Beschrijving

Deze nieuw gerealiseerde unit maakt onderdeel uit van het duurzame nieuwbouwproject Houtens Haven. De unit leent zich voor opslag of werkzaamheden, e.e.a. conform voorschriften van de gemeente. De vrije hoogte bedraagt maar liefst 5,8 meter waardoor er heel 		goed een verdiepingsvloer in geplaatst kan worden om de kubieke meters nog beter te benutten. Het bruto vloeroppervlak bedraagt ca. 66,5 m². De unit is ca. 7,8 meter diep en 5 meter breed. 

De unit beschikt over een elektrisch bedienbare overheaddeur inclusief loopdeur met een hoogte van 4 meter en een entresolvloer van ca. 27 m². Op het dak van de unit ligt een zonnestroomsysteem met 5 zonnepanelen. Tevens is er een rioolaansluiting aanwezig.

De unit is zijn gelegen op Bedrijventerrein De Meerpaal, één van de jongste bedrijventerreinen van Houten. De opzet is hoogwaardig en is bestemd voor een breed scala aan bestaande en nieuwe bedrijven, die op zoek zijn naar ruimte in de regio Utrecht. Zowel lokale, regionale als (inter)nationale bedrijven uit de dienstverlening, groothandel, bouwwereld, lichte industrie en logistieke dienstverlening zijn hier gevestigd.
	
Houten is een moderne, nieuwe stad met een dynamisch karakter en een hoog investeringsniveau. Het economisch vestigingsklimaat behoort tot de top van Nederland en Houten beschikt over een centrale ligging in Nederland. Het Utrecht science Park, de binnenstad van Utrecht en de rijkswegen A12 en A27 zijn snel bereikbaar. Daarnaast beschikt Houten over een directe spoorverbinding met Utrecht en een uitgebreid fietspadenstelsel.

Vloeroppervlakte circa 66,5 m² bruto vloeroppervlak, waarvan ca. 27 m² een entresolvloer.

Huurprijs € 495,= per maand, te vermeerderen met BTW. 

Servicekosten € 48,= per maand te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting ten behoeve van Vereniging van Eigenaren “Verzamelgebouw Houten Blok A’’ te Houten.

De opslagunits worden opgeleverd in nieuwstaat, inclusief:
- elektrische overheaddeur, 4 meter hoog, voorzien van loopdeur; 
- gewapende betonvloer, vloerbelasting 1.500 kg/m²;
- rioolaansluiting;
- vrije hoogte, deels ca. 5,8 meter;
- verdiepingsvloer met vaste trap; 
- water en elektrameter; 
- 5 zonnepanelen met omvormer;
- verlichting en 10 stopcontacten;
- toilet;
- keukenblok voorzien van close in boiler;

Bestemming en gebruik: enkelbestemming Bedrijventerrein, bedrijf tot en met categorie 4.2.

Een bestemming kan aan verandering onderhevig zijn. Raadpleeg derhalve voor de actuele gegevens de website ruimtelijkeplannen.nl, de website van de betreffende gemeente of neem contact op met ons kantoor.

Aanvaarding in overleg.

Kenmerken