Hypotheekadviseur | full time (40 uur) 

Voor onze hypotheekafdeling GeldXpert zijn wij op zoek naar een fulltime hypotheekadviseur m/v die ons team komt versterken.

De functie: Het betreft een veelzijdige, afwisselende en verantwoordelijke baan waarin de nadruk ligt op het beheren en bewerken van de bestaande portefeuille en het actief werven van nieuwe relaties. Je fungeert als aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande relaties die met hun vragen bij je komen.

Je profiel: Klantvriendelijk, stressbestendig, goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, integer en stijlvol optreden, inzicht in de hypotheekmarkt, vaardig in het acquireren. Je vindt het niet erg om soms ook op zaterdagen of doordeweekse avonden te werken.

Taken: Adviseren van klanten op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Je verzorgt mutaties op bestaande hypotheken en begeleidt nieuwe relaties bij de aanvraag van hun hypotheek, uiteraard samen met de collega’s op de binnendienst. Je zorgt ervoor dat je dossier aan de eisen voldoet. Het werven van nieuwe klanten, het behouden van een tevreden klantenbestand en het uitbreiden ervan door middel van eigen acquisitie. Signaleren van kansen voor de gehele organisatie en relaties actief doorverwijzen naar de diverse afdelingen binnen De Keizer makelaarsgroep.

Specifieke vereisten: MBO/HBO werk- en denkniveau. Je hebt bij voorkeur enige jaren ervaring met hypotheekadvisering en beschikt over ruim voldoende vakkennis. Je bent volledig WFT gediplomeerd en up to date met PE certificaten.


Heb je interesse? Stuur je motivatiebrief inclusief CV naar Marco van Remmerden, marco.vanremmerden@dekeizer.nl.

___________________________________________________ 

 

(K)RMT Makelaar | afdeling bestaande bouw

Ben jij een (K)RMT Makelaar die een passie heeft voor bestaande bouw. Vind je het mooi om mensen te begeleiden bij de keuzes bij het kopen, verkopen of verhuren van een nieuwe woning.  

Wij zijn wegens uitbreiding op zoek naar een (K)RMT Makelaar (min. 32 uur) voor onze afdeling Bestaande Bouw.

Functie:

Als (K)RMT lever je een actieve bijdrage bij het verkopen en verhuren van bestaand onroerend goed. Je wordt dé adviseur van de woningzoekenden. Je bent verantwoordelijk voor de informatie overdracht van particulieren die op zoek zijn naar een nieuwe woning. 

• Aan- en verkoop en verhuur van bestaand vastgoed 
• Aanspreekpunt voor opdrachtgevers en kandidaten tijdens het proces 
• Juridische en fiscale kennis van contracten 
• Advisering van verkoopstrategieën 
• Voert zelfstandig bezichtigingen uit 
• Ondersteuning van administratieve werkzaamheden 

De verkoop of verhuur van woningen voeren wij uit voor rekening en risico van onze opdrachtgevers. Je vertegenwoordigt De Keizer makelaarsgroep, beheert en breidt een optimaal klantenbestand uit.

Je profiel:

Passie voor vastgoed, MBO/HBO denk- en of werkniveau, kennis van vastgoed, commerciële feeling, goede onderhandelingsvaardigheden, goede contactuele en communicatieve eigenschappen, stressbestendig, doorzettingsvermogen, flexibele instelling, goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en hebt goede kennis van Word, geen 9 tot 5 mentaliteit. Bij voorkeur 40 uur beschikbaar (minimaal 32 uur ). Kennis van ons werkgebied (Midden-Nederland). Brede kennis, ervaring in de makelaardij, de benodigde diploma’s (K)RMT 

Ben jij één van de KRMT'ers die wij zoeken, laat het ons weten! Stuur je CV naar Pim Nieuwenhuyze, pim.nieuwenhuyze@dekeizer.nl