Lingedonk Fase 2

4191, Geldermalsen

van € 564.500,- tot € 629.500,-

Algemeen

In Lingedonk Fase 2 worden 3 vrijstaande en 12 twee-onder-een-kap woningen te koop aangeboden.  De woningen hebben zeer ruime  percelen variërend van 285 tot 740m2. Naast een grote tuin bieden de hofjes en de directe omgeving van de woningen veel groen en waterpartijen. Hierdoor heeft het plan een unieke, zeer ruimtelijke opzet.

Bij de woningen worden diverse opties aangeboden, zoals dakkapellen, verschillende uitbouwen en een aantal indelingsopties. Ook kunt u optioneel kiezen voor het verplaatsen van de keuken naar de achterzijde van de woning.

Het plan ligt vlak naast het station van Geldermalsen waardoor de bereikbaarheid zeer goed is. Het centrum van Geldermalsen bereikt u in 5 minuten. Ook per auto is Lingedonk goed bereikbaar. Doordat in het plan zelf alleen bestemmingsverkeer zal zijn is het zeer autoluw. De centraal gelegen woningen liggen verhoogd op een ‘donk’. Vanuit hier ontspringen de vijf hofjes met elk hun eigen karakter. Deze hofjes liggen iets verhoogd ten opzichte van het omliggende groene gebied.

Alle koopwoningen hebben een parkeerplek op eigen erf en een garage. Daarnaast is er in de hofjes en rond de binnenring genoeg parkeergelegenheid. Door het groene karakter en de ruimtelijke opzet van het plan zal de auto niet overheersen. Elke woning heeft in de basis vloerverwarming op de begane grond en eerste verdieping. De woning heeft een zeer complete badkamer met sanitair van Villeroy&Boch, een bad en twee wastafels.  Ten slotte is het bij een aantal woningen mogelijk om voor een badkamer met slaapkamer op de begane grond te kiezen.

Inmiddels zijn de 17 woningen van Fase 1 in aanbouw. In het gebied zijn ook 55 woningen gebouwd voor de verhuur, deze woningen zijn inmiddels allemaal bewoond. Dit zijn rijwoningen in één van de hofjes en aan het begin van Lingedonk. Ook de vier-onder-een-kap woningen in de binnenring van het plan worden verhuurd in de vrije sector. Hierdoor is Lingedonk al goed zichtbaar.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 168-172 m²
Inhoud 640-650 m³
Lees meer

Objecttypen

Lingedonk Fase 2 De Hoflander

van € 349.500,- tot € 385.500,-
De Hoflander is een twee-onder-een-kapwoning, geschakeld aan de Lingelander. Deze woningen liggen zowel aan de hofjes als in de centrale ring van Lingedonk. Ze hebben een entree aan de zijgevel waardoor een natuurlijke scheiding van de woonkamer en de open (woon)keuken ontstaat. Bij De Hoflander bevindt het badkamerraam zich aan de zijgevel van de woning en de slaapkamer aan de voorzijde heeft een extra groot kozijn. De Hoflander heeft een woonoppervlak van ca. 150 m2 en een garage van ca. 18m2.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 150 m²
Perceeloppervlakte 285-310 m²
Aantal woningen 3

Lingedonk Fase 2 De Lingelander

van € 362.500,- tot € 394.500,-
De Lingelander is een twee-onder-een-kapwoning met een woonoppervlak van ca. 150 m2 en een garage van ca. 18m2. Deze woningen liggen zowel in de hofjes als aan de centrale ring van Lingedonk. Ze hebben een entree aan de zijgevel waardoor een natuurlijke scheiding van de woonkamer en de open (woon)keuken ontstaat. De Lingelander heeft drie slaapkamers op de eerste verdieping en de badkamer heeft een raam aan de voorzijde van de woning, boven het bad.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 150 m²
Perceeloppervlakte 320-340 m²
Aantal woningen 3

Lingedonk Fase 2 De Parklander

€ 629.500,-
Deze brede, vrijstaande woning staat op een zeer ruime kavel en biedt standaard veel leefruimte op de begane grond en ruime slaapkamers op de eerste verdieping.
De vele ramen in de woning zorgen voor veel lichtinval, ook op zolder. Door de entree aan de zijgevel ontstaat een natuurlijke scheiding tussen de open (woon)keuken en de woonkamer. De Parklander heeft, door de erker aan de zijgevel, een woonoppervlak van ca. 172 m2 en een garage van 18 m2. Door de ligging aan de buitenrand van het  hofje en de erker kan vanuit deze woning volop van het omliggende gebied genoten worden. U kunt optioneel voor een andere gevelkleur kiezen.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 172 m²
Perceeloppervlakte 740 m²
Aantal woningen 1 (van 2)

Lingedonk Fase 2 De Scheggelander

van € 399.500,- tot € 419.500,-
De Scheggelander is een ruime woning met een woonoppervlak van ca. 168 m2 en heeft een entree aan de voorzijde en een gedraaide kap. Met deze indeling heeft u standaard een trapkast welke als ideale opbergruimte kan dienen. Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers. De brede badkamer bevindt zich aan de voorzijde. Deze woning heeft extra leefruimte op zolder door de gedraaide kap en de ramen zorgen hier voor een natuurlijke  lichtinval.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 168 m²
Perceeloppervlakte 315-355 m²
Aantal woningen 3

Lingedonk Fase 2 De Vrijlander

€ 564.500,-
Deze brede, vrijstaande woning op een zeer ruime kavel biedt standaard veel leefruimte op de begane grond en ruime slaapkamers op de eerste verdieping.
De vele ramen in de woning zorgen voor veel lichtinval, ook op zolder. Door de entree aan de zijgevel ontstaat een natuurlijke scheiding tussen de open (woon)keuken en de woonkamer. De Vrijlander heeft een woonoppervlak van ca. 168 m2 en een garage van 18m2. Bij deze woning is de getoonde erker niet standaard. De woningen liggen aan de buitenzijde van het hofje voor een optimaal uitzicht naar het buitengebied. U kunt optioneel voor een andere gevelkleur kiezen.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 168 m²
Perceeloppervlakte 530 m²
Aantal woningen 1

Lingedonk Fase 2 De Waardelander

van € 369.500,- tot € 405.500,-
De Waardelander is een brede twee-onder-een-kapwoning, geschakeld aan De Scheggelander en heeft een entree aan de zijgevel. Hierdoor ontstaat een scheiding tussen de open keuken en de woonkamer. Deze woning heeft drie slaapkamers op de eerste verdieping. De slaapkamer aan de voorzijde is extra ruim door de gunstige plaatsing van de badkamer. De Waardelander heeft een woonoppervlak van ca. 158 m2 en een garage van 18 m2. Op de afbeelding zijn dakkapel en erker aan de voorzijde getoond welke als optie bij de woning gekozen kunnen worden.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 158 m²
Perceeloppervlakte 295-400 m²
Aantal woningen 3