Vacatures 

Ben of ken jij onze nieuwe collega?

Adviseur Binnendienst Hypotheken (32 - 40 uur)

Word jij de rechterhand van onze hypotheekadviseur? 

Als adviseur binnendienst hypotheken heb je een sleutelrol in het begeleiden van onze klanten bij de bemiddeling van hun hypotheek, van aanvraag tot aan de notaris. Vanaf het moment dat jij een klantdossier voor je rekening neemt, hoef je klant zich nergens meer zorgen om te maken. Dankzij jouw inzet verloopt dit proces soepel.

Jij zorgt ervoor dat de agenda van de hypotheekadviseur goed gevuld is met afspraken. Je hebt veel klantcontact over de voortgang van hun dossier. Ook benader je onze klanten proactief en doe je suggesties over verbeteringen in hun hypotheek. Voordat je klant met een vraag kan komen, heb jij diegene al geïnformeerd. Je bent er voordurend mee bezig hoe je ze nóg beter kunt helpen. Jij toont namelijk interesse in hen, luistert goed naar wat ze te vertellen hebben en bent duidelijk in je advies. Een gelukkige klant is jouw prioriteit.

Wat vragen wij
- HBO werk- en denkniveau
- Relevante werkervaring gewenst
- Je bent gek op én goed in klantcontact
- Je bent in het bezit van de beroepskwalificaties Adviseur Vermogen en Hypothecair

Je hebt lef, neemt de regie in je werk en geeft ook graag ongevraagd advies. Je bent communicatief vaardig, resultaatgericht en nauwkeurig. Samen met je collega's zorg jij er met je positief kritische blik voor dat onze particuliere en zakelijke klanten nog meer tevreden zijn. Je gaat aan de slag op onze afdeling hypotheken in Nieuwegein.

Wat bieden wij
- Een goed salaris dat wij afstemmen op je kennis en ervaring
- Reiskostenvergoeding € 0,19 per km bij woon-werkafstand vanaf 11 km. Met eigen vervoer vergoeding tot 30 km.
- Volledige vergoeding bij reizen met openbaar vervoer
- Deelname aan onze pensioenregeling
- Collega's met veel kennis en ervaring 
- Aantrekkelijke personeelskortingen op hypothecair advies en de makelaars activiteien
- Uitgebreide studiemogelijkheden

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken, laat het ons weten! Stuur je motivatiebrief en CV naar Marco van Remmerden, marco.vanremmerden@dekeizer.nl 

________________________________________________ 


(K)RMT Aankoopmakelaars (min. 32 uur) 

Ken jij de regio Utrecht als je eigen broekzak en heb jij de passie en enthousiasme om onze klanten aan een nieuw huis te helpen. Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Keizer makelaarsgroep bestaat uit een gezellig hecht team van ruim 50 medewerkers. Wij zijn met 7 vestigingen het grootste makelaarskantoor in de regio Utrecht én de meest actieve Social Media makelaar met meer dan 22.000 volgers.

Wij zijn op zoek naar twee enthousiaste (K)RMT makelaars die niets liever willen dan onze klanten hun eigen woondroom te laten verwezenlijken.

Je bent verantwoordelijk voor de aankoopportefeuille binnen De Keizer makelaarsgroep. Je werkgebied is de hele regio Utrecht en je werkt nauw samen met de makelaars in onze vestigingen. Het makelen zit in je bloed en je zit niet stil tot het doel voor je klant behaald is. Je kan goed tactisch schakelen, hebt een flexibele instelling én je gaat voor het beste.

Heb jij de nodige diploma's en ervaring en wil je weten wat wij je verder kunnen bieden? Laat ons weten dat jij graag met ons in gesprek wil.

Stuur je motivatiebrief en CV naar Pim Nieuwenhuyze, pim.nieuwenhuyze@dekeizer.nl 

_______________________________________________

(K)RMT Makelaar  

Wij zijn wegens uitbreiding op zoek naar (K)RMT Makelaars (min. 32 uur).

Je profiel:  Passie voor vastgoed, MBO/HBO denk- en of werkniveau, kennis van vastgoed, commerciële feeling, goede onderhandelingsvaardigheden, goede contactuele en communicatieve eigenschappen, stressbestendig, doorzettingsvermogen, flexibele instelling, goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en hebt goede kennis van Word, geen 9 tot 5 mentaliteit. Bij voorkeur 40 uur beschikbaar (minimaal 32 uur ). Kennis van ons werkgebied (Midden-Nederland). Brede kennis, ervaring in de makelaardij, de benodigde diploma’s (K)RMT.   

Ben jij de persoon die wij zoeken, laat het ons weten! Stuur je motivatiebrief en CV naar Pim Nieuwenhuyze, pim.nieuwenhuyze@dekeizer.nl