Nieuwbouwspecialist Utrecht

Wij zijn dé nieuwbouwspecialist
van de regio Utrecht

Wat maakt ons dé nieuwbouwspecialist in Utrecht?

De Keizer makelaarsgroep is zeer actief in de regio Utrecht en omstreken. Wij begeleiden en adviseren al ruim 22 jaar zeer veel verschillende opdrachtgevers bij de ontwikkeling en afzet van nieuwbouwprojecten. We zijn betrokken bij een groot palet van diverse woningbouwprojecten; of dit nu kleine inpaslocaties, grote ‘VINEX’ locaties of transformaties zijn. 

Actuele projecten Gerealiseerde projecten

De ontwikkeling en verkoop van nieuwbouw is een specialisme. Als De Keizer makelaarsgroep zetten we ons als erkend Nieuwbouwspecialist volledig in voor een optimale en succesvolle planontwikkeling. Dit betreft zowel ontwikkelingen van koop- en huurwoningen. Wij dragen vanuit onze marktkennis en specialistische aanpak hier succesvol aan bij.

De Keizer makelaarsgroep heeft haar nieuwbouwteam (De Keizer nieuwbouwadviseurs) van 10 specialisten zo ingericht dat alle taakgebieden de juiste aandacht krijgen en correct uitgevoerd worden:

Marktonderzoek | Data-analyse | Verkoop | Verhuur | Transformatie | Sociale media | (Online) Marketing | Backoffice | Aftersales 

De deskundigheid van onze gekwalificeerde medewerkers is erop gericht om zowel de zakelijke als de particuliere markt professioneel te bedienen. Of het nu de eindgebruiker (koper of huurder), ontwikkelaar, belegger of bouwer/aannemer betreft, de klant staat bij ons altijd centraal. 

Veel teamleden hebben een werkachtergrond in de projectontwikkeling en begrijpen vanuit hun persoonlijke ervaring de grote belangen van een projectontwikkelaar. Wij kennen de uitdagingen, risico’s en problematiek.

Wij zijn een volwaardig partner tijdens de ontwikkeling en afzet van jouw project. Wij kennen de woonwensen en doelgroepen lokaal en regionaal als geen ander en begrijpen het ontwikkelproces. In de loop der jaren zijn wij betrokken bij de advisering, verkoop en verhuur van enige duizenden nieuwe woningen en hebben al velen opdrachtgevers succesvol bijgestaan.

Onze teamleden

Daarbij zijn wij initiatiefnemer van het platform NieuwWonenUtrecht.nl, een website met een representatief aanbod van nieuwbouwprojecten in en rondom Utrecht. De website toont niet alleen het actuele aanbod, maar ook projecten die op korte termijn in verkoop gaan en projecten in voorbereiding (lange termijn). Het tonen van het aanbod is één, maar met dit platform kunnen wij ook de vraag in en rondom Utrecht vaststellen. Kwantitatief, maar ook heel specifiek naar woonproducten, prijsklassen en minimale eisen waaraan het woonproduct moet voldoen. Dit maakt het mogelijk voor ons om veel gerichter te adviseren ten einde meer 'op maat' te ontwikkelen.

De Keizer makelaarsgroep is met zeven NVM-vestigingen zeer strategisch gelegen in het werkgebied Midden-Nederland. Vanuit onze kantoren in Utrecht, Nieuwegein, Houten, Vleuten, Maarssen en Vianen (2x) zijn wij in staat om de nieuwbouwkansen op juiste waarde in te schatten en zetten wij alle gemeenschappelijke data in. Daarnaast heeft de eindgebruiker (koper of huurder) de keuze op welke vestiging zij geadviseerd willen worden. 

1

NVM marktleider

Grootste marktaandeel in de regio Utrecht

2

7 vestigingen in Midden Nederland

Nieuwegein, Houten, Vleuten, Utrecht, Maarssen en Vianen (2x)

Onze vestigingen
3

Gevarieerd nieuwbouwteam

Gepassioneerde teamleden van nieuwbouwspecialisten, verhuurspecialisten, aftersale specialisten, (online) marketeers, marktonderzoekers, data analisten en backoffice medewerkers.

Ontmoet het team
4

Dé specialist in nieuwbouw

836 nieuwbouwwoningen verkocht in 2021
53 nieuwbouwwoningen verhuurd in 2021

Bekijk projecten
5

IJzersterke marketing

22.000+ volgers op social media en expert in projectmarketing

Bekijk marketing producten
6

Grootste database met woningen en unieke woningzoekers

1.015 unieke zoekers bestaande bouw en 6.804 unieke inschrijvers nieuwbouw mailing

Inschrijven nieuwsbrief
7

Kennis van de klant en markt

Jarenlange expertise bij tenders, advisering, verkoop en verhuur van nieuwe woningen

8

Complete dienstverlening en ontzorging

Advisering, marktonderzoek, dataanalyse, marketing, juridisch advies, verkoop en verhuur, aftersales

9

Vernieuwend en vooruitstrevend

Gebruik van nieuwste technieken zoals dronebeelden, Matterport, Virtual Reality, Style Switchers en een eigen nieuwbouwplatform

10

Oprichter van het platform NieuwWonenUtrecht.nl

Gemiddeld circa 1.500 nieuwbouwwoningen in verkoop en 15.646 algemene nieuwsbrief inschrijvingen. Compleet platform met inpassing van de nieuwste modules op nieuwbouwgebied.

NieuwWonenUtrecht.nl