Te koop/huur: Unieke horeca-units

Defensie Eiland, 3441 VB Woerden

€ 1,-

Beschrijving

Lees meer
Samenwerking De Wasserij VOF heeft plannen ontwikkeld voor “De Wasserij” op het Defensie-eiland. Er komt horeca op de benedenverdieping van de monumentale Wasserij en 3 spectaculaire appartementen met dakterrassen op de bovenverdieping. In totaal worden maximaal 243 woningen gerealiseerd op het Defensie-eiland.

De begane grond wordt in tweeën gesplitst. De unit aan de rechterkant is geschikt voor een grand café, eetcafé, brasserie of dergelijks, waar men van ’s morgens tot ’s avonds terechtkan voor een drankje, hapje en maaltijd. De kleinere unit aan de linkerkant is geschikt voor bijvoorbeeld een wijnbar, proeflokaal, brasserie of dergelijks. Beide units beschikken over een mooi terras. De exploitant zal nadat de transformatie gereed is, de horeca ruimte exploiteren met inachtneming van het exploitatieconcept Horeca & Cultuur.

Bekijk via onderstaande links de sfeerbeelden van De Wasserij.
https://youtu.be/trmCnKI6QWI
https://youtu.be/lOGgoF-h4ek
https://youtu.be/rx2yrjhKMlU

Het Defensie-eiland is een schiereiland in de stad Woerden, gelegen tussen Station Woerden en het centrumgebied. Het eiland met een omvang van ca. 3 hectare is omringd door water, namelijk door de binnen- en buitengracht. De grachten staan beide in verbinding met de Oude Rijn. Aan de oostzijde van het eiland stroomt het riviertje de Korte Linschoten in de Rijn.

Geografisch gezien neemt Woerden een interessante positie in. De A12 is enkele autominuten vanaf het Defensie-eiland, waardoor de 4 grote steden Utrecht, Amsterdam, Den Haag en Rotterdam goed bereikbaar zijn. Daarnaast is het Defensie-eiland uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer.

Om de hoek van Defensie-eiland ligt het karakteristieke stationsgebouw Station Woerden, waar de treinen stoppen naar Leiden, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Amsterdam. Dankzij de nieuwe fietsroute die voert over Defensie-eiland, is de verbinding tussen het station en de binnenstad aanzienlijk verbeterd.

Totaal ca. 650 m² bruto vloeroppervlak, als volgt verdeeld:

Unit 1, totaal ca. 410 m²:
ca. 240 m² gelegen op de begane grond;
ca. 170 m² gelegen op entresol.

Unit 2, totaal ca. 240 m²:
ca. 146 m² gelegen op de begane grond;
ca. 94 m² gelegen op entresol.

Eventueel zijn beide units als één geheel te koop.

Koopsom, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting:
Unit 1: € 1.269.000,= vrij op naam, inclusief casco +;
Unit 2: € 717.000,= vrij op naam, inclusief casco +.

De ruimten worden casco + opgeleverd, inclusief volledige luchtbehandeling (inclusief verwarming), vetvangput, 3 x 125 A elektra, G10 gasaansluiting en water.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17304/329244
Prijs € 1.269.000,- v.o.n.
Prijs € 1,-
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 11 juli 2017
Laatste wijziging Woensdag 10 januari 2018
Bouw
Type object Horecapand
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 650 m²
Locatie
Ligging In woonwijk
Kom langs - of - Maak een afspraak