Geplaatst 3 januari 2018

(K)RMT Makelaar | afdeling Nieuwbouw

Ben jij een (K)RMT Makelaar die een passie heeft voor nieuwbouw. Vind je het mooi om mensen te begeleiden bij de keuzes bij het kopen of verhuren van een nieuwbouw woning. Kun jij mensen enthousiast begeleiden? 

Wij zijn wegens uitbreiding op zoek naar een full-time makelaar (K)RMT voor onze afdeling nieuwbouw. Ons werkgebied is Midden-Nederland!

Functie:

Als (K)RMT lever je een actieve bijdrage bij het verkopen en verhuren van nieuw onroerend goed. Je wordt dé Nieuwbouw adviseur van de woningzoekenden. Je bent verantwoordelijk voor de informatie overdracht van particulieren die op zoek zijn naar een nieuwbouw woning. 

  • Verkoop en verhuur van nieuwbouw
  • Aanspreekpunt voor de opdrachtgevers en kandidaten tijdens het proces
  • Juridische kennis van contracten
  • Advisering nieuwbouwprojecten voor zowel koop als huur
  • Adviseren / Opstellen van verkoop- en marketingcampagnes
  • Presenteren nieuwbouwprojecten op beurzen/informatiebijeenkomsten
  • Ondersteuning van administratieve werkzaamheden

De verkoop of verhuur van nieuwbouwwoningen voeren wij uit voor rekening en risico van onze opdrachtgevers. Je vertegenwoordigt De Keizer makelaarsgroep, beheert en breidt een optimaal klantenbestand uit.

Je profiel:

Passie voor vastgoed (nieuwbouw), MBO/HBO denk/werkniveau, kennis van vastgoed, commerciële feeling, goede onderhandelingsvaardigheden, goede contactuele en communicatieve eigenschappen, flexibele instelling, stressbestendig, doorzettingsvermogen, goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en hebt goede kennis van Word en Excel, geen 9 tot 5 mentaliteit. Bij voorkeur 40 uur beschikbaar (minimaal 32 uur). 

Wij bieden:

Een prettige, inspirerende werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief. Uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een auto van de zaak, telefoon, pensioenregeling, bonusregeling, uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden en niet te vergeten een goed salaris.

__________________________ 

(K)RMT Makelaar | afdeling bestaande bouw

Ben jij een (K)RMT Makelaar die een passie heeft voor bestaande bouw. Vind je het mooi om mensen te begeleiden bij de keuzes bij het verkopen en kopen van een nieuwe woning. Kun jij mensen enthousiast begeleiden?

Wij zijn wegens uitbreiding op zoek naar een fulltime (K)RMT makelaar voor onze afdeling Bestaande Bouw.

Functie:

Als (K)RMT lever je een actieve bijdrage bij het verkopen en kopen van bestaand onroerend goed. Je wordt dé adviseur van de woningzoekenden. Je bent verantwoordelijk voor de informatie overdracht van particulieren die op zoek zijn naar een nieuwe woning. 

•           Aan- en verkoop van bestaand vastgoed

•           Aanspreekpunt voor opdrachtgevers en kandidaten tijdens het proces 

•           Juridische en fiscale kennis van contracten

•           Advisering van verkoopstrategieën 

•           Voert zelfstandig bezichtigingen uit

•           Ondersteuning van administratieve werkzaamheden

De verkoop en koop van woningen voeren wij uit voor rekening en risico van onze opdrachtgevers. Je vertegenwoordigt De Keizer makelaarsgroep, beheert en breidt een optimaal klantenbestand uit.


Je profiel:
Passie voor vastgoed, MBO/HBO denk- en of werkniveau, kennis van vastgoed, commerciële feeling, goede onderhandelingsvaardigheden, goede contactuele en communicatieve eigenschappen, stressbestendig, doorzettingsvermogen, flexibele instelling, goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en hebt goede kennis van Word, geen 9 tot 5 mentaliteit. Bij voorkeur 40 uur beschikbaar (minimaal 32 uur ). Kennis van ons werkgebied (Midden-Nederland). Brede kennis, ervaring in de makelaardij, de benodigde diploma’s (K)RMT
.

Wij bieden:
Een prettige, inspirerende werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief. Uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een auto van de zaak, telefoon, pensioenregeling, bonusregeling, uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden en niet te vergeten een goed salaris.

Ben jij één van de KRMT'ers die wij zoeken, laat het ons weten!
Stuur je CV en motivatiebrief naar Pim Nieuwenhuyze, pim.nieuwenhuyze@dekeizer.nl