4Meesters

3721 AT, Bilthoven

van € 585.000,- tot € 699.000,-

Algemeen

BEGIN 2018 IN VERKOOP

Het project 4Meesters ligt in de gemeente De Bilt in een groene omgeving waarin bossen, parken, landgoederen, moeras- en weidegebieden liggen. Een gemoedelijk dorp te midden van het uitgestrekte groen met de Utrechtse binnenstad dichtbij. Dankzij de centrale ligging in de natuurrijke en gevarieerde omgeving is Bilthoven het ideale startpunt voor mooie wandel- en fietstochten.

Maar ook een heerlijke plek om te wonen en te leven. De Julianalaan en de Nachtegaallaan worden grondig aangepakt. Het vernieuwde centrum krijgt in hoog tempo een aangenamer verblijfsklimaat, zoals o.a. meer restaurants.
Als bewoner van 4Meesters plukt u hier straks de vruchten van. De verbindingen met het dorpscentrum, Utrecht en omliggende snelwegen zijn uitstekend, of u nu loopt, fietst, de auto pakt of reist met openbaar vervoer. Door de nieuwe spoorondergang en de aanleg van een nieuwe rotonde op de Leijenseweg wordt de doorstroming bovendien sterk verbetert.

4Meesters is een kleinschalig project van vier ‘twee-onder-één-kapwoningen’ in Bilthoven Zuid. De woningen worden op een kavel gebouwd vanaf ca. 225 m² tot ca. 320 m². Alle woningen zijn voorzien van een garage met een oppervlakte van ca. 18 m².
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 140-180 m²
Perceeloppervlakte 225-317 m²
Inhoud 495-635 m³
Lees meer