Vacatures 

Ben of ken jij onze nieuwe collega?

Financieel Adviseur

Functieomschrijving

Als financieel adviseur met al een paar jaar ervaring ga je onderdeel uitmaken van een team van vooralsnog 6 vooruitstrevende adviseurs. Je hebt inhoudelijke kennis van het vak en bent toe aan een nieuwe uitdaging. Het is jouw passie om mensen te voorzien van het best denkbare advies en bouwt daardoor graag aan een duurzame relatie met je klanten.

Weten hoe jouw takenpakket er uit ziet en wat je kan verwachten van een werkdag? Lees nog even mee.

Waar kom jij te werken?

Het gaat om een organisatie die altijd 'aan' staat en waar het antwoord ‘nee’ voor de klant eigenlijk niet bestaat. Kwaliteit is belangrijk en wordt ook van jou verwacht. Jouw nieuwe werkplek is een erkende naam in de financiële wereld die hun klanten voorzien van een inhoudelijk advies over hun woonwensen binnen de financiële mogelijkheden. Denk hierbij aan risico-inventarisaties, besparing van de maandelijkse lasten en algehele financiering. We zijn nauw verbonden aan collega’s van de Makelaardij. Je komt terecht in een ambitieuze club waar collega’s betrokken zijn en het energielevel hoog ligt. Als klein team ga je samen voor grote resultaten.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als financieel adviseur genereer je zelfstandig omzet en zorg jij er tezamen met de binnendienstadviseurs voor dat de klanten van A tot Z worden meegenomen in het adviestraject. Dit team bestaat vooralsnog uit 6 gedreven collega’s waarvan 3 financieel adviseurs en 3 commercieel binnendienst adviseurs.

Wat komt daar in deze functie zoal bij kijken?

- Je werkt als financieel adviseur en voorziet alle klanten van het beste advies
- Je denkt mee over het verbeteren van de interne organisatie
- Je bent in staat om intern goed te netwerken
- Je staat open voor (nieuwe) ontwikkelingen

Herken jij jezelf hier in?

Jij bent gedreven, nauwkeurig, verantwoordelijk en wilt het beste uit jezelf en halen. Wat heb je in ieder geval nodig om in aanmerking te komen?

Must have

- HBO niveau
- In het bezit van zowel WFT basis als WFT hypothecaire krediet. WFT Vermogen.
- Relevante ervaring in de hypotheek wereld of financiële wereld
- Ervaring in een commerciële omgeving
- Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
- Hands on mentaliteit
- Fulltime beschikbaar

Nice to have

- Resultaatgerichtheid
- Commerciële vaardigheden
- Betrokkenheid

Wat krijg je ervoor terug?

- Een afwisselende functie bij een gevestigd kantoor
- Een goed salaris (afhankelijk van kennis en ervaring
- Een leaseauto en telefoon;
- Deelname aan onze pensioenregeling
- 24 vakantiedagen
- Aantrekkelijke personeelskortingen op hypothecair advies en de makelaarsactiviteiten
- Uitgebreide studiemogelijkheden

Teamleider afdeling Hypotheken en Verzekeringen (40 uur)

Functieomschrijving:

Als financieel adviseur met al een paar jaar ervaring ga jij als meewerkend voorman/voorvrouw een team van vooralsnog 6 vooruitstrevende adviseurs leiden. Je hebt inhoudelijke kennis van het vak en bent toe aan een tweede of derde stap in jouw carrière. Als teamleider word jij verantwoordelijk voor het aansturen en coachen van jouw toppers. Je bepaalt de koers en zorgt ook dat het team het doel duidelijk voor ogen heeft en gaat behalen. Jij en jouw team beheren een portefeuille van bestaande en nieuwe klanten die je door middel van commerciële acties actief bedient.

Je gaat onderdeel uitmaken van het managementteam. Gezamenlijk met de directie creëer je een visie en richting voor de toekomst. Je bent tevens in staat om goed om te gaan met verschillende belanghebbenden en jij bent het gezicht van de afdeling.

Weten hoe jouw takenpakket er uit ziet en wat je kan verwachten van een werkdag? Lees nog even mee.

Waar kom jij te werken?

