Te huur: kantoor-/maatschappelijke ruimte(s)

Forum 47, 3995 ZL Houten

€ 80,- /m²/jr

Beschrijving

Lees meer
Multifunctionele ruimtes te huur op stationslocatie zeer nabij winkelcentrum Castellum.Door de ruime bestemming zijn hier diverse activiteiten mogelijk, bijvoorbeeld kantoor of maatschappelijk.

Op de begane grond van appartementencomplex 'Castor' bieden wij fraaie en lichte ruimtes aan, welke nog nader op te splitsen zijn (vanaf ca. 253 m²).

De ruimtes grenzen aan een ruim plein en hebben aan drie zijdes volop raampartijen en loopdeuren die als entree dienst kunnen doen. Binnen een paar minuten sta je op het station, de parkeergarage of in winkelcentrum Castellum met diverse winkels en horeca. De eerste 2 uur kunt u gratis overdekt parkeren in de parkeergarage. Tevens is tegenover de bedrijfsruimte het fietstransferium.

Winkelcentrum Castellum is centraal gelegen in Houten – Zuid en het NS-station Houten Castellum ligt bijna naast het centrale winkelplein Piazza. De parkeergarage onder het winkelcentrum is vanaf drie zijden bereikbaar. Aan de noordkant via de wijken Loerik III (Het Spoor) en Leebrug I (De Bouw) en aan de zuidkant via Schonauwen (De Stenen). De rijkswegen A12 en de A27 zorgen voor een goede verbinding met Utrecht en de rest van Midden–Nederland. Het winkelcentrum is daarmee goed bereikbaar, zowel voor bewoners van Houten als uit de omliggende dorpen. Ook per fiets is Castellum via de, voor Houten fietsstad bekende, vrij liggende fietspaden zeer goed te bereiken.

Totaal ca. 936 m² verhuurbaar vloeroppervlak gelegen op de begane grond, te huur in units vanaf 253 m².
In overleg met de verhuurder is het mogelijk om een ruimte op maat te huren, mits het een courante verdeling van het geheel betreft.

De eigenaar levert de ruimtes casco-plus op. Dat wil zeggen, voorzien van enkele basisinstallaties waarbij u het naar eigen inzicht en wens kunt afbouwen.

De bedrijfsruimte wordt opgeleverd, inclusief:
- elektrische installatie; vanuit de hoofdaansluiting (3x25A) komt er per huurder een meterkast met tussenmeters en groepenkast t.b.v. het van daaruit door huurder opbouwen en realiseren van een 'gebruikelijke' hoeveelheid verlichting en elektra;
- warmtevoorziening; nader te specificeren;
- sanitaire voorziening; reguliere sanitaire voorzieningen zoals toiletten, urinoirs en wastafels;
- afvoeren, water e.d. op vaste plekken.;
- wanden: zoals nu aanwezig, alsmede eventueel nog te realiseren scheidingswanden tussen het gehuurde en de andere te verhuren/verhuurde ruimtes (60 minuten brandwerend).

Bestemming en gebruik: KANTOREN en MAATSCHAPPELIJK, waaronder zijn begrepen:
- educatieve, sociaal-medische, sociaal-culturele en levensbeschouwelijke voorzieningen;
- voorzieningen ten behoeve van sport en sportieve recreatie;
- voorzieningen ten behoeve van openbare dienstverlening;
- maatschappelijke voorzieningen als eerstelijns medisch centrum.

Een bestemming kan aan verandering onderhevig zijn. Raadpleeg derhalve voor de actuele gegevens de website ruimtelijkeplannen.nl, de website van de betreffende gemeente of neem contact op met ons kantoor.

Huurprijs:
€ 90,= per m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting voor de ruimtes welke aan de daglichtzijdes liggen.
€ 80,= per m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting voor de ruimtes welke meer richting de kern van het gebouw liggen.

Servicekosten: een n.t.b. verrekenbaar voorschot voor water en elektra inclusief vastrecht, alsmede de huurderslasten welke vanuit de VvE verschuldigd zijn.

Parkeren: in de nabijgelegen parkeergarage zijn de eerste twee uur gratis en kan een abonnement aangevraagd worden. Daarnaast zijn er in de direct omgeving plaatsen met een parkeerschijf voor tijdelijk parkeren.
Eventueel kan de eigenaar parkeerplaatsen te huur aanbieden, gelegen aan de andere zijde van het spoor.

Aanvaarding: in overleg.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17304/457839
Prijs € 80,- per m² per jaar
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 10 november 2020
Laatste wijziging Maandag 20 december 2021
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 2011
Oppervlaktes en inhoud
Bruto vloeroppervlakte 936 m²
Locatie
Ligging In woonwijk
Nabij winkelcentrum
  • Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting
  • Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting
Kom langs - of - Maak een afspraak