Nieuwe Schans

3434 DZ, Nieuwegein
+1

Algemeen

BINNENKORT IN VERKOOP!

Binnenkort komen de 14 appartementen van Nieuwe Schans in verkoop! Heb je interesse en wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je dan alvast aan op de projectwebsite (woneninnieuweschans.nl) geef daarin je interesse aan. Zodoende mis je geen enkele update over de appartementen.

---

Het kleinschalige complex Nieuwe Schans bestaat uit 14 appartementen verdeeld over de begane grond en drie verdiepingen. U heeft de keuze uit 4 tweekamerappartementen van circa 65 m2 en 10 driekamerappartementen van circa 92-95 m2. Elk appartement heeft een ruim terras/balkon. Het gebouw is strak vormgegeven met veel glas. Dat maakt uw woning heerlijk licht.

Vanuit Nieuwe Schans bent u snel bij winkels, uitvalswegen en groen. Zo ligt Park Oudegein op een kleine 10 min. wandelen en bent u met de fiets in 5 min. in het gezellige Vreeswijk of in 10 min. in Winkelcentrum City Plaza. Op 8 min. lopen bevindt zich een tram- en bushalte. Met de auto bent u snel op de uitvalswegen A2 en A27. Een sportfaciliteit en zorgfaciliteiten liggen in de directe omgeving van de appartementen.

Meer weten over deze moderne en lichte appartementen? Kijk dan op de projectwebsite (www.woneninnieuweschans.nl) en schrijf u in als geïnteresseerde.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 65-95 m²
Lees meer