Hoef en Haag | Het Dorpshart fase 2B Verkocht

4125 RG, Hoef En Haag

van € 312.000,- tot € 400.000,- v.o.n.

Project website

Algemeen

OPEN HUIS IEDERE ZATERDAG VAN 11:00 TOT 13:00 UUR
Bezoekadres: Woonwinkel Hoef en Haag, Lekstraat 38 te Hoef en Haag

In de woonwinkel krijgt u meer informatie over de reeds in verkoop zijnde (deel)projecten, kunt u de maquette bezichtigen, de brochure ophalen en uw interesse voor een volgende fase kenbaar maken.

NOG EEN AANTAL WONINGEN BESCHIKBAAR!

Wonen in oud-Hollandse stijl

Het ontwerp van de woningen in Het Dorpshart is geïnspireerd op de oud-Hollandse bouwstijl. Typerend zijn de gevels met plinten en lijsten en de brede, hoge ramen. Je ziet het ook aan de manier waarop is gemetseld en door het gebruik van verschillende soorten gevelstenen. Woningen met de uitstraling van toen maar dan wel met het comfort van nu.

Nul-op-de-meter woningen

De Nul-op-de-meter woning is een nieuw woningtype in Hoef en Haag. Deze zeer duurzame woningen zijn voorzien van zonnepanelen op het dak, uitstekende isolatie, een gebalanceerd mechanische ventilatiesysteem door middel van warmteterugwinning en vloerverwarming met een lucht-/waterwarmtepomp. De gasloze Nul-op-de-meter woningen zijn klaar voor de toekomst en leveren een forse energiebesparing op!
Meer leencapaciteit

Bij aanschaf van een Nul-op-de-meter woning heb je € 25.000 extra leenruimte. Je kunt dus een hogere hypotheek krijgen dan bij de aanschaf van een andere woning.

hoefenhaag.nl
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 126-167 m²
Perceeloppervlakte 120-250 m²
Inhoud 378-501 m³
Lees meer