(K)RMT Makelaar | afdeling Nieuwbouw

Ben jij een (K)RMT Makelaar die een passie heeft voor nieuwbouw. Vind je het mooi om mensen te begeleiden bij de keuzes bij het kopen of verhuren van een nieuwbouw woning. Kun jij mensen enthousiast begeleiden? 

Wij zijn wegens uitbreiding op zoek naar een full-time makelaar (K)RMT voor onze afdeling nieuwbouw. Ons werkgebied is Midden-Nederland!

Functie:

Als (K)RMT lever je een actieve bijdrage bij het verkopen en verhuren van nieuw onroerend goed. Je wordt dé Nieuwbouw adviseur van de woningzoekenden. Je bent verantwoordelijk voor de informatie overdracht van particulieren die op zoek zijn naar een nieuwbouw woning. 

 • Verkoop en verhuur van nieuwbouw
 • Aanspreekpunt voor de opdrachtgevers en kandidaten tijdens het proces
 • Juridische kennis van contracten
 • Advisering nieuwbouwprojecten voor zowel koop als huur
 • Adviseren / Opstellen van verkoop- en marketingcampagnes
 • Presenteren nieuwbouwprojecten op beurzen/informatiebijeenkomsten
 • Ondersteuning van administratieve werkzaamheden

De verkoop of verhuur van nieuwbouwwoningen voeren wij uit voor rekening en risico van onze opdrachtgevers. Je vertegenwoordigt De Keizer makelaarsgroep, beheert en breidt een optimaal klantenbestand uit.

Je profiel:

Passie voor vastgoed (nieuwbouw), MBO/HBO denk/werkniveau, kennis van vastgoed, commerciële feeling, goede onderhandelingsvaardigheden, goede contactuele en communicatieve eigenschappen, flexibele instelling, stressbestendig, doorzettingsvermogen, goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en hebt goede kennis van Word en Excel, geen 9 tot 5 mentaliteit. Bij voorkeur 40 uur beschikbaar (minimaal 32 uur). 

Wij bieden:

Een prettige, inspirerende werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief. Uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een auto van de zaak, telefoon, pensioenregeling, bonusregeling, uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden en niet te vergeten een goed salaris.

__________________________ 

(K)RMT Makelaar | afdeling bestaande bouw

Ben jij een (K)RMT Makelaar die een passie heeft voor bestaande bouw. Vind je het mooi om mensen te begeleiden bij de keuzes bij het verkopen en kopen van een nieuwe woning. Kun jij mensen enthousiast begeleiden?

Wij zijn wegens uitbreiding op zoek naar een fulltime (K)RMT makelaar voor onze afdeling Bestaande Bouw.

Functie:

Als (K)RMT lever je een actieve bijdrage bij het verkopen en kopen van bestaand onroerend goed. Je wordt dé adviseur van de woningzoekenden. Je bent verantwoordelijk voor de informatie overdracht van particulieren die op zoek zijn naar een nieuwe woning. 

•           Aan- en verkoop van bestaand vastgoed

•           Aanspreekpunt voor opdrachtgevers en kandidaten tijdens het proces 

•           Juridische en fiscale kennis van contracten

•           Advisering van verkoopstrategieën 

•           Voert zelfstandig bezichtigingen uit

•           Ondersteuning van administratieve werkzaamheden

De verkoop en koop van woningen voeren wij uit voor rekening en risico van onze opdrachtgevers. Je vertegenwoordigt De Keizer makelaarsgroep, beheert en breidt een optimaal klantenbestand uit.


Je profiel:
Passie voor vastgoed, MBO/HBO denk- en of werkniveau, kennis van vastgoed, commerciële feeling, goede onderhandelingsvaardigheden, goede contactuele en communicatieve eigenschappen, stressbestendig, doorzettingsvermogen, flexibele instelling, goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en hebt goede kennis van Word, geen 9 tot 5 mentaliteit. Bij voorkeur 40 uur beschikbaar (minimaal 32 uur ). Kennis van ons werkgebied (Midden-Nederland). Brede kennis, ervaring in de makelaardij, de benodigde diploma’s (K)RMT
.

Wij bieden:
Een prettige, inspirerende werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief. Uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een auto van de zaak, telefoon, pensioenregeling, bonusregeling, uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden en niet te vergeten een goed salaris.

Ben jij één van de KRMT'ers die wij zoeken, laat het ons weten!
Stuur je CV en motivatiebrief naar Pim Nieuwenhuyze, pim.nieuwenhuyze@dekeizer.nl

_________________________


Voor onze hypotheekafdeling zijn wij op zoek naar een Commercieel binnendienstmedewerker m/v (40 uur) die ons team in Nieuwegein komt versterken.

Functie:
Het betreft een veelzijdige, afwisselende en verantwoordelijke baan waarin de nadruk ligt op het ondersteunen van de hypotheekadviseurs. Dit houdt in dat je in samenwerking met de hypotheekadviseurs zorg draagt voor de inhoudelijke opmaak en verzending van de adviezen. Tevens onderhoud je zelfstandig contact met klanten, banken en maatschappijen, verzorg je het agendabeheer, alle correspondentie en assisteer je bij diverse acties.

Je profiel:
Ben je klantvriendelijk, leergierig, stressbestendig, dienstverlenend ingesteld en heb je goede contactuele eigenschappen, doorzettingsvermogen en enige jaren soortgelijke werkervaring dan ben jij de collega die wij zoeken. In bezit van WFT basis en WFT consumptief krediet.

Wij bieden:
Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, opleiding- en doorgroeimogelijkheden, pensioenregeling en marktconform salaris.

Ben jij onze nieuwe collega?
Stuur je CV en motivatiebrief naar Thimo Veenman, thimo.veenman@dekeizer.nl 

__________________________________ 

Commercieel medewerk(st)er binnendienst afdeling Nieuwbouw

Ben jij de enthousiaste en communicatief sterke medewerker die op zoek is naar een leuke, afwisselende baan op onze Nieuwbouwafdeling? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als commercieel medewerk(st)er binnendienst ondersteun je de hele afdeling en ben je de rechterhand van de nieuwbouwadviseurs.
Je bent optimaal in staat verbanden te leggen tussen verschillende telefoontjes, emails en gesprekken, waardoor je de perfecte ondersteuning kunt bieden.
Deze afwisselende functie oefen je uit in nauwe samenwerking met het team. Wij zoeken dan ook een teamspeler met uistekende sociale vaardigheden.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • aannemen van inkomende telefoongesprekken;
 • ontvangen van klanten en gasten;
 • beheren van agenda;
 • nabellen van kandidaten en leads; 
 • het aanmelden van projecten/woningen;
 • opmaken van overeenkomsten;
 • het verrichten van allerlei administratieve werkzaamheden;
 • algehele commerciële ondersteuning. 

Daarnaast draag je bij aan een prettige werksfeer, speel je flexibel in op prioriteiten van de dag en behoud je te allen tijde het overzicht. Je vind het leuk om aanwezig te zijn op beurzen en open huizen dagen en vindt het geen probleem dat dit buiten kantoor uren plaatsvindt. Je bent proactief en maakt werkzaamheden snel eigen.

Wij vragen:

 • geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • minimaal een afgeronde MBO-opleidinge;
 • goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal, Engels is gewenst;
 • goede vaardigheid met computerprogramma's
 • ervaring in de makelaardij is een grote pré

Wij bieden een hele leuke baan (32-40 uur) voor een stressbestendige teamspeler die zijn/haar mannetje staat in een enthousiast team.

Stuur je CV en motivatiebrief naar Karin van Zuilen, karin.vanzuilen@dekeizer.nl