Blauwpoort Project is gerealiseerd.

Blauwpoort, 4132 VP, Vianen

van € 435.000,- tot € 650.000,- v.o.n.

Algemeen

NU IN VERKOOP!

Blauwpoort | 6 unieke woningen in historisch Vianen

Het bijzondere nieuwbouwproject Blauwpoort is gelegen in het oude centrum van Vianen tegen de oude muur aan. Een stevig fundament om de 6 unieke woningen op te bouwen. Wat extra bijzonder is aan dit project is dat er volop ruimte is voor groen, ruimte en licht.

Op de voormalige Kasteeltuin worden 6 unieke woningen gerealiseerd. Door de vele woningtypes binnen Blauwpoort is er voor een ieder wat wils. Een mooie eengezinswoning met een heerlijke tuin waar de kinderen ongestoord buiten kunnen spelen of juist een levensloopbestendige woning met een oog op de toekomst? Het kan allemaal.

De woningen in het project Blauwpoort zijn onder architectuur ontworpen. Door de duurzame houtskelet bouwmethode zijn de houten balklagen zichtbaar wat een knus gevoel geeft. De kappen bij de eengezinswoningen worden met houten delen afgetimmerd. De wanden worden voorzien van een technisch snufje, namelijk installatiewanden. Dit houdt in dat het eenvoudig is om een elektropunt bij te maken of te verplaatsen. Super handig! Daarnaast worden de woningen gasloos opgeleverd, door middel van een warmtepomp wordt de woning verwarmd maar ook gekoeld. Ook met geïntegreerde zonnepanelen op het dak wordt gedacht aan de toekomst. En met de stompe binnendeuren is de woning helemaal af. Tevens heeft iedere woning de beschikking over twee eigen parkeerplaatsen.

Blauwpoort bevindt zich midden in het historische centrum van Vianen. Voor de dagelijkse boodschappen bent u zo op de Voorstraat, maar ook een terrasje of een hapje eten kan prima in de oude binnenstad. Kortom, alle benodigdheden op steenworp afstand!

Neem voor meer informatie contact op met de nieuwbouwafdeling van De Keizer Smit makelaarshuys via telefoonnummer 030-6008240.
Lees meer

Omgeving

De gemeente Vianen ligt centraal in Nederland, op het snijpunt van de rijkswegen A2 en A27, aan de rivier De Lek en langs het Merwedekanaal. De gemeente Vianen bestaat uit de kernen Vianen, Hoef & Haag, Everdingen, Hagestein en Zijderveld. Vianen is een middeleeuws vestingstadje in het poldergebied De Vijfheerenlanden, sinds 1 januari 2002 hoort Vianen bij de provincie Utrecht. De kern van Vianen beschikt over allerlei voorzieningen, zoals een karakteristiek centrum met allerlei winkels voor de dagelijkse boodschappen, een bibliotheek en diverse horecagelegenheden. Op het gebied van sport zijn er volop mogelijkheden: twee voetbalverenigingen, hockeyclub, badmintonvereniging, tennisvereniging, korfbalvereniging, handbalvereniging, volleybalvereniging, gymnastiekvereniging, zwem -en waterpolovereniging.Sportcentrum Helsdingen biedt naast diverse sportzalen ook een groot binnenzwembad.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 113-140 m²
Perceeloppervlakte 182-508 m²
Inhoud 373-459 m³
Lees meer

Video

Objecttypen

Woningtype A

€ 530.000,- v.o.n.
Woning A

Deze vrijstaande levensloopbestendige woning met een mos-sedum dak is voorzien van alle gemakken. De woning is voorzien van een ruime woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers op de begane grond en een badkamer op de begane grond. In de badkamer is de doorgang naar de wasruimte waar ook de warmtepomp opgesteld is. De badkamer is ruim en voorzien van een douche, toilet en wastafel. Er is zelfs ruimte over om naar eigen wens een bad te plaatsen. Naast het toilet in de badkamer is er een separaat toilet in de gang voor uw bezoek.

