Van Reeshof Project is gerealiseerd.

3431 BV, Nieuwegein

van € 815,- tot € 975,- /mnd

Algemeen

Indien u op deze mooie plek wilt wonen, vraag dan het inschrijfformulier op en lever deze ingevuld in bij De Keizer Makelaars Nieuwegein. Let op dat u het formulier voorziet van de gevraagde bijlagen. De nog beschikbare appartementen worden toegewezen op volgorde van de door verhuurder akkoord bevonden dossiers.

Let op! Indien er uit 2 kandidaten een keuze dient te worden gemaakt voor hetzelfde bouwnummer, dan wordt altijd
de kandidaat gekozen die de leeftijd van 65 jaren of hoger heeft bereikt en inwoners is van Nieuwegein. Indien het 2 kandidaten betreft die beide niet tot deze groep behoren, dan wordt er willekeurig één gekozen.

INKOMENSEIS:

Voor gepensioneerden dient het bruto maandinkomen 3x de kale huur te bedragen. Voor alle overige groepen geldt dat het bruto maandinkomen 4,5x de kale huur dient te bedragen.

Een heerlijk, nieuw appartement huren in Nieuwegein, met de bushalte om de hoek en Cityplaza Shopping Centre op 5 minuten loopafstand. Iets voor u? In appartementengebouw Van Reeshof aan de Van Reeslaan komen 40 nieuwbouwappartementen van 80 en 90 m² groot. Welk appartement u ook kiest, u geniet straks altijd van een moderne keuken, voorzien van inbouwapparatuur en een luxe afgewerkte badkamer. Zelfs de wanden zijn schilderklaar. Van Reeshof ligt aan de Van Reeslaan en de Sluyterslaan. Hierdoor heeft u alles bij de hand. Doe een snelle boodschap in winkelcentrum Makado of loop even naar Cityplaza Shopping Centre. De bus stopt praktisch om de hoek en dan heeft u ook nog het park, theater en ziekenhuis op loopafstand. Ideaal toch!

- Heerlijk balkon
- 2 slaapkamers
- Extra berging op de begane grond
- Luxe afgewerkte met mooi sanitair en keuken met inbouwapparatuur
- Energiezuinig door zonnepanelen op het dak
- Levensloopbestendig
- Voorzieningen op loofafstand

Het fijne van de nieuwbouwappartementen in Van Reeshof is dat ze heel compleet en verzorgd worden opgeleverd. Wanneer u de sleutel krijgt, zit er een complete keuken in met inbouwapparatuur, zoals een koelkast, combimagnetron, vaatwasser, kookplaat en een moderne afzuigkap. De keuken heeft een mooi, composietstenen werkblad. Ook de badkamer is prachtig afgewerkt met 2 wastafels en een heerlijke inloopdouche met glazen douchescherm.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 79-91 m²
Inhoud 237-273 m³
Lees meer