De Reiger Verkocht

4142, Leerdam

van € 270.000,- tot € 500.000,- v.o.n.

Project website

Algemeen

BOUW GESTART, PROJECT VERKOCHT!

--- ---

Het nieuwbouwproject De Reiger wordt gebouwd in Leerdam, in de wijk Broekgraaf. Broekgraaf is dé plek voor iedereen die graag dicht bij de stad wil wonen en ook het gevoel van het dorpsleven wil behouden. Binnen dit kleinschalige project komen 18 zeer ruime, energiezuinige woningen met een diversiteit van vrijstaande woningen, twee-onder-één-kap-woningen tot hoek- en tussenwoningen.

Er is meer dan alleen Broekgraaf. Leerdam is een zeer centraal gelegen sfeervol stadje met haar oude stadsmuren en de gezellige haven aan de Linge. Leerdam biedt alle voorzieningen binnen handbereik waaronder een gezellig oud centrum met diverse winkels, leuke restaurants, een wekelijkse markt, goede gezondheidszorg maar ook een ruime keuze in basisscholen en een scholengemeenschap voor het voortgezet onderwijs. Het station van Leerdam kan uiteraard niet ontbreken!

De woningen in project De Reiger zijn helemaal klaar voor de toekomst: GASLOOS WONEN! Naast een ventilatiewarmtepomp, zeer goed geïsoleerde vloeren, gevels en driedubbel glas in de kozijnen komen op alle woningen minimaal 15 PV-panelen te liggen. Kortom: Comfortabel én duurzaam wonen tegen veel lagere woonlasten.

Op dit moment is er nog slechts één TWEEKAPPER beschikbaar! Deze woning is standaard voorzien van een uitbouw van maar liefst 2,40 meter en dubbele openslaande deuren naar de ruime tuin! Informeer bij de betrokken makelaars naar de actuele beschikbaarheid of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Voor meer informatie: dereigerleerdam.nl
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 120-164 m²
Perceeloppervlakte 124-331 m²
Inhoud 444-659 m³
Lees meer