Ben jij onze nieuwe collega?

Zoek je een uitdaging in een professioneel en dynamisch team? Een positieve en transparante omgeving met leuke collega’s waarin je jezelf kunt ontwikkelen? Dan ben je bij De Keizer makelaars groep aan het juiste adres!

Wij zoeken per direct een parttime (32 uur) service- en klantgerichte Commercieel binnendienstmedewerk(st)er.  

Functie omschrijving

De nadruk ligt op de verkoopondersteunende taken voor de afdeling woningmakelaardij. Je handelt telefoongesprekken zelfstandig af, verzorgt de correspondentie, beheert de agenda's van de makelaars, verwerkt en onderhoudt de administratieve afwikkelingen van dossiers en maakt verkoopbrochures. Het is een veelzijdige, hectische en leuke functie waarbij jij samen met je collega het aanspreekpunt voor onze klanten bent. 

Je profiel

MBO denk- en werkniveau, goede communicatieve vaardigheden, dienstverlenend ingesteld, verantwoordelijkheidsgevoel, beheerst de Nederlandse taal zowel schriftelijk als mondeling goed. Liefst ervaring in de makelaardij.

Wij bieden: Een uitstekende arbeidsvoorwaardenpakket, uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden, pensioenregeling en goed salaris.

Ben jij de "teamplayer" die wij zoeken, laat het ons weten! Stuur je CV en motivatiebrief naar Marco van Remmerden, marco.vanremmerden@dekeizer.nl.    

_______________________________ 

(K)RMT Makelaar | afdeling bestaande bouw

Ben jij een (K)RMT Makelaar die een passie heeft voor bestaande bouw. Vind je het mooi om mensen te begeleiden bij de keuzes bij het verkopen en kopen van een nieuwe woning. Kun jij mensen enthousiast begeleiden?

Wij zijn wegens uitbreiding op zoek naar een fulltime (K)RMT makelaar voor onze afdeling Bestaande Bouw.

Functie:

Als (K)RMT lever je een actieve bijdrage bij het verkopen en kopen van bestaand onroerend goed. Je wordt dé adviseur van de woningzoekenden. Je bent verantwoordelijk voor de informatie overdracht van particulieren die op zoek zijn naar een nieuwe woning. 

•           Aan- en verkoop van bestaand vastgoed

•           Aanspreekpunt voor opdrachtgevers en kandidaten tijdens het proces 

•           Juridische en fiscale kennis van contracten

•           Advisering van verkoopstrategieën 

•           Voert zelfstandig bezichtigingen uit

•           Ondersteuning van administratieve werkzaamheden

De verkoop en koop van woningen voeren wij uit voor rekening en risico van onze opdrachtgevers. Je vertegenwoordigt De Keizer makelaarsgroep, beheert en breidt een optimaal klantenbestand uit.


Je profiel:
Passie voor vastgoed, MBO/HBO denk- en of werkniveau, kennis van vastgoed, commerciële feeling, goede onderhandelingsvaardigheden, goede contactuele en communicatieve eigenschappen, stressbestendig, doorzettingsvermogen, flexibele instelling, goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en hebt goede kennis van Word, geen 9 tot 5 mentaliteit. Bij voorkeur 40 uur beschikbaar (minimaal 32 uur ). Kennis van ons werkgebied (Midden-Nederland). Brede kennis, ervaring in de makelaardij, de benodigde diploma’s (K)RMT
.

Wij bieden:
Een prettige, inspirerende werksfeer met veel ruimte voor eigen initiatief. Uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een auto van de zaak, telefoon, pensioenregeling, bonusregeling, uitstekende opleidings- en doorgroeimogelijkheden en niet te vergeten een goed salaris.

Ben jij de KRMT'er die wij zoeken, laat het ons weten!
Stuur je CV en motivatiebrief naar Pim Nieuwenhuyze, pim.nieuwenhuyze@dekeizer.nl

_________________________