Woning A heeft een heel woonprogramma op de begane grond. Door het schuine plafond geeft dit extra ruimte maar ook knusheid. Het hoogste puntje van het plafond zit namelijk op ruim 4 meter hoogte. Het meest bijzondere aan deze woning is dat in het verlengde van de woonkamer een kas aangebouwd wordt waardoor u ook in de koudere wintermaanden kan genieten van buiten zijn, een extra tuinkamer. Dat is op en top genieten!
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 115 m²
Perceeloppervlakte 484 m²
Aantal woningen 1

Woningtype B

€ 681.650,- v.o.n.
Woning B

Deze vrijstaande woning is voorzien van alle gemakken. De woning is voorzien van een ruime woonkamer, een half dichte keuken en een werkkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers aanwezig en een badkamer. De badkamer is ruim en voorzien van een douche, toilet en wastafel. Er is zelfs ruimte over om naar eigen wens een bad te plaatsen. Op de overloop is een aparte technische ruimte met een opstelplaats voor de wasmachine. Er zijn diverse optiemogelijkheden, bijvoorbeeld 3 slaapkamers op de eerste verdieping of een fijne dichte trapkast.

Woning B is een complete woning. Het meest bijzondere aan deze woning is dat in het verlengde van de woonkamer een kas aangebouwd wordt waardoor u ook in de koudere wintermaanden kan genieten van buiten zijn, een extra tuinkamer. Dat is op en top genieten! En dan nog eens een tuin met vrij uitzicht in de binnenstad van Vianen. Het gemak van alle voorzieningen, maar wel heerlijk rustig wonen in de oude stadskern!
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 140 m²
Perceeloppervlakte 472 m²
Aantal woningen 1

Woningtype D

€ 646.125,- v.o.n.
Woning D

Deze hoekwoning is gelegen op een heel mooi plekje met fantastisch uitzicht over het buitengebied van Vianen. De woning is voorzien van een gescheiden ruimte woonkamer en grote leefkeuken. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers aanwezig en een badkamer. De badkamer is ruim en voorzien van een douche, toilet en wastafel. Er is zelfs ruimte over om naar eigen wens een bad te plaatsen. Op de overloop is een aparte technische ruimte met een opstelplaats voor de wasmachine. Op de vliering is ruimte om bijvoorbeeld de kerstspullen op te bergen. Daarnaast biedt woning D een mogelijkheid tot het creëren van 3 slaapkamers op de eerste verdieping.

De tuin is rondom gelegen maar door de oude muur lijkt de tuin opgedeeld in meerdere tuinen. Een uitgelezen kans voor de tuinliefhebbers onder ons die van zowel een moderne tuin als een klassieke Engelse tuin houden! En dat met vrij uitzicht midden in de oude stadskern van Vianen.

Deze woning kan levensloop ingericht worden. Het is mogelijk een een volledig woonprogramma op de begane grond te realiseren. Wanneer hiervoor gekozen wordt, wordt er op de begane grond een woonkamer met keuken gerealiseerd met een slaapkamer en badkamer. Zie de optielijst voor meer informatie over deze optiemogelijkheid.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 139 m²
Perceeloppervlakte 508 m²
Aantal woningen 1

Woningtype G

€ 435.000,- v.o.n.
Bouwnummer 6 | Seniorenwoning

Zoek je een comfortabele seniorenwoning van maar liefst 10 meter breed? Met een mooie woonkamer én slaap- en badkamer op de begane grond? En boven nog twee slaapkamers én een tweede badkamer? Deze huizen worden binnenkort gerealiseerd in het hart van het historische centrum van Vianen, waar je - midden in het groen - heerlijk rustig woont met alle voorzieningen van de binnenstad letterlijk om de hoek.

De huizen zijn ideaal voor iedereen die nu al aan toekomstig woongenot denkt in de vorm van optimaal comfort, uiterst duurzaam én flexibele woonruimte, die je kunt aanpassen aan je persoonlijke behoeften. Dat maakt deze woningen écht uniek!

Deze exclusieve seniorenwoningen worden gebouwd in het kleinschalige nieuwbouwproject “Blauwpoort” en krijgen per huis twee parkeerplaatsen op het gemeenschappelijke binnenterrein én een eigen berging.

