Rijnvliet Zuid | Fase 3 Huurwoningen Verhuurd

3545 DD, Utrecht

€ 966,- /mnd

Project website

Algemeen

INSCHRIJVING GESLOTEN!

Aan de zuidzijde van Leidsche Rijn is een nieuwe woonwijk in ontwikkeling. Rijnvliet biedt straks in totaal ca.1100 woningen in diverse deelplannen. De woonwijk Rijnvliet ligt in een waterrijk gebied nabij de Strijkviertelplas. Het wijk wordt ontworpen met veel groen en water, heerlijk om te wonen. Deelplan Rijnvliet Zuid sluit aan op de sportvelden. Het wijk ligt op steenworp afstand van Leidsche Rijn Centrum, de binnenstad van Utrecht en alle uitvalswegen.

---

5 comfortabele huurwoningen:
Vanaf heden kun je je inschrijven op de 5 huurwoningen in Rijnvliet te Utrecht. De ruime woningen zijn gasloos en worden opgeleverd met een keuken met inbouwapparatuur, luxe sanitair en een tuin inclusief een berging. De 5 woningen hebben allen een gebruiksoppervlakte van 106 m2. De verwachte oplevering van de 5 huurwoningen aan de Zoete Viburnumstraat is medio april 2020.

Voor de volledige verhuurdocumentatie en toewijzingscriteria kan je contact opnemen met één van de betrokken makelaars. Zij voorzien je graag van de verhuurdocumentatie zodat je je uitgebreid kan inlezen en inschrijven op de huurwoningen. Let erop dat alleen volledige dossiers in behandeling worden genomen.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 106 m²
Perceeloppervlakte 112-118 m²
Inhoud 338 m³
Datums
Start oplevering woensdag 1 april 2020
Lees meer