Te huur: Kantoorruimte in zelfstandig kantoorgebouw

Meidoornkade 12, 3992 AE Houten

€ 110,- /m²/jr

Beschrijving

Lees meer
Totaal ca. 1.044 m² verhuurbaar vloeroppervlak, gelegen op de 2e verdieping. Deelverhuur mogelijk vanaf ca. 350 m² Gemeten conform NEN 2580.

Deze representatieve kantoorruimte beschikt over een aantal onderscheidende eigenschappen.
Naast een zeer goede zichtbaarheid vanaf de A27 waarbij reclame op het object tot de mogelijkheden behoort beschikt het gebouw ook nog eens over een zeer riant parkeerterrein met ruim voldoende parkeren!
Daarnaast is er ook pal tegenover het object een groot parkeerterrein met gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Huurprijs € 110,= per m² per jaar, exclusief BTW.
Parkeren € 350,= per plaats per jaar, exclusief BTW.

De kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, waarbij verhuurder bereid is in gesprek te gaan over aanpassingen aan het opleveringsniveau.

Er is een riante hoeveelheid parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein. Tevens bevinden zich aan de voorzijde van het bedrijfsobject vele openbare parkeerplaatsen.

Het kantoorgebouw is gelegen op bedrijventerrein 'Doornkade' in Houten, met een prominente zichtlocatie aan de rijksweg A27 (Almere – Breda). Het bedrijventerrein is zeer goed bereikbaar vanaf de afrit Houten van de rijksweg A27 en vanaf de A12 binnen enkele minuten binnendoor.

Op het bedrijventerrein zijn meerdere bushaltes gelegen op enkele minuten loopafstand van het object. De bushalte is slechts op enkele minuten loopafstand van het object gelegen. Vanaf Utrecht CS bedraagt de reistijd per bus naar het bedrijfsgebouw ca. 20 minuten. Het NS Station Houten is in ca. 15 minuten te bereiken. Tevens wordt er een verbinding onderhouden met het stadscentrum van Nieuwegein.

Er is een groot eigen parkeerterrein met meer dan 60 parkeerplaatsen voorzien van een slagboom achter het gebouw gelegen en daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van het grote openbare parkeerterrein aan de overzijde van de weg.

Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17304/409775
Prijs € 110,- per m² per jaar
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Maandag 16 september 2019
Laatste wijziging Vrijdag 5 juni 2020
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1986
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 18.700 m²
Bruto vloeroppervlakte 1.044 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
  • Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting
  • Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting
Kom langs - of - Maak een afspraak