Hoef en Haag - De Erven fase 1

4124, Hoef En Haag

van € 250.000,- tot € 718.900,- v.o.n.

Algemeen

Open Huis: Iedere zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur. Bezoekadres: Woonwinkel Hoef en Haag, Lekstraat 38 te Hoef en Haag.

De Erven fase 1 is een nieuwbouwproject waarin 51 woningen worden gebouwd. Van tussen- en hoekwoningen tot 2 onder 1 kap- en vrijstaande woningen. Allemaal in een dorpse setting met veel ruimte en veel groen.

De architect van De Erven zegt over dit plan: ‘Ik heb me laten inspireren door oude boerderijen. Denk dus aan grote houten draagconstructies, veel riet, planken en warme tinten. Die traditionele elementen heb ik gecombineerd met het moderne buitenleven. De woningen spreken, denk ik, zowel mensen aan die van modern houden, als mensen die van traditioneel houden. We hebben een ideale en subtiele mix te pakken. Met name de natuurlijke materialen en kleuren zorgen voor een warme sfeer. De grote houten balken en draagconstructies laten je echt teruggaan naar de sfeer van oude landweggetjes hier uit de omgeving.'

Schrijf je in op hoefenhaag.nl/de-erven.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 96-189 m²
Perceeloppervlakte 124-506 m²
Inhoud 368-810 m³
Datums
Start bouw maandag 30 december 2019
Lees meer

Objecttypen

2 onder 1 kapwoning type A

van € 535.900,- tot € 550.900,- v.o.n.
De 2 onder 1 kapwoningen type A hebben wel een heel aantrekkelijke uitstraling met hun rieten kap. Deze woningen hebben een hele mooie mix van natuurlijke materialen. Hout, gevelstenen in natuurlijke tinten en dat dus gecombineerd met zo'n mooie rieten kap. Het leuke aan de woningen van dit type is, dat we deze in verschillende kleuren gevelsteen hebben. De woningen hebben allemaal een garage en een ruime tuin. Parkeren doe je op eigen terrein.

Deze 2 onder 1 kapwoningen hebben een gescheiden woonkamer en leefkeuken. Deze worden gescheiden van elkaar door de hal waar zich ook het toilet en de trap naar boven bevinden. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een badkamer. Op deze verdieping bevindt zich ook nog een extra toilet. De zolder biedt lekker veel ruimte om de ruimte naar eigen wens in te richten.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 150 m²
Perceeloppervlakte 275-313 m²
Aantal woningen 8

2 onder 1 kapwoning type B

van € 540.900,- tot € 582.900,- v.o.n.
De 2 onder 1 kapwoningen type B hebben een hele eigen sfeer. De mooie donker houten gevel, wordt gecombineerd met lichter houten draagconstructies. Een modern uiterlijk met traditionele details. Deze woningen hebben allemaal ook nog een eigen balkon op de eerste verdieping en een fijne tuin! Deze woningen komen natuurlijk met z'n 2en tegelijk. Waarbij de ene helft iets groter is door de erker, dan de andere helft.

Deze 2 onder 1 kapwoningen hebben een gescheiden woonkamer en leefkeuken. De ene helft van de 2 onder 1 kapwoning heeft een erker aan de woonkamer, waardoor deze nog iets ruimer is. De woonkamer en leefkeuken worden gescheiden van elkaar door de hal waar zich ook het toilet en de trap naar boven bevinden. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. Voor een aantal woningen geldt dat 1 van de slaapkamers extra ruim is door de erker. Op de 1e verdieping bevindt zich ook nog een apart toilet. De zolder biedt voldoende ruimte (circa 40m2) om de ruimte naar eigen wens in te richten.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 158-168 m²
Perceeloppervlakte 280-353 m²
Aantal woningen 10

Hoekwoning type C

van € 387.900,- tot € 460.900,- v.o.n.
Hoekwoning type C, ook wel de verandawoning genoemd! Al deze woningen hebben namelijk een heerlijke veranda. De woningen hebben een aantrekkelijk uiterlijk door de houten draagconstructies! Geinspireerd op oude boerderijen, maar dan gecombineerd met een moderne look. De gevels van deze woningen zijn van donker hout en geven het geheel een chique uistraling. De achtergevel van de woningen bestaat wel uit gevelstenen. Leuk hieraan is, dat de verschillende rijen woningen in verschillende kleuren gevelsteen worden gebouwd. Alle woningen hebben een heerlijke tuin met eigen berging, een aantal woningen van dit type hebben ook een garage en een extra ruime kavel. De woningen variëren van circa 126m2 tot 135m2. De kavels variëren van circa 202m2 tot maar liefst 290m2!

Alle hoekwoningen van dit type hebben een gescheiden woonkamer en leefkeuken. Deze worden gescheiden van elkaar door de hal waar zich ook het toilet en de trap naar boven bevindt. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer met toilet. De zolder biedt voldoende ruimte (circa 32m2) om de ruimte naar eigen wens in te richten.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 128-136 m²
Perceeloppervlakte 177-287 m²
Aantal woningen 8

Vrijstaande woning type A

van € 699.900,- tot € 719.900,- v.o.n.
De vrijstaande woningen type A, hebben zeer ruime kavels en dus grote tuinen! De mooie combinatie van een roodgetinte gevelsteen met het rieten dak en de donkere elementen gecombineerd met hout op de garage, maken dat de woning een chique uitstraling hebben. Met deze woning kan het niet anders, dan dat je een heerlijk gevoel van vrijheid hebt, wanneer je binnen loopt.

De ruime woonkamer loopt soepel over in de leefkeuken. Op de begane grond bevindt zich ook een apart toilet. Ga je de trap op naar de 1e verdieping dan treft je daar 3 ruime slaapkamers, een badkamer en ook nog een apart toilet. Op de 2e verdieping bevindt zich een 4e slaapkamer. Daarnaast is er nog voldoende ruimte om deze verdieping verder naar wens in te vullen.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 180 m²
Perceeloppervlakte 470-506 m²
Aantal woningen 3