Vacatures 

Ben of ken jij onze nieuwe collega?

(K)RMT Aankoopmakelaars (min. 32 uur) 

Ken jij de regio Utrecht als je eigen broekzak en heb jij de passie en enthousiasme om onze klanten aan een nieuw huis te helpen. Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Keizer makelaarsgroep bestaat uit een gezellig hecht team van ruim 50 medewerkers. Wij zijn met 7 vestigingen het grootste makelaarskantoor in de regio Utrecht én de meest actieve Social Media makelaar met meer dan 22.000 volgers.

Wij zijn op zoek naar twee enthousiaste (K)RMT makelaars die niets liever willen dan onze klanten hun eigen woondroom te laten verwezenlijken.

Je bent verantwoordelijk voor de aankoopportefeuille binnen De Keizer makelaarsgroep. Je werkgebied is de hele regio Utrecht en je werkt nauw samen met de makelaars in onze vestigingen. Het makelen zit in je bloed en je zit niet stil tot het doel voor je klant behaald is. Je kan goed tactisch schakelen, hebt een flexibele instelling én je gaat voor het beste.

Heb jij de nodige diploma's en ervaring en wil je weten wat wij je verder kunnen bieden? Laat ons weten dat jij graag met ons in gesprek wil.

Stuur je motivatiebrief en CV naar Pim Nieuwenhuyze, pim.nieuwenhuyze@dekeizer.nl 

_______________________________________________

(K)RMT Makelaar  

Wij zijn wegens uitbreiding op zoek naar (K)RMT Makelaars (min. 32 uur).

Je profiel:  Passie voor vastgoed, MBO/HBO denk- en of werkniveau, kennis van vastgoed, commerciële feeling, goede onderhandelingsvaardigheden, goede contactuele en communicatieve eigenschappen, stressbestendig, doorzettingsvermogen, flexibele instelling, goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en hebt goede kennis van Word, geen 9 tot 5 mentaliteit. Bij voorkeur 40 uur beschikbaar (minimaal 32 uur ). Kennis van ons werkgebied (Midden-Nederland). Brede kennis, ervaring in de makelaardij, de benodigde diploma’s (K)RMT.   

Ben jij de persoon die wij zoeken, laat het ons weten! Stuur je motivatiebrief en CV naar Pim Nieuwenhuyze, pim.nieuwenhuyze@dekeizer.nl