Hoef en Haag | Het Centrale Erf Verkocht

4124, Hoef En Haag

van € 379.000,- tot € 419.000,- v.o.n.

Project website

Algemeen

IN VERKOOP.

Het Centrale Erf! Middenin in de wijk De Erven van Hoef en Haag gaan binnenkort prachtige rij- en hoekwoningen in verkoop. Een gezellig erf met 15 woningen, die grenzen aan een gezamenlijke binnentuin als ontmoetingsplek. De karakteristieke hoevewoningen doen denken aan het vroegere erf rondom een boerderij, intiem met een dorps karakter. De woningen zijn een unieke combinatie van 2-laags woningen en levensloopbestendige woningen met 1 woonlaag.
Wie weet wonen er straks drie generaties rondom de gezellige binnentuin. Hoe ideaal zou dat zijn!
Alle woningen natuurlijk geheel gasloos!

Als toekomstige bewoner van Het Centrale Erf krijg je de mogelijkheid om samen met alle andere bewoners de inrichting van de gezamenlijke binnentuin te bepalen. Onder begeleiding van een professional onderzoeken jullie samen de verschillende varianten die er mogelijk zijn en maken jullie een keuze. Droom jij van een moestuin? Of is een plek waar kinderen veilig met elkaar kunnen spelen jouw wens?

Wonen in De Erven betekent ruim en landelijk wonen in een nieuw dorp aan de Lek, een plek waar je je thuis voelt. Hier zoek je de gezelligheid van je buren op tijdens een buurtbarbecue en leen je nog 'gewoon' een kopje suiker bij elkaar. De Erven is een ideale wijk waar je elkaar ontmoet in 1 van de vele open plekken, of juist geniet van een kopje koffie op je eigen veranda. Schuif jij hier binnenkort aan?

Wil je op de hoogte blijven? Ga dan naar de projectwebsite, maak een account aan en geef de woning van jouw voorkeur een hartje!
Lees meer

Omgeving

Dorps, sfeervol en helemaal nieuw. Dat is Hoef en Haag, een nieuwbouwplan van 1800 woningen tussen Vianen en Hagestein. Ideaal voor wie op zoek is naar een ruim huis voor een goede prijs in deze groene, historische omgeving aan de Lek.Hoef en Haag zal straks bestaan uit 3 wijken: Het Dorpshart, Het Lint en De Erven. In Het Dorpshart vindt u straks winkelaanbod, horeca en school. Dit wordt, zoals de naam al doet vermoeden, het bruisende centrum van het dorp.Wat je ook nodig hebt, het is allemaal in de buurt van Hoef en Haag te vinden. Van basisschool tot supermarkt, kinderdagverblijf en recreatiemogelijkheden. Je loopt zo naar Hagestein, fietst in 10 á 15 minuten naar de Voorstraat in Vianen of pakt de auto om je 20 minuten later te vermaken in het levendig hart van Utrecht.BereikbaarheidHoef en Haag ligt heel centraal in Nederland, vlakbij de snelwegen A2 en A27. Wie met het openbaar vervoer naar Vianen wil, kan het beste kiezen voor de bus. Vianen heeft geen eigen NS station maar is toch goed bereikbaar. Je pakt de bus naar het CS in Utrecht en van daaruit neem je de trein. Met een uur ben je in Amsterdam, Rotterdam, Breda of Den Bosch. Het busstation ligt aan weerszijden van de A2.RecreatieHet nieuwste dorpje aan de Lek biedt volop recreatiemogelijkheden. Wandelen, fietsen, paardrijden, zwemmen bij recreatieplas Everstein en varen door het rivierenlandschap. Het kan allemaal in Hoef en Haag. Hier voelt zelfs een doodgewone doordeweekse dag een beetje als weekend.ScholenBijna elke wijk in Vianen heeft een basisschool. In totaal zijn er maar liefst 11 basisscholen in de gemeente. Ook is er middelbaar en voortgezet onderwijs. Je hebt het dus voor het kiezen.WinkelsIn 15 minuten fiets je naar het gezellige centrum van Vianen. Van kleine lokale ondernemers tot landelijke bekende winkelketens, je vindt ze in de Voorstraat en de straten daaromheen. Ook voor een terrasje, een kop koffie of een gezellige avond uit eten kun je prima terecht in Vianen.Utrecht dichtbijZin om uitgebreid te winkelen? Met de auto rijd je in 20 minuten naar Utrecht. Het gezellige historische centrum met de wandelkades langs de charmante Oudegracht, de bruggetjes en de typische straatjes. Utrecht heeft vele terrassen en restaurantjes aan het water. Tel daar de vele (culturele) evenementen, de schouwburg, theaters, muziekcentrum Vredenburg, bioscopen en winkels bij op en we mogen constateren dat Utrecht bruist.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 114-140 m²
Perceeloppervlakte 117-139 m²
Inhoud 342-420 m³
Lees meer