Het gaat om een organisatie die altijd 'aan' staat en waar het antwoord ‘nee’ voor de klant eigenlijk niet bestaat. Kwaliteit is belangrijk en wordt ook van jou verwacht. Jouw nieuwe werkplek is een erkende naam in de financiële wereld die hun klanten voorzien van een inhoudelijk advies over hun woonwensen binnen de financiële mogelijkheden. Denk hierbij aan risico-inventarisaties, besparing van de maandelijkse lasten en algehele financiering. We zijn nauw verbonden aan collega’s van de Makelaardij. Je komt terecht in een ambitieuze club waar collega’s betrokken zijn en het energielevel hoog ligt. Als klein team ga je samen voor grote resultaten.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Als teamleider genereer je zelfstandig omzet en ben je daarnaast verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van jouw team. Dit team bestaat uit vooralsnog 6 gedreven collega’s waarvan 3 financieel adviseurs en 3 commercieel binnendienst adviseurs. Je duikt inhoudelijk in de talenten van jouw collega’s en zorgt door de juiste coaching en begeleiding voor upsell, cross sell en een optimaal functionerend team.

Wat komt daar in deze functie zoal bij kijken?

- Je werkt als leider van het team ook operationeel mee en bent hierin een voorbeeldrol - Je houdt een oogje in het zeil over de algemene tevredenheid van de klanten - Je helpt jouw team met klantencases en kan met jouw expertise een helder en duidelijk advies uitbrengen n.a.v. de benodigde acties en inventarisaties. - Je moedigt aan, bent beschikbaar en hebt als doel om jouw talenten beter te maken - Je bent verantwoordelijk voor procesoptimalisatie en het brengt conversies in kaart

Herken jij jezelf hier in?

Jij bent energiek, gedreven, verantwoordelijk, nieuwsgierig, niet bang om je uit te sprekenen wilt het beste uit jezelf en anderen halen.

Wat heb je in ieder geval nodig om in aanmerking te komen?

Must have

- HBO niveau
- In bezit van een diploma Erkend Hypothecair Planner, Erkend
- Hypotheekadviseur of Erkend Financieel Adviseur
- In het bezit van zowel WFT basis als WFT hypothecaire krediet. WFT Vermogen, WFT schade - particulier en zakelijk of bereid deze te halen
- > 5 jaar relevante ervaring in de hypotheek wereld of financiële wereld
- Ervaring in een commerciële omgeving
- Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
- Hands on mentaliteit
- Fulltime beschikbaar

Nice to have

- Resultaatgerichtheid en vooruitstrevende mindset
- Betrokken en enthousiaste persoonlijkheid die het leuk vindt een team te begeleiden naar next level en te inspireren

Wat krijg je er voor terug?

- Een afwisselende functie bij een gevestigd kantoor
- Een goed salaris (afhankelijk van kennis en ervaring)
- Een leaseauto en telefoon
- Deelname aan onze pensioenregeling
- 24 vakantiedagen
- Aantrekkelijke personeelskortingen op hypothecair advies en de makelaarsactiviteiten
- Uitgebreide studiemogelijkheden

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken, laat het ons weten! Stuur je motivatiebrief en CV naar Marco van Remmerden, marco.vanremmerden@dekeizer.nl

________________________________________

Adviseur Binnendienst Hypotheken (32 - 40 uur)

Word jij de rechterhand van onze hypotheekadviseur?

Als adviseur binnendienst hypotheken heb je een sleutelrol in het begeleiden van onze klanten bij de bemiddeling van hun hypotheek, van aanvraag tot aan de notaris. Vanaf het moment dat jij een klantdossier voor je rekening neemt, hoef je klant zich nergens meer zorgen om te maken. Dankzij jouw inzet verloopt dit proces soepel.

Jij zorgt ervoor dat de agenda van de hypotheekadviseur goed gevuld is met afspraken. Je hebt veel klantcontact over de voortgang van hun dossier. Ook benader je onze klanten proactief en doe je suggesties over verbeteringen in hun hypotheek. Voordat je klant met een vraag kan komen, heb jij diegene al geïnformeerd. Je bent er voordurend mee bezig hoe je ze nóg beter kunt helpen. Jij toont namelijk interesse in hen, luistert goed naar wat ze te vertellen hebben en bent duidelijk in je advies. Een gelukkige klant is jouw prioriteit.

