De Reiger

4142, Leerdam

van € 270.000,- tot € 500.000,- v.o.n.

Algemeen

BOUW GESTART, NOG 1 WONING BESCHIKBAAR!

--- ---

Het nieuwbouwproject De Reiger wordt gebouwd in Leerdam, in de wijk Broekgraaf. Broekgraaf is dé plek voor iedereen die graag dicht bij de stad wil wonen en ook het gevoel van het dorpsleven wil behouden. Binnen dit kleinschalige project komen 18 zeer ruime, energiezuinige woningen met een diversiteit van vrijstaande woningen, twee-onder-één-kap-woningen tot hoek- en tussenwoningen.

Er is meer dan alleen Broekgraaf. Leerdam is een zeer centraal gelegen sfeervol stadje met haar oude stadsmuren en de gezellige haven aan de Linge. Leerdam biedt alle voorzieningen binnen handbereik waaronder een gezellig oud centrum met diverse winkels, leuke restaurants, een wekelijkse markt, goede gezondheidszorg maar ook een ruime keuze in basisscholen en een scholengemeenschap voor het voortgezet onderwijs. Het station van Leerdam kan uiteraard niet ontbreken!

De woningen in project De Reiger zijn helemaal klaar voor de toekomst: GASLOOS WONEN! Naast een ventilatiewarmtepomp, zeer goed geïsoleerde vloeren, gevels en driedubbel glas in de kozijnen komen op alle woningen minimaal 15 PV-panelen te liggen. Kortom: Comfortabel én duurzaam wonen tegen veel lagere woonlasten.

Op dit moment is er nog slechts één TWEEKAPPER beschikbaar! Deze woning is standaard voorzien van een uitbouw van maar liefst 2,40 meter en dubbele openslaande deuren naar de ruime tuin! Informeer bij de betrokken makelaars naar de actuele beschikbaarheid of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Voor meer informatie: dereigerleerdam.nl
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 120-164 m²
Perceeloppervlakte 124-331 m²
Inhoud 444-659 m³
Lees meer

Objecttypen

D1

van € 453.550,- tot € 458.550,- v.o.n.
BOUW GESTART, NOG 1 WONING BESCHIKBAAR!

De koopsom is inclusief een uitbouw van 2,40 meter aan de achterzijde van de woning en dubbele openslaande deuren in het achtergevelkozijn die toegang bieden tot de riante tuin.

---

Altijd al de droom gehad een tweekapper te kopen? Dan zijn deze woningen van type D1 echt wat voor jou! Deze ruime woningen van maar liefst 175 m2, een eigen oprit met garage en een ruime tuin op het zuidoosten zijn ideaal voor een gezin dat op zoek is naar ruimte. Het grote voordeel van de woningen in het nieuwbouwproject De Reiger is dat deze woningen all-electric (gasloos) zijn. Daarnaast zijn alle woningen voorzien van PV-panelen. Gegarandeerd een lagere energierekening dus!

De half vrijstaande woningen zijn op de begane grond voorzien van een hal, separaat toilet, een ruime woonkamer en een woonkeuken. De dubbele openslaande deuren aan de achterzijde bieden toegang tot de zonnige tuin. Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers, een ruime badkamer voorzien van een bad, een douche en 2 wastafels en een separaat toilet. Net als bij alle andere woningen in dit project is de 2e verdieping geheel naar eigen wens in te delen met de mogelijkheid tot het realiseren van een 4e en/of 5e slaapkamer!

De tuin bevindt zich op het zuiden, waardoor je overdag altijd de zon hebt. Perfect! Je auto kan geparkeerd worden in de garage en de oprit biedt de mogelijkheid om nog eens 2 auto’s te parkeren. Is dit dé woning voor jou? Schrijf je dan snel in op één van deze bouwnummers.

Voor meer informatie: dereigerleerdam.nl
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 175 m²
Perceeloppervlakte 235-255 m²
Aantal woningen 4