Word jij onze nieuwe collega? 

 

Commercieel binnendienstmedewerk(st)er | min. 32 uur (4 x 8 uur) bestaande
bouw | voor meerdere standplaatsen

Houd je er van om onze klanten te begeleiden en te ondersteunen tijdens een spannende periode in hun leven. Ben je iemand die ongevraagd werk uit handen neemt, administratief een kei is en het fijn vindt om in een professioneel en leuk team te werken.

Wij zijn met ruim 50 collega's in 7 vestigingen werkzaam. Naast leuke collega's bieden wij je een fijne werkomgeving en doorgroei mogelijkheden.

De functie: Veelzijdige, afwisselende en verantwoordelijke baan. De nadruk ligt op de verkoop-/aankoop ondersteunende taken voor de afdeling woningmakelaardij. Je handelt telefoongesprekken zelfstandig af, verzorgt de correspondentie, beheert de agenda's van de makelaars, verwerkt en onderhoudt administratieve afwikkelingen van dossiers, maakt verkoopbrochures en staat bezoekers/cliënten op ons kantoor te woord.

Zie jij jezelf al bij ons werken? Stuur je motivatiebrief en CV met foto naar Pim Nieuwenhuyze, pim.nieuwenhuyze@dekeizer.nl.

________________________________________________ 

 Commercieel binnendienstmedewerk(st)er | 40 uur | hypotheekafdeling

 Wegens uitbreiding zijn wij op korte termijn op zoek naar een nieuwe collega die ons team komt versterken.

De functie: een veelzijdige, afwisselende en verantwoordelijke baan waarin de nadruk ligt op het ondersteunen van de hypotheekadviseurs. Dit houdt in dat je in samenwerking met de hypotheekadviseurs zorg draagt voor de inhoudelijke opmaak en verzending van de adviezen. Tevens onderhoud je zelfstandig contact met klanten, banken en maatschappijen, verzorg je het agendabeheer, alle correspondentie en assisteer je bij diverse acties

Je profiel: je bent klantvriendelijk, leergierig, stressbestendig, dienstverlenend ingesteld en hebt bij voorkeur enige jaren soortgelijke werkervaring.

Ben jij de collega die wij zoeken? Laat het ons weten! Stuur je cv en motivatiebrief naar Marco van Remmerden, marco.vanremmerden@dekeizer.nl