Villapark Bosranden Verkocht

Zonnelaan, 3712 XG, Huis Ter Heide Ut

van € 325.000,- tot € 705.000,- v.o.n.

Project website

Algemeen

NOG ÉÉN VRIJSTAANDE VILLA PER DIRECT BESCHIKBAAR!

Vraag de brochure en het inschrijfformulier op bij één van de makelaars of download deze op de projectwebsite.

In de bossen bij Zeist, op minder dan tien kilometer van de bruisende stad Utrecht, vindt u Sterrenberg: een aangename en duurzame wijk omringd door groen. Verscholen tussen het geboomte ligt Villapark Bosranden, het meest luxe en statige deel van de wijk. Hier geniet u van de schoonheid van de natuur en het grote comfort van stijlvolle nieuwbouw in één van de 37 prachtige woningen.

Villapark Bosranden

Het deelgebied Bosranden ligt in het hart van de wijk Sterrenberg in Huis ter Heide (gemeente Zeist). Het project wordt gekenmerkt door klassieke herenhuizen en villa’s. In Villapark Bosranden worden 37 woningen gerealiseerd, allen gelegen aan de slingerende Zonnelaan. Er worden zeven verschillende types aangeboden met prijzen vanaf circa € 325.000,- tot € 705.000,- v.o.n., variërend in oppervlakte van 129 m² tot 176 m².

Opvallende architectuur, ruime kavels en een groene woonomgeving vormen de basisingrediënten voor Villapark Bosranden. Wie woont in Villapark Bosranden is verzekerd van een zonnige tuin. De royale kavels bieden u de ruimte om zowel binnen als buiten te genieten. Geniet van uw vrije tijd, comfortabel en lekker dichtbij in uw eigen riante tuin. Wilt u lekker wandelen of hardlopen? U loopt zo vanuit uw voordeur in het mooie bos van Sterrenberg!Wonen in Bosranden nodigt iedere dag uit om volop buiten te zijn.
Lees meer

Omgeving

In de bossen bij Zeist, op minder dan 10 km van de stad Utrecht, is het heerlijk wonen. Hier vindt u Sterrenberg: een aangename en duurzame wijk in het groen. Een heerlijk huis of kavel vol potentie: uw droomhuis vindt u hier. Want op Sterrenberg woont u altijd op uw manier. VoorzieningenVoor een flinke wandeling of mooie fietstocht hoeft u vanaf Sterrenberg alleen maar uw voordeur uit te lopen. Gelegen midden op de Utrechtse Heuvelrug lonkt het groen. Maar ook voetballen, tennissen en zelfs skiën kan in deze wijk! De supermarkt ligt op nog geen 5 minuten fietsen en voor een lekker dagje shoppen bent u slechts 10 km verwijdert van het centrum van Utrecht. Ideaal toch?- Sport: 5 minuten lopen- Supermarkt: 5 minuten fietsen- Ziekenhuis: 10 minuten rijden- Basisscholen: 5 minuten rijden- Dierenvallei Abrona: 2 minuten lopen- Middelbare school: 7 minuten fietsen- A28: 3 minuten rijden - Centrum Utrecht: 20 minuten rijden- Centrum Amersfoort: 20 minuten rijden- Centrum Zeist: 6 minuten rijden Utrechts Landschap"Uitgestrekte bossen, paarse heidevelden, weidse polders met molens, vogelrijke uiterwaarden, oude kastelen en statige buitenplaatsen. De provincie Utrecht is mooi. " - Utrechts LandschapEn dat is het ook! En op Sterrenberg geniet u er optimaal van. Hier vindt u de perfecte balans tussen rust en dynamiek. De rumoer van de stad is altijd op te zoeken, maar de rust en het groen waar Sterrenberg door omgeven wordt is onbetaalbaar. Woont u hier, dan ligt het bos bijna in uw achtertuin. Binnen tien minuten loopt u tussen de dennenbomen en ruikt u de heide in natuurgebied De Kozakkenput. Dus voor een wandeltocht door het groen trekt u gewoon de deur achter u dicht. Sjaal om. Telefoon op stil. Even helemaal niks.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 129-176 m²
Perceeloppervlakte 153-500 m²
Inhoud 387-528 m³
Datums
Start bouw donderdag 1 november 2018
Start oplevering dinsdag 1 oktober 2019
Lees meer