Te huur: Representatieve flexwerkplekken

Brenkmanweg 6ged., 4105 DH Culemborg

€ 472,- /mnd

Beschrijving

Lees meer
Fijne werkplekken gelegen in een multifunctioneel pand. Heeft u tijdelijk of voor een langere periode een werkplek nodig dan kunnen wij u dat bieden. In het pand heerst een ontspannen werksfeer en de ruimte is voorzien van alle gemakken. Wij werken volgens het principe; Plug and Play waardoor u per direct aan de slag kunt.

Het betreft werkplekken gelegen op de begane grond met eigen entree, deel uitmakend van een representatief op een zicht locatie gelegen vrijstaand kantoorgebouw met eigen parkeerterrein. Het kantoorgebouw is gelegen op de grens van woonwijk “Landzicht“ langs de doorgaande “Wethouder Schoutenweg” en heeft hierdoor een hoge attentiewaarde.

In de directe omgeving zijn reeds lokale als landelijk opererende bedrijven gevestigd zoals: Leen Bakker en Action.

De Brenkmanweg is door de ligging, vrijwel aan de Wethouder Schoutenweg, uitstekend bereikbaar. Daarnaast is het gebouw nabij het bedrijventerrein 'Pavijen' in Culemborg gelegen. Culemborg kent een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de autosnelweg A2 (Utrecht-’s Hertogenbosch) en de N320, tevens is het NS station op loopafstand.

Bestemming en gebruik betreft kantoor.
Een bestemming kan aan verandering onderhevig zijn. Raadpleeg derhalve voor de actuele gegevens de website ruimtelijkeplannen.nl, de website van de betreffende gemeente of neem contact op met ons kantoor.

In totaal zijn er 10 werkplekken te huur, gelegen op de begane grond met gezamenlijk gebruik van een vergader-/spreekruimte. In overleg kunnen er eventueel meer plekken gecreëerd worden.

Huurprijs € 472,50 per maand per werkplek, vrij van BTW.

De huurprijs is inclusief bedraad en draadloos internet, koffie, thee en koud water middels koud waterapparaat. Het ontvangen van uw gasten door de aanwezige receptioniste is tevens in de huurprijs inbegrepen.

De kosten voor het energieverbruik zijn inbegrepen in de huurprijs.

De kantoorruimte wordt opgeleverd in de huidige staat, inclusief:
- LED verlichting;
- te openen ramen;
- kabelgoten;
- systeemplafond;
- toilet;
- pantry;
- verwarming;
- airco, topkoeling.

In de kantoorruimte met een oppervlakte van ca. 120 m² bevinden zich 10 ruime, moderne werkplekken. De werkplekken bestaan uit een elektrisch in hoogte verstelbaar zit-sta bureau van 180 x 80 cm, een afsluitbaar ladeblok en een bureaustoel. Op het bureau bevinden zich een Surface Dock 2 dockingstation met mini display naar HDMI, draadloze muis en toetsenbord en een 27 Inch beeldscherm.

Kortom de werkplek is klaar om met een eigen laptop direct aan de slag te kunnen. In een aangrenzende aparte ruimte is een spreek-/vergaderkamer voor algemeen gebruik van de 10 werkplekken beschikbaar.

De toiletten bevinden zich in de gang waar ook de pantry is gesitueerd.

Er zijn 5 parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein.

Aanvaarding per direct.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17304/516030
Prijs € 472,- per maand
Aanvaarding Direct
Aangeboden sinds Woensdag 16 februari 2022
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1998
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.349 m²
Bruto vloeroppervlakte 120 m²
Locatie
Ligging Bedrijventerrein
  • Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting
  • Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting
Kom langs - of - Maak een afspraak