Vacatures 

Ben of ken jij onze nieuwe collega?

Commercieel binnendienstmedewerk(st)er | 40 uur p/w

Voor onze hypotheekafdeling zijn wij op zoek naar een binnendienstmedewerker m/v die ons team in Nieuwegein komt versterken.

Functie

Het betreft een veelzijdige, afwisselende en verantwoordelijke baan waarin de nadruk ligt op de afhandeling van de hypotheekaanvragen. Tevens onderhoud je zelfstandig contact met klanten, banken en maatschappijen, verzorg je het agendabeheer, allerlei correspondentie en assisteer je bij diverse acties.

Profiel

Ben je klantvriendelijk, leergierig, stressbestendig, dienstverlenend ingesteld en heb je goede contactuele eigenschappen, doorzettingsvermogen, enige jaren soortgelijke werkervaring en minimaal WFT basis dan ben jij de collega die wij zoeken!  Wij bieden je een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, opleiding- en doorgroeimogelijkheden, pensioenregeling en een marktconform salaris.   

Heb je interesse? Stuur je motivatiebrief inclusief CV naar Marco van Remmerden, marco.vanremmerden@dekeizer.nl.

____________________________

 

(K)RMT Makelaar | afdeling bestaande bouw

Ben jij een (K)RMT Makelaar die een passie heeft voor bestaande bouw. Vind je het mooi om mensen te begeleiden bij de keuzes bij het kopen, verkopen of verhuren van een nieuwe woning. Wij zijn wegens uitbreiding op zoek naar twee (K)RMT Makelaars (min. 32 uur) voor onze afdeling Bestaande Bouw in hartje Utrecht en Nieuwegein.

Functie:  Als (K)RMT lever je een actieve bijdrage bij het verkopen en verhuren van bestaand onroerend goed. Je wordt dé adviseur van de woningzoekenden. Je bent verantwoordelijk voor de informatie overdracht van particulieren die op zoek zijn naar een nieuwe woning.   

• Aan- en verkoop en verhuur van bestaand vastgoed
• Aanspreekpunt voor opdrachtgevers en kandidaten tijdens het proces
• Juridische en fiscale kennis van contracten
• Advisering van verkoopstrategieën  
• Voert zelfstandig bezichtigingen uit
• Ondersteuning van administratieve werkzaamheden  

De verkoop of verhuur van woningen voeren wij uit voor rekening en risico van onze opdrachtgevers. Je vertegenwoordigt De Keizer makelaarsgroep, beheert en breidt een optimaal klantenbestand uit.  

Je profiel:  Passie voor vastgoed, MBO/HBO denk- en of werkniveau, kennis van vastgoed, commerciële feeling, goede onderhandelingsvaardigheden, goede contactuele en communicatieve eigenschappen, stressbestendig, doorzettingsvermogen, flexibele instelling, goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en hebt goede kennis van Word, geen 9 tot 5 mentaliteit. Bij voorkeur 40 uur beschikbaar (minimaal 32 uur ). Kennis van ons werkgebied (Midden-Nederland). Brede kennis, ervaring in de makelaardij, de benodigde diploma’s (K)RMT.   

Ben jij de persoon die wij zoeken, laat het ons weten! Stuur je motivatiebrief en CV naar Pim Nieuwenhuyze, pim.nieuwenhuyze@dekeizer.nl