Hoef en Haag | De Dorpsmeester Project is gerealiseerd.

Willem Van Noortstraat, 4125 TP, Hoef En Haag

€ 639.000,- v.o.n.

Project website

Algemeen

NOG 1 VRIJSTAANDE WONING BESCHIKBAAR! VOLLEDIG GASLOOS!

De Dorpsmeesters is een meesterwerk binnen de wijk Het Dorpshart in Hoef en Haag; Een ruime, complete, onder architectuur gebouwde vrijstaande woningen. Naast de standaard perfecte en bovenal luxe afwerking zijn er ook vele mogelijkheden om uw woning nog verder aan uw wensen aan te passen. De omgeving is groen, dorps en waterrijk. Daarmee is deze woningen de ideale woonplek om uw kinderen op te zien groeien en met volle teugen van het leven te genieten.

De woning staat op een zeer riante kavel met een zuidwestelijke oriëntatie. De uitstraling is traditioneel met Oud-Hollandse kenmerken die optimaal aansluiten bij de omliggende bebouwing. Kenmerkend bij deze woningen zijn de grote zonnige woonkamer met openslaande deuren, garage en oprit, luxe keuken voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur, een compleet pakket van sanitair en tegelwerk en een luchtwarmtepomp, en daarmee volledig ingericht op de toekomst.
De woning zelf biedt een zee van ruimte met genoeg kamers te gebruiken voor diverse doeleinden. De tuin loopt grotendeels rondom de woning zodat u op elk moment van de dag de meest optimale zonstand kunt opzoeken.

Heeft u specifieke meerwerkopties die u graag wilt laten terugkomen in de woning? Wij hebben een ruime keuze uit diverse opties. Brummelhuis gaat dan ook graag met de kopers om tafel om specifieke wensen met u te bespreken.

Bouwnummer 38 bevindt zich aan de Willem van Noortstraat 22 en heeft een woonoppervlakte van circa 161 m² en een kavel van circa 436 m²
Koopsom: € 639.000,- v.o.n.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de nieuwbouwadviseurs van De Keizer makelaarsgroep.
Lees meer

Omgeving

Wat je ook nodig hebt, het is allemaal in de buurt van Hoef en Haag te vinden. Van basisschool tot supermarkt, kinderdagverblijf en recreatiemogelijkheden. Je loopt zo naar Hagestein, fietst in 10 á 15 minuten naar de Voorstraat in Vianen of pakt de auto om je 20 minuten later te vermaken in het levendig hart van Utrecht. BereikbaarheidHoef en Haag ligt heel centraal in Nederland, vlakbij de snelwegen A2 en A27. Wie met het openbaar vervoer naar Vianen wil, kan het beste kiezen voor de bus. Vianen heeft geen eigen NS station maar is toch goed bereikbaar. Je pakt de bus naar het CS in Utrecht en van daaruit neem je de trein. Met een uur ben je in Amsterdam, Rotterdam, Breda of Den Bosch. Het busstation ligt aan weerszijden van de A2.RecreatieHet nieuwste dorpje aan de Lek biedt volop recreatiemogelijkheden. Wandelen, fietsen, paardrijden, zwemmen bij recreatieplas Everstein en varen door het rivierenlandschap. Het kan allemaal in Hoef en Haag. Hier voelt zelfs een doodgewone doordeweekse dag een beetje als weekend. ScholenBijna elke wijk in Vianen heeft een basisschool. In totaal zijn er maar liefst 11 basisscholen in de gemeente. Ook is er middelbaar en voortgezet onderwijs. Je hebt het dus voor het kiezen. WinkelsIn 15 minuten fiets je naar het gezellige centrum van Vianen. Van kleine lokale ondernemers tot landelijke bekende winkelketens, je vindt ze in de Voorstraat en de straten daaromheen. Ook voor een terrasje, een kop koffie of een gezellige avond uit eten kun je prima terecht in Vianen. Utrecht dichtbijZin om uitgebreid te winkelen? Met de auto rijd je in 20 minuten naar Utrecht. Het gezellige historische centrum met de wandelkades langs de charmante Oudegracht, de bruggetjes en de typische straatjes. Utrecht heeft vele terrassen en restaurantjes aan het water. Tel daar de vele (culturele) evenementen, de schouwburg, theaters, muziekcentrum Vredenburg, bioscopen en winkels bij op en we mogen constateren dat Utrecht bruist.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 161 m²
Perceeloppervlakte 436 m²
Inhoud 483 m³
Lees meer