Te huur: Onbekend

€ 99,- /m²/jr

Beschrijving

Lees meer
Op het bedrijventerrein Middelland gelegen twee solitaire en vrijstaande kantoorpanden bestaande uit 5 zelfstandige bouwlagen met elk een eigen huisnummer en een uitstekende parkeernorm. Kantoorgebouw 20 – 28 is in 2016 volledig gemoderniseerd en is voorzien van een gezamenlijke entree met receptie. Kantoorgebouw 10 – 18 zal op dezelfde wijze worden gerenoveerd.

De objecten bevinden zich direct langs de doorgaande weg “Middellandbaan” en is vanaf de rijksweg A12 binnen enkele minuten met eigen vervoer te bereiken. De ruime parkeergelegenheid op eigen terrein waarborgt het gemakkelijk aan- en afrijden. Bovendien is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer, door de aanwezigheid van het NS-station Woerden op loopafstand, eveneens uitstekend.

Er zijn voornamelijk kantoorgebouwen aanwezig op het bedrijventerrein Middelland. Middelland- Zuid beschikt tevens over diverse bedrijfsruimten. Middelland heeft totaal circa 55 hectare oppervlakte en biedt ruimte aan 210 regionaal tot landelijk werkende bedrijven met circa 7.200 arbeidsplaatsen.
Op het bedrijventerrein is een grote diversiteit aan lokaal tot internationaal opererende bedrijven zoals ANBO, CCS, Click On, De Goey Kaas, Eltag Electric, Koninklijke Horeca Nederland en Elektro International gehuisvest.

De totale verhuurbare vloeroppervlakte conform NEN2580 bedraagt 2.510 m² per kantoorgebouw. Onderstaande verhuurbare vloeroppervlakten zijn beschikbaar:
Kantoorgebouw 10 – 18:
Na renovatie circa 2.510 m² kantoorruimte, verdeeld over 5 bouwlagen, te huur vanaf circa 260 m².

Kantoorgebouw 20 – 28:
Circa 189 m² gelegen op de 4e verdieping.

Er is sprake van een moderne kantoorruimte met een representatieve uitstraling. Bij de modernisering is een hoogwaardige algemene ruimte/entree gecreëerd. De huidige indeling voorziet in een stramienmaat van ca. 3,6 x 7,2 m. De ruimtes zijn vrij in te delen in twee huurdelen per bouwlaag, doordat sprake is van een kernkantoor met corridor, centrale voorzieningen en 2 entreedeuren per bouwlaag. De plafond-hoogte bedraagt circa 2,75 m. Het gebouw beschikt verder over gescheiden toiletten per etage en een 10-persoonslift. Alle kantoorruimten zijn voorzien van draai/kiepramen en topkoeling.

De kantoorruimte wordt opgeleverd inclusief:
• systeemplafonds met inbouw verlichtingsarmaturen
• vaste wanden voorzien van spuitwerk
• topkoeling
• kabelgoten ten behoeve van databekabeling en WCD’s
• radiatoren voorzien van thermostaatkranen
• ontruimingsalarm, overwerkschakelaar, brandhaspels
• aansluiting op glasvezelnetwerk mogelijk (gebouw 20-28)
• toegangscontrolesysteem (gebouw 20-28)

Huurprijs kantoorruimte:
€ 99,= per m² per jaar.
 
Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17304/398446
Prijs € 99,- per m² per jaar
Servicekosten € 28,- per m² per jaar
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 10 mei 2019
Laatste wijziging Woensdag 16 september 2020
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1996
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 2.699 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Kantorenpark
  • Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting
  • Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting
Kom langs - of - Maak een afspraak