Te huur: Diverse kantoorruimtes op kleinschalig bedrijvenpark

Leyenseweg 111D, 3721 BC Bilthoven

€ 125,- /m²/jr

Beschrijving

Lees meer
Het Leyensehof is een kleinschalig bedrijvenpark te Bilthoven.

Het bedrijvenpark bestaat uit een drietal kantoorgebouwen in drie bouwlagen, een bedrijfsgebouw en ruime parkeergelegenheid. Het biedt onder andere kantoorruimte, bedrijfsruimte, werkplekken, vergaderruimte en flexibele werk- en bedrijfsruimte.

De kantoor- en bedrijfsruimten in het Bedrijvenpark worden gebruikt door zowel grotere als kleinere ondernemingen. Veel van die ondernemingen zijn al langjarig in het Bedrijvenpark als tevreden huurder aanwezig. De ondernemingen zijn werkzaam in een grote verscheidenheid aan branches. Fijn elektronica, mobiele telefonie en communicatie, visserij, zorg als fysiotherapie, sportschool, ingenieursbureau en overige.

Groene energie
Werd enkele jaren geleden nog volledig overgestapt op gebruik van groene stroom. Inmiddels wordt die stroom door op de daken geplaatste zonnestroominstallaties gedeeltelijk zelf opgewekt. Op jaarbasis is het gebruik van onze huurders nog iets hoger dan de nu zelf opgewekte stroom. Groener kan bijna niet in dit opzicht. Dit betekent nog niet dat er geen elektra kosten zijn voor de gebruikers. Wel is ons KWh tarief concurrerend met dat van onze leveranciers en minder variabel.
Op het Bedrijvenpark staan inmiddels enkele oplaadpalen voor de elektrische auto. Het aantal plaatsen is in evenwicht met het aantal gebruikers.

Voor de reizigers met openbaar vervoer of in de directe omgeving staan fietsenstallingen ter beschikking. Daar waar plafonds gerenoveerd of vervangen zijn of worden, worden deze uitgevoerd met energie zuinige geïntegreerde verlichting die geschakeld wordt door middel van bewegingssensoren.

Het Bedrijvenpark “Leyensehof” is gesitueerd in Bilthoven aan de Leyenseweg, nabij de Soestdijkseweg en zo direct verbonden met de rijksweg A27 en de A28. In deze driehoek kan gesproken worden van een centrale ligging in het land en altijd goed bereikbaar. Op 10 minuten loopafstand bevindt zich station Bilthoven met een directe verbinding naar Utrecht en Amersfoort.

Totaal ca. 77 m² verhuurbaar vloeroppervlak, gelegen op de eerste verdieping.

Huurprijs € 125,= per vierkante meter per jaar. Exclusief servicekosten, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Het bedrijvenpark dateert van kort voor de eeuwwisseling. Het heeft een degelijke uitstraling in lichte kleuren en is met alle bijbehorende voorzieningen uitgerust. Het bedrijvenpark is opgebouwd uit drie gebouwen rond eigen wegen, parkeer- en groenvoorzieningen. Vanzelfsprekend zijn alle kantoren voorzien van scheidingswanden en kabelgoten. Aanpassing van de indeling is mogelijk in overleg. De vloerafwerking met projecttapijt is altijd netjes. In de systeem plafonds is verlichting geïntegreerd. Meestal geschakeld d.m.v. bewegingssensoren. De verwarming is gestookt op gas met radiatoren. De plaatsing van de radiatoren is afgestemd op variabele indelingen. In de meterkasten komen leidingen binnen met ruim voldoende capaciteit voor elektra en data, internet. De meeste kantoorruimten zijn uitgevoerd met airco units. De centrale ruimten met sanitair, trappen en liften zijn recentelijk gerestyled en ademen een moderne, lichte sfeer van kwaliteit.

Huurtermijnen bespreekbaar.

Voor de kantoren op het Bedrijvenpark staat er per 50 m² kantoorruimte een parkeerplaats ter beschikking. Voor de bedrijfsruimte bedraagt dat 1 parkeerplaats per 100 m². De parkeerplaatsen zijn gesitueerd tussen en opgedeeld door de groenvoorzieningen waardoor een plezierig beeld ontstaat dat bij het karakter van het bedrijvenpark past. In de praktijk bestaat er een overmaat van ongeveer 25% tussen de geboden parkeercapaciteit en de feitelijke vraag. Er is dus altijd ruimte beschikbaar voor medewerkers van de huurders en hun bezoekers.

Per 1 oktober 2020.

Kenmerken

Lees meer
Overdracht
Referentienummer 17304/449241
Prijs € 125,- per m² per jaar
Servicekosten € 23,- per m² per jaar
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 25 augustus 2020
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1991
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 10.541 m²
Bruto vloeroppervlakte 77 m²
Locatie
Ligging Kantorenpark
  • Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting
  • Zuijdplas & Partners Bedrijfshuisvesting
Kom langs - of - Maak een afspraak