Indeling:
Begane grond:
Entree. Ruime hal (van maar liefst 2,5 meter breed!) met een prachtig trappenhuis, toiletruimte (met hangcloset en fonteintje) en meterkast. Dubbele deuren naar een heerlijke woonkamer met open keuken met luxe witte L-vormige keukeninrichting (met stenen werkblad en Siemens inbouwapparatuur (inductie-kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en koelkast).
Vanuit de woonkamer loop je via openslaande deuren je eigen voortuin in en heb je zicht op het gemeenschappelijke groen.
Vanuit de hal bereik je via dubbele deuren de slaapkamer met badkamer (voorzien van luxe doucheruimte met heldere glaswand, wastafelmeubel en hangcloset (Villeroy & Boch).

1e verdieping:
Overloop. Moderne badkamer met ligbad, 3e hangcloset en wastafel.
Er zijn 2 royale slaapkamers (ca. 17 m2 en 21 m2), waarvan je vrij eenvoudig zelfs 3 kamers zou kunnen maken. Separate ruimte voor wasmachine en wasdroger.

2e verdieping:
Via vlizotrap bereikbare royale bergzolder.

Bijzonderheden:
- start bouw zomer 2019;
- gebruiksoppervlakte wonen ca. 113 m2; inhoud ca. 375 m3;
- perceeloppervlak ca. 200 m2, berging ca. 5 m2;
- 3 slaapkamers (met mogelijkheid tot 4 slaapkamers);
- ’s winters een warm huis met vloerverwarming en ’s zomers woon je heerlijk koel door topkoeling;
- inclusief een warmtepomp met 150 liter boilervat;
- inclusief PV-panelen en omvormer;
- het sanitair is van Villeroy en Boch;
- bij iedere woning horen (verplicht) twee vaste parkeerplaatsen à € 12.500,-- v.o.n. per parkeerplaats;
- voor het binnenterrein wordt een actieve VvE opgericht;
- talloze mogelijkheden qua indeling en inrichting bespreekbaar;
- voor meer sfeerimpressies blauwpoort-vianen.nl.

Koopsom € 435.000,-- v.o.n. (exclusief parkeerplaatsen)
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 113 m²
Perceeloppervlakte 200 m²
Aantal woningen 1

Woningtype H

€ 435.000,- v.o.n.
Bouwnummer 7 | Seniorenwoning

Zoek je een comfortabele seniorenwoning van maar liefst 10 meter breed? Met een mooie woonkamer én slaap- en badkamer op de begane grond? En boven nog twee slaapkamers én een tweede badkamer? Deze huizen worden binnenkort gerealiseerd in het hart van het historische centrum van Vianen, waar je - midden in het groen - heerlijk rustig woont met alle voorzieningen van de binnenstad letterlijk om de hoek.

De huizen zijn ideaal voor iedereen die nu al aan toekomstig woongenot denkt in de vorm van optimaal comfort, uiterst duurzaam én flexibele woonruimte, die je kunt aanpassen aan je persoonlijke behoeften. Dat maakt deze woningen écht uniek!

Deze exclusieve seniorenwoningen worden gebouwd in het kleinschalige nieuwbouwproject “Blauwpoort” en krijgen per huis twee parkeerplaatsen op het gemeenschappelijke binnenterrein én een eigen berging.

Indeling:
Begane grond:
Entree. Ruime hal (van maar liefst 2,5 meter breed!) met een prachtig trappenhuis, toiletruimte (met hangcloset en fonteintje) en meterkast. Dubbele deuren naar een heerlijke woonkamer met open keuken met luxe witte L-vormige keukeninrichting (met stenen werkblad en Siemens inbouwapparatuur (inductie-kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en koelkast).
Vanuit de woonkamer loop je via openslaande deuren je eigen voortuin in en heb je zicht op het gemeenschappelijke groen.
Vanuit de hal bereik je via dubbele deuren de slaapkamer met badkamer (voorzien van luxe doucheruimte met heldere glaswand, wastafelmeubel en hangcloset (Villeroy & Boch).

1e verdieping:
Overloop. Moderne badkamer met ligbad, 3e hangcloset en wastafel.
Er zijn 2 royale slaapkamers (ca. 17 m2 en 21 m2), waarvan je vrij eenvoudig zelfs 3 kamers zou kunnen maken. Separate ruimte voor wasmachine en wasdroger.

2e verdieping:
Via vlizotrap bereikbare royale bergzolder.

