Te huur: Kantoorruimte in zelfstandig kantoorgebouw

Meidoornkade 12, 3992 AE Houten

€ 95,- /jr

Beschrijving

Lees meer
Het kantoorgebouw waar de kantoorruimte onderdeel van uitmaakt is gelegen op bedrijventerrein “Doornkade” in Houten. Dit bedrijventerrein geniet grote bekendheid door de prominente zichtlocatie aan de rijksweg A27 (Almere – Breda) en is een zeer goed bereikbaar bedrijventerrein dat niet alleen gekwalificeerd staat als kantorenlocatie, maar tevens een combinatie is van kantoren en bedrijven. Op dit terrein zijn onder andere gevestigd Sharp, Eneco, TNT, Expo Houten, en Euretco. Door de ligging van de locatie in de zeer directe nabijheid van de rijkswegen A27 en A12 (Den Haag – Arnhem) is de bereikbaarheid met eigen vervoer zeer goed te noemen. De rijksweg A2 (Maastricht – Amsterdam) is via de rijksweg A12 en de Utrechtseweg tevens binnen vijf autominuten bereikbaar.

Op het bedrijventerrein zijn meerdere bushaltes gelegen op enkele minuten loopafstand van het object. De bushalte is slechts op enkele minuten loopafstand van het object gelegen. Vanaf Utrecht CS bedraagt de reistijd per bus naar het bedrijfsgebouw ca. 20 minuten. Het NS Station Houten is in ca. 15 minuten te bereiken. Tevens wordt er een verbinding onderhouden met het stadscentrum van Nieuwegein.

Totaal ca. 1.044 m² verhuurbaar vloeroppervlak, gelegen op de 2e verdieping.

Gemeten conform NEN 2580.

Huurprijs € 95,= per m² per jaar.

De kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige staat.

Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein. Tevens bevinden zich aan de voorzijde van het bedrijfsobject vele openbare parkeerplaatsen.

Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17304/257236
Prijs € 95,- per jaar
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 16 februari 2015
Laatste wijziging Dinsdag 9 januari 2018
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1986
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 18.700 m²
Bruto vloeroppervlakte 1.044 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
Kom langs - of - Maak een afspraak