Te huur: Utrechtsestraat 40, 3401 CW IJsselstein

€ 2.050,- /mnd

Beschrijving

Lees meer
Midden in de mooie historische binnenstad van IJsselstein bieden wij deze prachtige winkelruimte aan!

Het markante winkelpand ligt in de hoofdwinkelstraat van IJsselstein op een A1 locatie, schuin tegenover de Hema. Tevens bevindt zich in de Utrechtsestraat een Blokker, Eye Wish, Intertoys, diverse speciaalzaken, modeboetieks, restaurants en terrassen.
Openbaar vervoer en parkeergelegenheid bevindt zich in de directe omgeving, de nieuwe parkeergarage 'Eiteren' ligt op 2 minuten loopafstand.

In het midden van het land, net onder Utrecht, omarmd door twee rivieren, de Lek en de Hollandse IJssel, ligt de aantrekkelijke woon- en werkgemeente IJsselstein. IJsselstein heeft een karakteristiek centrum dat sinds de middeleeuwen niet noemenswaardig is veranderd en waarvan de historie terug gaat tot 1511. De binnenstad is zeer rustiek en autovrij. U kunt hier heerlijk winkelen en er zijn vele horeca gelegenheden te vinden. De binnenstad van IJsselstein heeft een zeer actieve Biz vereniging en werkt nauw samen met de nieuw opgerichte stichting stadsmarketing. Per 1 mei 2017 hebben zij samen hebben een centrummanager in dienst genomen. De biz vereniging is al jaren in staat om het winkelpubliek uit de gehele regio naar zich toe te trekken. Zo zijn er jaarlijks een groot aantal terugkomende evenementen. IJsselstein staat te boek als een groeigemeente. In de afgelopen jaren heeft, met name de VINEX-locatie Zenderpark, er toe bijgedragen dat het inwoneraantal fors is toegenomen. IJsselstein heeft momenteel ruim 34.000 inwoners.

De omgeving van IJsselstein kenmerkt zich door een landelijk, rustiek karakter met water, weilanden, akkers en kronkelige wegen. Al met al een prachtige woon- en werkomgeving centraal gelegen in Nederland!

De bereikbaarheid met het eigen vervoer is uitstekend middels de afslag IJsselstein van de A2 (Amsterdam-Den Bosch).
IJsselstein heeft een sneltramverbinding met Utrecht CS. Ook de busverbindingen met tal van plaatsen in de omgeving zijn
uitstekend.

Totaal ca. 123 m² verhuurbaar vloeroppervlak gelegen op de begane grond, als volgt verdeeld:
ca. 107 m² winkelruimte;
ca. 16 m² magazijn/toilet/pantry.

Frontbreedte circa 6 meter.

Huurprijs: € 2.050,= per maand te vermeerderen met BTW.

Kosten openbare nutsbedrijven rechtstreeks door de huurder te voldoen aan desbetreffende nutsbedrijven.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17304/382605
Prijs € 2.050,- per maand
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 11 januari 2019
Laatste wijziging Woensdag 16 september 2020
Bouw
Type object Winkelruimte
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 123 m²
  • Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting
  • Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting
Kom langs - of - Maak een afspraak