Te huur: Peppelkade 29, 3992 AL Houten

€ 45,- /jr

Beschrijving

Lees meer
Het bedrijfspand gelegen aan de Peppelkade 29 beschikt nog over ca. 3.502 m² bedrijfsruimte met ca. 856 m² kantoor-/archiefruimte.

Het bedrijfsgebouw bestaat uit bedrijfsruimte met kantoorruimte en is gelegen op bedrijventerrein “Doornkade” in Houten. Dit bedrijventerrein geniet grote bekendheid door de prominente zichtlocatie aan de rijksweg A27 (Almere – Breda) en is een zeer goed bereikbaar bedrijventerrein dat niet alleen gekwalificeerd staat als kantorenlocatie, maar tevens een combinatie is van kantoren en bedrijven. Op dit terrein zijn onder andere gevestigd Sharp, Eneco, TNT, Expo Houten, en Euretco. Door de ligging van de locatie in de zeer directe nabijheid van de rijkswegen A27 en A12 (Den Haag – Arnhem) is de bereikbaarheid met eigen vervoer zeer goed te noemen. De rijksweg A2 (Maastricht – Amsterdam) is via de rijksweg A12 en de Utrechtseweg tevens binnen vijf autominuten bereikbaar.

Op het bedrijventerrein zijn meerdere bushaltes gelegen op enkele minuten loopafstand van het object. De bushalte is slechts op enkele minuten loopafstand van het object gelegen. Vanaf Utrecht CS bedraagt de reistijd per bus naar het bedrijfsgebouw ca. 20 minuten. Het NS Station Houten is in ca. 15 minuten te bereiken. Tevens wordt er een verbinding onderhouden met het stadscentrum van Nieuwegein.

Totaal ca. 4.358 m² verhuurbaar vloeroppervlak, als volgt verdeeld:
ca. 3.502 m² bedrijfsruimte op de begane grond;
ca. 295 m² kantoorruimte op de begane grond;
ca. 489 m² kantoorruimte op de 1e verdieping;
ca. 72 m² archiefruimte op de 1e verdieping.

De bedrijfsruimte kan in combinatie worden gehuurd met (een gedeelte van) de kantoorruimte gelegen aan de Meidoornkade 12, het naastgelegen gebouw. Meer informatie over de kantoorruimte kunt u vinden op de website bij Meidoornkade 12.

Totaal ca. 1.044 m² verhuurbaar vloeroppervlak, gelegen op de 2e verdieping. Te huur vanaf ca. 242 m² verhuurbaar vloeroppervlak.

Gemeten conform NEN 2580.

Een bestemming kan aan verandering onderhevig zijn. Raadpleeg derhalve voor de actuele gegevens de website ruimtelijkeplannen.nl, de website van de betreffende gemeente of neem contact op met ons kantoor.

huurprijs Peppelkade 29:
Kantoorruimte: € 75,= per m² per jaar;
Archiefruimte: € 50,= per m² per jaar;
Bedrijfsruimte: € 45,= per m² per jaar.

huurprijs Meidoornkade 12:
Kantoorruimte: € 95,= per m² per jaar.

Huurprijs parkeren: € 350,= per parkeerplaats per jaar.

De bedrijfs-/kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige staat.

Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein.

Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17304/264478
Prijs € 45,- per jaar
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 12 juni 2015
Laatste wijziging Woensdag 19 juli 2017
Bouw
Type object Bedrijfshal, kantoor, bog overig
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1986
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 18.700 m²
Bruto vloeroppervlakte 5.744 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Kom langs - of - Maak een afspraak