Wat vragen wij
- HBO werk- en denkniveau
- Relevante werkervaring gewenst
- Je bent gek op én goed in klantcontact
- Je bent in het bezit van de beroepskwalificaties Adviseur Vermogen en Hypothecair

Je hebt lef, neemt de regie in je werk en geeft ook graag ongevraagd advies. Je bent communicatief vaardig, resultaatgericht en nauwkeurig. Samen met je collega's zorg jij er met je positief kritische blik voor dat onze particuliere en zakelijke klanten nog meer tevreden zijn. Je gaat aan de slag op onze afdeling hypotheken in Nieuwegein.

Wat bieden wij
- Een goed salaris dat wij afstemmen op je kennis en ervaring
- Reiskostenvergoeding € 0,19 per km bij woon-werkafstand vanaf 11 km. Met eigen vervoer vergoeding tot 30 km.
- Volledige vergoeding bij reizen met openbaar vervoer
- Deelname aan onze pensioenregeling
- Collega's met veel kennis en ervaring 
- Aantrekkelijke personeelskortingen op hypothecair advies en de makelaars activiteien
- Uitgebreide studiemogelijkheden

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken, laat het ons weten! Stuur je motivatiebrief en CV naar Marco van Remmerden, marco.vanremmerden@dekeizer.nl 

________________________________________________

(K)RMT Aankoopmakelaars (min. 32 uur)

Ken jij de regio Utrecht als je eigen broekzak en heb jij de passie en enthousiasme om onze klanten aan een nieuw huis te helpen. Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Keizer makelaarsgroep bestaat uit een gezellig hecht team van ruim 50 medewerkers. Wij zijn met 7 vestigingen het grootste makelaarskantoor in de regio Utrecht én de meest actieve Social Media makelaar met meer dan 22.000 volgers.

Wij zijn op zoek naar twee enthousiaste (K)RMT makelaars die niets liever willen dan onze klanten hun eigen woondroom te laten verwezenlijken.

Je bent verantwoordelijk voor de aankoopportefeuille binnen De Keizer makelaarsgroep. Je werkgebied is de hele regio Utrecht en je werkt nauw samen met de makelaars in onze vestigingen. Het makelen zit in je bloed en je zit niet stil tot het doel voor je klant behaald is. Je kan goed tactisch schakelen, hebt een flexibele instelling én je gaat voor het beste.

Heb jij de nodige diploma's en ervaring en wil je weten wat wij je verder kunnen bieden? Laat ons weten dat jij graag met ons in gesprek wil.

Stuur je motivatiebrief en CV naar Pim Nieuwenhuyze, pim.nieuwenhuyze@dekeizer.nl

_________________________________________________

K)RMT Makelaar

Wij zijn wegens uitbreiding op zoek naar (K)RMT Makelaars (min. 32 uur).

Ben jij een (K)RMT Makelaar die een passie heeft voor bestaande bouw. Vind je het mooi om mensen te begeleiden bij de keuzes bij het kopen, verkopen of verhuren van een (nieuwe) woning en voel jij je helemaal thuis in de woningmarkt van regio Utrecht. Dan ben jij de amibitieuze makelaar die wij zoeken!

Als (K)RMT lever je actieve bijdrage bij het verkopen en verhuren van bestaand onroerend goed. Je wordt dé adviseur van de woningzoekenden. Je bent verantwoordelijk voor de informatie overdracht van particulieren die op zoek zijn naar een nieuwe woning.

De verkoop of verhuur van woningen voeren wij uit voor rekening en risico van onze opdrachtgevers. Je vertegenwoordigt De Keizer makelaarsgroep, beheert en breidt een optimaal klantenbestand uit.

Je profiel: Passie voor vastgoed, MBO/HBO denk- en of werkniveau, kennis van vastgoed, commerciële feeling, goede onderhandelingsvaardigheden, goede contactuele en communicatieve eigenschappen, stressbestendig, doorzettingsvermogen, flexibele instelling, goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden en hebt goede kennis van Word, geen 9 tot 5 mentaliteit. Bij voorkeur 40 uur beschikbaar (minimaal 32 uur). Kennis van ons werkgebied (Midden Nederland). Brede kennis, ervaring in de makelaardij, de benodigde diploma's (K)RMT. 

 

Ben jij de persoon die wij zoeken, laat het ons weten! Stuur je motivatiebrief en CV naar Pim Nieuwenhuyze, pim.nieuwenhuyze@dekeizer.nl