich onder andere Zwerfkei, Twinsport, Tulp Keukens, Apple Computers.

Woerden is een stad in het groene hart van de Randstad. Door de centrale ligging en goede bereikbaarheid per auto en trein is Woerden een populaire vestigingsplaats voor bedrijven. Dankzij de ontwikkeling van goede bedrijventerreinen is er ook een hoogwaardige arbeidsmarkt ontstaan.

Totaal 638 m² verhuurbaar vloeroppervlak als volgt verdeeld:
ca. 150 m² kantoorruimte op de begane grond;
ca. 470 m² kantoorruimte op de 1e verdieping, inclusief vide;
ca.   18 m² opslagruimte op de begane grond.

Huurprijs kantoor € 110,= per m² per jaar.

Huurprijs parkeren € 400,= per parkeerplaats per jaar.

De luxe kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, inclusief:
- entree met vide;
- systeemplafond voorzien van inbouwverlichting;
- huidige vloerafwerking;
- airconditioning;
- pantry op de begane grond en 1e verdieping;
- sanitair op de begane grond en 1e verdieping;
- te openen ramen, voorzien van dubbele beglazing;
- 2 laadpalen tbv elektrische auto's.

Er zijn 8 parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein. Op circa 400 meter loopafstand van het gebouw is ruime gratis parkeergelegenheid op de carpoolplaats Woerden Noord.

Aanvaarding in overleg.

Kenmerken