Bijzonderheden:
- start bouw zomer 2019;
- gebruiksoppervlakte wonen ca. 113 m2; inhoud ca. 375 m3;
- perceeloppervlak ca. 200 m2, berging ca. 5 m2;
- 3 slaapkamers (met mogelijkheid tot 4 slaapkamers);
- ’s winters een warm huis met vloerverwarming en ’s zomers woon je heerlijk koel door topkoeling;
- inclusief een warmtepomp met 150 liter boilervat;
- inclusief PV-panelen en omvormer;
- het sanitair is van Villeroy en Boch;
- bij iedere woning horen (verplicht) twee vaste parkeerplaatsen à € 12.500,-- v.o.n. per parkeerplaats;
- voor het binnenterrein wordt een actieve VvE opgericht;
- talloze mogelijkheden qua indeling en inrichting bespreekbaar;
- voor meer sfeerimpressies blauwpoort-vianen.nl.

Koopsom € 435.000,-- v.o.n. (exclusief parkeerplaatsen)
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 113 m²
Perceeloppervlakte 196 m²
Aantal woningen 1

Woningtype J

€ 435.000,- v.o.n.
Bouwnummer 8 | Hoekwoning

In het hart van het historische centrum van Vianen wordt dit moderne hoekhuis gebouwd! Het huis is maar liefst 10 meter breed en krijgt alle luxe en comfort, die passen bij een nieuw woonhuis. Op de begane grond vind je een fraaie én lichte woon-/leef eetkeuken én een riante living met prachtige dubbele deuren.
Op de 1e verdieping komen 3 slaapkamers én een comfortabele badkamer en de 2e verdieping wordt een praktische bergzolder.

Het huis is energiezuinig en duurzaam: energie wordt opgewekt via zonnepanelen op het dak. Een warmtepomp zorgt voor vloerverwarming en in de zomerdag voor comfortabele topkoeling. De binnentuin - die grenst aan de voorkant van het huis - is een echte plus voor gezinnen: hier kunnen kinderen heerlijk veilig spelen.

De binnenstad van het historische centrum van Vianen heeft alles te bieden. Vanuit dit kleinschalige nieuwbouwproject “ Blauwpoort” loop je binnen enkele minuten midden in het groen, maar heb je ook alle voorzieningen letterlijk om de hoek. Parkeren doe je op het gemeenschappelijke binnenterrein (bij iedere woning koop je twee parkeerplaatsen) en de fietsen zet je in je eigen berging.

Indeling:
Begane grond:
Entree. Ruime hal (van maar liefst 2,5 meter breed!) met een prachtig trappenhuis, toiletruimte (met hangcloset en fonteintje) en meterkast. Dubbele deuren naar een heerlijke woonkamer met raampartijen over de hele breedte, die de kamer heerlijk licht maken. Via dubbele deuren bereik je de fraaie woon-/leef eetkeuken met een luxe witte L-vormige keukeninrichting
(met stenen werkblad en Siemens inbouwapparatuur (inductie-kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en koelkast).

Vanuit de woonkamer én de woonkeuken is er toegang tot je eigen tuin en heb je zicht op de gemeenschappelijke binnentuin.

1e verdieping:
Overloop. Moderne badkamer voorzien van luxe douche ruimte met heldere glaswand , 2e hangcloset en wastafelmeubel.
Er zijn 3 goede slaapkamers. Separate ruimte voor wasmachine en wasdroger.

2e verdieping:
Via vlizotrap bereikbare royale bergzolder.

Bijzonderheden:
- start bouw zomer 2019;
- gebruiksoppervlakte wonen ca. 113 m2; inhoud ca. 375 m3;
- perceeloppervlak ca. 182 m2, berging ca. 5 m2;
- 3 slaapkamers;
- ’s winters een warm huis met vloerverwarming en ’s zomers woon je heerlijk koel door topkoeling;
- inclusief een warmtepomp met 150 liter boilervat;
- inclusief PV-panelen en omvormer;
- het sanitair is van Villeroy en Boch;
- bij iedere woning horen (verplicht) twee vaste parkeerplaatsen € 12.500,-- v.o.n. per parkeerplaats;
- voor het binnenterrein wordt een actieve VvE opgericht;
- talloze mogelijkheden qua indeling en inrichting bespreekbaar;
- voor meer sfeerimpressies blauwpoort-vianen.nl.

Koopsom € 435.000,-- v.o.n. (exclusief parkeerplaatsen)
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 113 m²
Perceeloppervlakte 182 m²
Aantal woningen 1